Közepes szintre fejlesztettem a játékot, de már nem játszok vele. A ráköltött prémiumbefizetések áráért eladom. Így megspórolható egy csomó idõ és kínlódás a gyenge tankokkal. A német és az orosz ág van jobban fejlesztve, de az USA és a Francia ágon is vannak fejlesztések (mellékelt képeken láthatóak a kifejlesztett jármûvek). Barakk 60 fõsre van bõvítve, garázs 10 férõhelyesre bõvítve. Jelenleg megvásárolt tankok: Pz.38(t) na, Pz III/IV, VK3601, Tiger I, Stug III, JagdPz IV, T1 Heavy, T-34, KV-3, SU-85.
Egy játékot szeretnék bemutatni nektek az alábbi kis leírásban:
Egy rövid bemutatás a játékról:
E játékban lehetsz hazájáért küzdõ bátor katona, egy egész katonai alakulatot irányíthatsz, lehetsz zsoldos, kereskedõ, kém, diplomata, újságíró akire olvasok ezrei kíváncsiak, kiépítheted saját cég birodalmad, mellyel hatalmas vagyonra szert téve országok sorsát döntheted el, de lehetsz politikus, párt elnök vagy éppen egy ország elnöke is! Nem kell órákat eltöltened a gép elõtt ahhoz, hogy sikeres légy, elég naponta csupán pár perc is. Alakítsd kedved szerint a saját, az országod és akár a világ sorsát! Az e-sim egy új világot, és egy második lehetõséget kínál számodra, ahol csak is a képességeid számítanak. Itt valóra válhatnak álmaid. Ha szeretnél egy összetartó közösség tagja lenni, csatlakozz!
Röviden sMagyarország jelenlegi helyzetérõl
A népesség száma szerint a a középmezõny élén haladunk az országok közt, hála az utóbbi 1-2 hónapban beregisztrált új játékosoknak, s bár nekik még fejlõdniük kell, egyre erõsebbé válunk, és idõvel felvehetjük a versenyt a jelenlegi nagyhatalmakkal is.
Jelenleg egy erõs szövetség, az Alpha tagjaként vívunk közvetlen harcot, Németországgal, Svájcal és Lengyelországgal. Országunkat sikeres hodító háborút folytatott nyugaton, ám most egy régi elenség tûnt fel északi határainkon, az egyik világhatalom, Lengyelország. Ahhoz hogy megállítsuk a ránk törõ hordát, új, ötletekkel teli, ambiciózus, és elsõ sorban tettre kész játékosokra van szükségünk. A te segítségeddel újra a magyarok nyilaitól félnek majd szerte a világon.
Itt olvashattok bõvebben a játékról(én készítem, de még itt ott foltozásra szorul), illetve itt lesz egy link is, melyen regisztrálni tudtok: [url="http://smagyarorszag.comuv.com/index.php"]sMagyarország hivatalos weboldala[/url]
A játék designja még nem a legjobb, viszont a tartalma annál izgalmasabb dolgokkal kecsegetet! (én is csak hosszas gyõzködés után regeltem, és nagyon bejött!)
Doboz + CE tárgyak (minden csak 1x volt kibontva és megnézve, azóta a dobozban vannak), Ingame CE tárgyak + CE vendor (egyedi only CE Imperial/Republic narancs set-et lehet vásárolni), titkos kérdések + válaszok, személyi másolat.
Budapesten személyes átvétel helyszíni átírással (laptopot + mobilnetet viszek).
(ezek csak a skinek, ennél több champ van az accon, a többit a képen megnézheted)
Akali - Silverfang Akali
Alistar - Unchained Alistar
Brand - Cryocore Brand
Caitlyn - Safari Caitlyn
Cassiopeia - Siren Cassiopeia
Cho'Gath - Nightmare Cho'Gath, Loch Ness Cho'Gath
Ezreal - Frosted Ezreal
Fizz - Tundra Fizz
Galio - Enchanted Galio
Gragas - Gragas, Esq.
Graves - Jailbreak Graves
Janna - Tempest janna
Karthus - Pentakill Karthus
Kassadin - Deep One Kassadin
Katarina - Bilgewater Katarina
Kennen - Deadly Kennen
Kog'Maw - Caterpillar Kog'Maw, Sonoran Kog'Maw, Deep Sea Kog'Maw
Lee Sin - Traditional Lee Sin
Morgana - Exiled Morgana
Nocturne- Frozen Terror Nocturne
Nunu - Sasquatch Nunu
Rammus - Ninja Rammus
Renekton - Bloodfury Renekton
Riven - Redeemed Riven
Rumble - Bilgerat Rumble
Ryze - Uncle Ryze
Shaco - Mad Hatter Shaco
Sion - Hextech Sion
Skarner - Earthrune Skarner
Sona - Pentakill Sona
Swain - Northern Front Swain
Talon - Renegade Talon
Taric - Bloodstone Taric
Teemo - Badger Teemo
Tristana - Riot Girl Tristana, Buccaneer Tristana
Trundle - Junkyard Trundle
Tryndamere - Demonblade Tryndamere Legendary Skin
Twisted Fate - Musketeer Twisted fate
Udyr - Black Belt Udyr, Primal Udyr
Urgot - Butcher Urgot
Vayne - Aristocrat Vayne
Vladimir - Blood Lord Vladimir Legendary Skin
Volibear - Thunder Lord Volibear, Northern Storm Volibear
Yorick - Undertaker Yorick, Pentakill Yorick
Zilean - Time Machine Zilean
3 Rune Page, rúnák: topra, Ap-re, supportra, junglre és AD carryre is vannak fullosan.
Ahogy látjátok ez egy elég komoly acc, ezért csak komoly ajánlatokat fogadok el. Az össz pénz, amit erre költöttem kb 90-100e huf körül van, én ennek kevesebb, mint a feléért odaadom, sõt az irányár 40e HUF.
Megadok telószámot is, mert nem akarok átverni senkit, és azt se szeretném, ha engem átvernének. Budapesten belül készpénzes fizetés lehetséges, azon kívül átutalás/paypal.