2006.11.17., 01:06
Karakter neve: Maddy
Karakter szintje: 60
Karakter kasztja: Shaman
Életkor18+ előnyben) 18
Talent: 0/10/41
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed: igen
Kulcsok Mc/Onyxia/Bwl/Naxxramas: MC/ ony folyamatban/ BWL is/ Naxx az még messze...
HLI Tapasztalat: MC/ZG
Felszerelésallakhazam profile)
Fire res: 35 /totemmel több)
Nature res: 11
Szakmák,különleges receptek: alchemy/herbalism
Előző guildek: The Solaris
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból: Undeadfénye
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét): (aki kb 22 óra fele lelép annak a felvételét valószínüleg el fogjuk utasítani) 19től éjfélig simán mehet
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni: Megtetszett a guild, és támogatom teljes erőmmel a HIGH END GAME-t)
A karaktered saját/vásárolt karater: saját (made by Maddy)
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani: Csapatjátékos vagyok, szeretem a jó társaságot. a szombat este kivételével szinte mindig részt tudok venni a raideken.
Karakter szintje: 60
Karakter kasztja: Shaman
Életkor18+ előnyben) 18
Talent: 0/10/41
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed: igen
Kulcsok Mc/Onyxia/Bwl/Naxxramas: MC/ ony folyamatban/ BWL is/ Naxx az még messze...
HLI Tapasztalat: MC/ZG
Felszerelésallakhazam profile)
Fire res: 35 /totemmel több)
Nature res: 11
Szakmák,különleges receptek: alchemy/herbalism
Előző guildek: The Solaris
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból: Undeadfénye
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét): (aki kb 22 óra fele lelép annak a felvételét valószínüleg el fogjuk utasítani) 19től éjfélig simán mehet
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni: Megtetszett a guild, és támogatom teljes erőmmel a HIGH END GAME-t)
A karaktered saját/vásárolt karater: saját (made by Maddy)
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani: Csapatjátékos vagyok, szeretem a jó társaságot. a szombat este kivételével szinte mindig részt tudok venni a raideken.