2007.06.04., 19:15
Karakter neve:Weiran
Karakter szintje:70
Karakter kasztja:Shaman
Életkor18+ előnyben)16
Talent:0/11/50
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed:persze
Kulcsok (Régi kulcsok, Karazhan, Heroic kulcsok, Alcatraz, stb...; Karazhan kulcs megléte felvételi követelmény):Kara,ma este talan HC auchindoun
HLI Tapasztalat:bc elott nefi,bcben szinte semmi
FelszerelésArmory vagy egyéb profil)http://armory.wow-europe.com/#character-...p&n=Weiran
Fire reszukseg szerint feltolom 1-2 het
Nature reszukseg szerint feltolom 1-2 het
Szakmák, különleges receptek, Aldor vagy Scryer beállítottság:Scryer,skinner,miner,ha lesz egy kis idom,feltolom Jewelcraftingot
Előző guildek:LOC Returns
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból:Senki
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét): (aki kb 22 óra fele lelép annak a felvételét valószínüleg el fogjuk utasítani)5-6 nap egy heten,kb 17 00-24 00-ig
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni:Szeretnek ujra raidelni,latni az uj encountereket.
A karaktered saját/vásárolt karater:Sajat
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani:2 honapja rerolloltam bs allyrol,4-5 napja vagyok 70-es,probalom epiteni a karit,de Puggal lehetetlen.Bankban van potik,mana olajok,raidre tudok keszulni.
Karakter szintje:70
Karakter kasztja:Shaman
Életkor18+ előnyben)16
Talent:0/11/50
Guild haladása érdekében megváltoztatnád e talentelésed:persze
Kulcsok (Régi kulcsok, Karazhan, Heroic kulcsok, Alcatraz, stb...; Karazhan kulcs megléte felvételi követelmény):Kara,ma este talan HC auchindoun
HLI Tapasztalat:bc elott nefi,bcben szinte semmi
FelszerelésArmory vagy egyéb profil)http://armory.wow-europe.com/#character-...p&n=Weiran
Fire reszukseg szerint feltolom 1-2 het
Nature reszukseg szerint feltolom 1-2 het
Szakmák, különleges receptek, Aldor vagy Scryer beállítottság:Scryer,skinner,miner,ha lesz egy kis idom,feltolom Jewelcraftingot
Előző guildek:LOC Returns
Akik ismernek és akár kezeskedhetnek érted a klánból:Senki
Mennyit tudsz online lenni főleg 19:00-24:00ig(nap/hét): (aki kb 22 óra fele lelép annak a felvételét valószínüleg el fogjuk utasítani)5-6 nap egy heten,kb 17 00-24 00-ig
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni:Szeretnek ujra raidelni,latni az uj encountereket.
A karaktered saját/vásárolt karater:Sajat
Egyéb info amit szeretnél velünk megosztani:2 honapja rerolloltam bs allyrol,4-5 napja vagyok 70-es,probalom epiteni a karit,de Puggal lehetetlen.Bankban van potik,mana olajok,raidre tudok keszulni.