A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E-Sim Lehetünk Újra Nagyhatalom?
#1
Sziasztok!Egy játékot szeretnék bemutatni nektek az alábbi kis leírásban:Egy rövid bemutatás a játékról:E játékban lehetsz hazájáért küzdõ bátor katona, egy egész katonai alakulatot irányíthatsz, lehetsz zsoldos, kereskedõ, kém, diplomata, újságíró akire olvasok ezrei kíváncsiak, kiépítheted saját cég birodalmad, mellyel hatalmas vagyonra szert téve országok sorsát döntheted el, de lehetsz politikus, párt elnök vagy éppen egy ország elnöke is! Nem kell órákat eltöltened a gép elõtt ahhoz, hogy sikeres légy, elég naponta csupán pár perc is. Alakítsd kedved szerint a saját, az országod és akár a világ sorsát! Az e-sim egy új világot, és egy második lehetõséget kínál számodra, ahol csak is a képességeid számítanak. Itt valóra válhatnak álmaid. Ha szeretnél egy összetartó közösség tagja lenni, csatlakozz!

Röviden sMagyarország jelenlegi helyzetérõlA népesség száma szerint a a középmezõny élén haladunk az országok közt, hála az utóbbi 1-2 hónapban beregisztrált új játékosoknak, s bár nekik még fejlõdniük kell, egyre erõsebbé válunk, és idõvel felvehetjük a versenyt a jelenlegi nagyhatalmakkal is.

Jelenleg egy erõs szövetség, az Alpha tagjaként vívunk közvetlen harcot, Németországgal, Svájcal és Lengyelországgal. Országunkat sikeres hodító háborút folytatott nyugaton, ám most egy régi elenség tûnt fel északi határainkon, az egyik világhatalom, Lengyelország. Ahhoz hogy megállítsuk a ránk törõ hordát, új, ötletekkel teli, ambiciózus, és elsõ sorban tettre kész játékosokra van szükségünk. A te segítségeddel újra a magyarok nyilaitól félnek majd szerte a világon.Itt olvashattok bõvebben a játékról(én készítem, de még itt ott foltozásra szorul), illetve itt lesz egy link is, melyen regisztrálni tudtok: [url="http://smagyarorszag.comuv.com/index.php"]sMagyarország hivatalos weboldala[/url]

A játék designja még nem a legjobb, viszont a tartalma annál izgalmasabb dolgokkal kecsegetet! (én is csak hosszas gyõzködés után regeltem, és nagyon bejött!)
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting