2007.06.08., 20:22
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2007.06.09., 13:02. Szerkesztette: pshogun.)
Karakter neve: Pshogun
Karakter szintje : 70
Karakter kasztja: Pap
Életkor : 16
Talent: 31/30/0
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed: természtesen
Kulcsok (Régi kulcsok, Karazhan, Heroic kulcsok, Alcatraz, stb...; Karazhan kulcs megléte felvételi követelmény): Kara kulcs megvan, Heroic kulcsom van Lower citynél és Cenarion expeditionnál
HLI Tapasztalat: BC előtt csak ZG-ben voltam most Karazhan
Felszerelés:http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Pshogun
Fire res: jelenleg 0 de folyamatban van a cuccok beszerzése
Nature res: szintén 0 de szintén folyamatban
Szakmák: Herbalism/Tailoring 357/375 Aldor
Előző guildek: - 2 hete transzfereltem a Boulderfist nevű szerverről ott a BC előttig 1 kezdő guildban voltam ahol Zul Gurubban 2.-3. bossig jutottunk
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból: Nakloss
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét): 5 napot biztos meg tudok oldani
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni: Főleg PVE-ben szeretnék részt venni ebben a játékban mert e miatt kezdtem el játszani, és úgy hallottam hogy a guildotok főképp erre irányul ezért szeretnék csatlakozni.
A karaktered saját/vásárolt karater: Saját
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani: Ventrilo, Teamspeak 2 telepítve, mikrofonom is van
Karakter szintje : 70
Karakter kasztja: Pap
Életkor : 16
Talent: 31/30/0
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed: természtesen
Kulcsok (Régi kulcsok, Karazhan, Heroic kulcsok, Alcatraz, stb...; Karazhan kulcs megléte felvételi követelmény): Kara kulcs megvan, Heroic kulcsom van Lower citynél és Cenarion expeditionnál
HLI Tapasztalat: BC előtt csak ZG-ben voltam most Karazhan
Felszerelés:http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Pshogun
Fire res: jelenleg 0 de folyamatban van a cuccok beszerzése
Nature res: szintén 0 de szintén folyamatban
Szakmák: Herbalism/Tailoring 357/375 Aldor
Előző guildek: - 2 hete transzfereltem a Boulderfist nevű szerverről ott a BC előttig 1 kezdő guildban voltam ahol Zul Gurubban 2.-3. bossig jutottunk
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból: Nakloss
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét): 5 napot biztos meg tudok oldani
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni: Főleg PVE-ben szeretnék részt venni ebben a játékban mert e miatt kezdtem el játszani, és úgy hallottam hogy a guildotok főképp erre irányul ezért szeretnék csatlakozni.
A karaktered saját/vásárolt karater: Saját
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani: Ventrilo, Teamspeak 2 telepítve, mikrofonom is van