JÁTÉKOK fórum
World of Skygates online stratégiai játék - Nyomtatható verzió

+- JÁTÉKOK fórum (https://forum.jatekok.hu)
+-- Fórum: Játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-J%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Fórum: Stratégiai játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-Strat%C3%A9giai-j%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Téma: World of Skygates online stratégiai játék (/Thread-World-of-Skygates-online-strat%C3%A9giai-j%C3%A1t%C3%A9k)World of Skygates online stratégiai játék - onesniper - 2016.01.15.

Üdv!
 
A World of Skygates egy teljesen ingyenes játék, ebből kifolyólag szép grafikája sincs.
A játék böngészőben játszható online stratégiai játék, amelyben az idő körönként telik( 1 kör = 1 óra ). A játékosok nagy mértékben befolyásolják, hogy a játék mennyire lesz érdekes. 
Három nemzet közül lehet választani a játék elején, mind a három különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Egy várost lehet építeni, amelyhez fejlesztések is tartoznak. A lényeg azonban a hadsereg és a csaták.  A kör idő lehetővé teszi valódi stratégiák kitalálását és végrehajtását. A klán tagjai valóban együtt tudnak egy hadjáratot végrehajtani. Illetve a Skygate helyeket mint stratégiai pontokat is a klán tagjai közösen tudják elfoglalni, megvédeni.
Aki magányosan akar játszani az küldetésekre küldheti a seregét a térképen lévő területeken, vagy a nem játékosok által irányított városokat veheti célba.
Alapvető elem a kereskedelem is, illetve a mágia. Négy mágia típusból mindenki egyet választhat és mágusokkal, sárkányokkal is bővítheti seregét. A seregek élére pedig fejleszthető képességgel rendelkező hadvezéreket lehet állítani.
 
Ha szereted a stratégiát érdemes megnézned: http://www.worldofskygates.hu
 
A játék hamarosan újra indul... néhány nap, vagy néhány óra... vagy már el is indult ha későn olvasod. Big Grin