A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
World of Skygates online stratégiai játék
#1
Üdv!
 
A World of Skygates egy teljesen ingyenes játék, ebből kifolyólag szép grafikája sincs.
A játék böngészőben játszható online stratégiai játék, amelyben az idő körönként telik( 1 kör = 1 óra ). A játékosok nagy mértékben befolyásolják, hogy a játék mennyire lesz érdekes. 
Három nemzet közül lehet választani a játék elején, mind a három különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Egy várost lehet építeni, amelyhez fejlesztések is tartoznak. A lényeg azonban a hadsereg és a csaták.  A kör idő lehetővé teszi valódi stratégiák kitalálását és végrehajtását. A klán tagjai valóban együtt tudnak egy hadjáratot végrehajtani. Illetve a Skygate helyeket mint stratégiai pontokat is a klán tagjai közösen tudják elfoglalni, megvédeni.
Aki magányosan akar játszani az küldetésekre küldheti a seregét a térképen lévő területeken, vagy a nem játékosok által irányított városokat veheti célba.
Alapvető elem a kereskedelem is, illetve a mágia. Négy mágia típusból mindenki egyet választhat és mágusokkal, sárkányokkal is bővítheti seregét. A seregek élére pedig fejleszthető képességgel rendelkező hadvezéreket lehet állítani.
 
Ha szereted a stratégiát érdemes megnézned: http://www.worldofskygates.hu
 
A játék hamarosan újra indul... néhány nap, vagy néhány óra... vagy már el is indult ha későn olvasod. Big Grin
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting