Ha szeretnél jelentkezni akkor írj egy e-mail a killzzzzonee@gmail.com-ra vagy írj egy üzenetet nekem a Klán oldalán! www.sbff.battlefield.hu
Az email/üzenet tárgya legyen SBFF Jelentkezés, és írd meg hogy:
•Mióta játszol a Battlefield sorozattal.
•Milyen szinten játszol vele.
•Melyik Battlefield rész a kedvenced.
•Korod.
<p class="" style="text-align:justify;color:rgb(0,0,0);font-family:Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:rgb(205,197,175);">Weboldalunk is elindult: www.sbff.battlefield.hu
<p class="" style="text-align:justify;color:rgb(0,0,0);font-family:Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:rgb(205,197,175);">A következő Battlefield játékokkal játszunk PlayStation 3-on:
<p class="" style="text-align:justify;color:rgb(0,0,0);font-family:Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:rgb(205,197,175);"><b>-Battlefield Bad Company 2</b>
Facebook-nyereményjátékunk alkalmazása még tesztelés alatt áll, ezért abban kérjük a segítségeteket, hogy ha rendellenes működést vagy hibát tapasztaltok, akkor azt itt jelezzétek nekünk.
A segítségeteket, észrevételeiteket előre is köszönjük!
Akinek nem működik az alkalmazás: első lépésként a Privacy Settings (Adatvédelmi beállítások) alatt vonja meg a jogosultságokat az alkalmazásunktól, majd keresse fel újra a fenti címet, és adja meg a kért jogosultságokat.
A csatornámon a Tekken 6-nak külön sorozatot indítottam, tehát ha valaki nem tudja élvezni a játékot akkor itt láthatja milyen is a játék illetve nyomon követheti az összes karaktert!
D3 accountom cserélném/eladnám a rajta lévő 100as paragon barb és 22-es paragon wizardommal. WoW: MoP cd kulcs érdekelne de accounttal is megbeszélhetjük.
Email: skyhardpro01@gmail.com
Vétel Ár: 8500 HUF (Internetbanktól paypalon át személyes találkozásig bármi aktuális)
segítségre lenne szükségem, mert már most ott tartok, hogy szét tudnám ütni a gépet...
A helyzet a következő: van egy lenovo notebook, amit ubuntu-val használok felraktam a fifa 07-et, viszont kb 10x olyan gyors a játék, mint kéne. Már felraktam ilyet, hogy cpufreq, levettem a minimumra, kikapcsoltam a 4 magból hármat, szóval én kb kifogytam az ötletekből, patch stb nem hinném, hogy megoldanám a problémát. Ötlet? Maga a játék sem mondanám, hogy tökéletesen fut, mert amire kattintani kellene egérrel, azokat nem tudom használni.
Eladnám WoW accom, amelyen van 3 db 90-es (human warrior, draenei shaman, human warlock) 1 db 87-es dwarf death knight és egy 85-ös night elf hunter, ez mind a (EU) Bloodscalp szerveren van. Warrior volt a mainem, majdnem 10k acsi, kb 20k gold, rengeteg mount. Jelenleg nincs feltöltve.