Készítettem hobbi szinten egy online stratégiai játékot(vagyis valóban ingyenes). Csodálatos grafikát nem, de játék élményt szintem kínálhat. MMO vagyis a játékosok nagy mértékben meghatározzák milyen lesz a játék menete.
Egyelőre csak megnézni lehet(csataszimulátor, leírások), de pár napon belül elindulhat a regisztráció és a játék is.
Örülnék egy kis segítségnek is. Ugyanis a készítés folyamán elmaradtam a "terjesztéssel". Jó lenne 1-2 száz aktív játékos.
Ha valaki szereti a stratégiát annak szerintem be fog jönni a dolog.
Régebben vásároltam gamestar , pc guru magazinokat és sajnos a cd-im már oda lettek... Sajnos a neten sem találom a játékokat hogy letölthetném... Evvel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!!!
Üdv! <a class="" href=''>Eladó</a> egy (csak) Black Ops-t tartalmazó steam account. A legutolsó map pack kivélével (Moon,illetve a Waw zombis pályák) az összes dlc-t tartalmazza. Ár megegyezés alapján, a bigmatt@freemail.hu címen IS lehet érdeklődni. szép napot.
Amik vannak rajta: 6 rune page ( dmg, armorpen, lifesteal, armor, magic resi, gold, mana ) és egyéb rúnák + Summoner Ikonok: Baron, Urf, s2-es, Halloweenkor megszerezhetőből a zöld kézig,
94 champ
Skinek: Unchained Alistar, Frosted Ezreal, Yellow Jacket Shen, Spooky Gangplank, Judgement Kyle, Mecha Kha'zix, Traditional Lee Sin, Glacial Malphite, Haunted Maokai, Mafia Miss Fortune, Professor Ryze, Bloodstone Taric, Badger Teemo, (Riot Girl Tristana, Buccaneer Tristana ), Bad Santa Veigar, Tundra Hunter Warwick, Pentakill Yorick,
Csere nem érdekel
Ha érdekel az acc írj üzenetet vagy E-mail: norb888@gmail.com - címre is lehet írni.