Üzenetek: 1
Témák: 0
Értékelés:
0
[quote name='soma' date='2004.03.06. - 16:41' timestamp='1078587702' post='163']
Sziasztok. Van aki elakadt?
[/quote]
igen én elakadtam!(runaway)a srác nekem a második pályán a múzeumban(willy) beüti a kódot.le is néztem,de nem működött,aztán rágugliztam és ott azt írták h 8137 a kód de az se megy!van másik kód is vagy csak szar a törése a játékomnak?
Értékelés:
0
[quote name='chilly' date='2010.01.03. - 12:45' timestamp='1262519120' post='15445']
szia!
a Windows-ra telepített codec okozza a problémát. egy külföldi oldalon az alábbi megoldást javasolták:
[/quote]
Sziasztok!
sokat szenvedtem a 3CDs magyar feliratos Runaway a road adventure életrabírásával Windows 7 64biten. Nálam az volt a hiba, hogy indítás után hallatszott egy "zene" (inkább csak hang), de kép semmi csak fekete képernyő. Két-három napot google-oztam, postokat olvastam, stb. Kipróbáltam mindenfélét, a végén még ezeket a csoda codec packokat is, pedig utálom őket. Semmi se segített.
Van egy kis közöm az informatikához, a szoftverekhez, úgyhogy úgy döntöttem magam próbálom kitalálni hol akad el a folyamat.
Elindítottam a játékot, jött a hang meg a fekete képernyő. Elindítottam a Process Explorer-t (, ami egy task manager helyettesítő a sysinternalstól) és megnéztem milyen thredeket futtat a runaway. Ez elég egyszerűen megy: kettőt kell kattintani a modul (runaway) nevén a listában és a megjelenő ablakban a threads fület választani. A threadek között megtaláltam a NeMP4Splitter.ax nevet, ami véleményem szerint a Nero Mp4 splittere. Ez eléggé úgy hangzik, mintha a medialejátszáshoz volna köze. Megkerestem a fájlt és átneveztem. Amikor elindítottam a játékot, az csodásan elindult. Egyelőre itt tartok, remélem segít valakinek ez a post.
Értékelés:
0
Segítsen már valaki elakadtam a 2. résznél amikor a szörfösökkel kéne találkozni. Nem tudom hogy hova mennyek mert nekem sehol nem ir szörfösöket annyira idegesítő.
Valaki segítsen már minél hamarabb köszönöm. (: