Sziasztok!
Eladnám több mint 10 éves
wow / Battlenet accountomat. Minden maradék időm ennek szenteltem, 12 óra munka mellett nem megy. Vagy sokat vagy semmit elven vagyok.
Játékok rajta:
COD MW1
COD MW2
COD VANGUARD
COD BO: COLD WAR
DIABLO 4
WOW DRAGONFLIGHT
WOW CLASSIC és WRATH
OW és
HS amikkel még játszottam és ingyenes
A COD gyakorlatilag örök szerelem, minden részébe több ezer órám van, összes battle pass és néhány extra skin minden részben. Nyílván most az MW2 ami a legújabb, konkrétan erre építettem a gépem, 750-es szint prestige 14, jelenlegi battle pass is megvéve (Spawn), fele kihúzva.
WOW CLASSIC:
Firemaw alliance szerveren - LVL 60 DWARF ROGUE RANK 12! és 10k gold! Innen már csak 4 hét és Grand Marshal lehetsz! Természetesen epic mount, lockpicking 100 körül, engi max, first aid max, sword skill max, dagger közel max (AV-ra mindegy amíg meglesz a rank 14), mailboxban kb 100 token ami visszakérhető.
WOW WRATH OF THE LICH KING:
Gehennas lvl 60 orc warrior alap kék gearbe 100% mount, professionok
Gehennas lvl 61 undead mage félig kék és epic gearbe 100% mount, professionok
Golemagg lvl 70 orc shaman (TBC be mainem volt) epic flying mount, 100% mount, professionok
Golemagg lvl 70 orc hunter kék/epic gearbe, epic flying mount, 100% mount, professionok
Golemagg lvl 80 undead mage kék gearbe 100% mount, epic flying mount, professionok
Golemagg lvl 80 orc death knight kék/epic gearbe 100% mount, epic flying mount, professionok
Mirage Raceway lvl 60 human death knight, 100% mount, professionok (talán)
Mirage Raceway lvl 60 gnome rogue (classicba mainem volt) epicekbe de semmi komoly, 100% mount, professionok
Mirage Raceway lvl 80 night elf druid főleg pvp healer gear de ha jól emlékszem volt boomkin is pve-re, epic flying és földi mount, professionok
Mirage Raceway lvl 80 human paladin (Wrathban mainem volt egészen Ulduar végéig) 5k gs, epic flying és földi mount, 10k gold még nála, professionok.
WOW DRAGONFLIGHT:
Kb 100 mount, 150k gold kb, kb 25 heirloom, dragon flying a területen minden karakternek, sok transmog
Azjol-nerub lvl 67 tauren paladin (sok transmog,
4/5 Luminous set, 2 legend)
Azjol-nerub lvl 68 human death knight
Azjol-nerub lvl 70 night elf demon hunter (pvp settet kezdtem el annó kiszedni vele)
Azjol-nerub lvl 60 dracthyr evoker
Azjol- nerub lvl 53 orc shaman
Arathor lvl 60 undead priest (full pvp gear shadowlandsból)
Arathor lvl 52 dwarf hunter
Arathor lvl 44 human monk
Arathor lvl 49 human rogue
Arathor lvl 60 orc warrior
Ragnaros szerveren 30-40 közötti paladin, druid, mage, monk, shaman.
DIABLO 4:
S1-közepéig szinte csak ezzel játszottam, párszáz ezer gold, rengeteg unique majdnem az összes transmog
Eternal szerveren
72-es rogue
S1- (mostmár eternal ez is)
76 druid ( pulverize build kimaxolva, 750es ilvl gear rá, közel tökéletes, fullra enchantolva és gemelve)
71 necromancer (bone spear build kimaxolva, közel 800as ilvl, one shot szinte minden, fullra enchantolva és gemelve)
62 mage electro/fire build és gear (nem tudtam még összerakni rendesen
S2:
100 mage- full 925 gearbe, solozhato tier 100 dungeonok, durielt végigtoltam amig minden kieshető uber unique ki nem esett a kasztnak. Fullra enchantolva, optimalizálva ball lightning build. Zir pusholható
Amint látod nem kevés időm és energiám van ebben az accountban, de továbblépek. Remélem találok olyan kevésbé grindolós játékot ami majd ki tudja tölteni az űrt amit majd a wow hagyni fog.
Ajánlatokkkal az
sz.balez@gmail.com vagy a
+36306375338 as számon tudtok elérni.
A személyes átvételt preferálnám amennyiben engedi időnk és nem kell átutazni a fél világot érte. Titkos kérdés válasz, authenticator minden jár az accounthoz.
Pacsi!