2012.12.07., 15:48
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2012.12.08., 00:56. Szerkesztette: allinone.)
Eladó Battle.net Account(ok)
CD kulcsokkal, titkos kérdés - titkos válasszal Első tulajdonostól!
Hozzá tartózó accok:
1) World of Warcraft Mist of Pandaria-ra upgradelve 9615 achievementel
(az account 2013. január 11-ig Gamecarddal feltöltve)
Twisting Nether serveren Horda oldalon: ~225.000 gold, Alli oldalon ~3.000 gold
1db lvl 6 Guild 7db bank tab (Horda)
2db lvl 1 Guild 5db bank tab (Horda)
1db lvl 1 Guild 4db bank tab (Horda)
1db lvl 1 Guild 4db bank tab (Alliance)
- 1db horda lvl 90 troll female Rogue 462 ilvl 600 Tailor, 600 Engeneering (60db Imperial Silk cloth a táskában)
- 1db horda lvl 88 troll female Deathknight 600 Mining,
- 1db horda lvl 88 bloodelf female Priest 600 Tailor, 600 Enchanting (60db Imperial Silk cloth a táskában)
- 1db horda lvl 85 tauren male Druid 600 Leatherworking, 600 Enchanting (T3 Shoulder, Gloves, Belt, Leggings, Boots, és rengeteg régi fegyver és egyéb szetek)(oldschool Centurion pvp rang)
- 1db horda lvl 85 tauren male Hunter 561 Mining, 566 Skinning (Rhok'Delar epic Hunter quest bow) (oldschool Senior Seargent pvp rang)
- 1db horda lvl 85 bloodelf female Paladin 582 Blacksmithing, 538 Jewelcrafting
- 1db horda lvl 85 bloodelf female Mage 590 Skinning, 547 Mining
- 1db horda lvl 85 troll male Warrior alacsony szintű proffessionok (oldschool Seargent pvp rang)
- 1db horda lvl 76 orc male Shaman alacsony szintű proffessionok
- 1db horda lvl 64 undead female Rogue 375 alchemy 354 Herbalism (oldschool First Seargent pvp rang)
- 1db low lvl alliance kari
A legging Heirloomokat kivéve az összes heirloom megvan a Twisting Nether serveren. A második accra amivel össze van kapcsolva bármeik átadható.
A 85-ös karakterek Pandáriás kék szintező gearben (ilvl 415) vannak öltöztetve lvl 86 közeli xpvel és minegyik karakteren transmog itemek tömkelege.
A karik 280%-os flying skillel rendelkeznek 2db-nak van 310%-os.
Bloodscalp serveren Horda oldalon: ~5.000 gold, Alli oldalon: ~1.500 gold
1db lvl 1 Guild (Alliance)
- 1db horda lvl 45 tauren female Druid
- low lvl alliance és horda karik
Ragnaros serveren Alli oldalon: ~5.000 gold, Horda oldalon: ~1.500 gold
- 1db horda lvl 60 goblin male Deathknight
Az accounton ezen kívűl rengeteg mount: ~120db, battle pet: ~200db (jópár lvl 25 vagy ahhoz közeli) található, sok már meg nem szerzhető pl.: Swift zulian tiger és Swift Razzasi raptor.
2) World of Warcraft Mist of Pandaria-ra upgradelve (ezen az accon az összes fentebb említett Heirloom, Mount, Pet, Achievement és Title elérhető)
(az account 2012. szeptember óta FROZEN)
Twisting Nether serveren
- 1db horda lvl 80 goblin male Mage
3) Diablo III
- 1db lvl 52 male Demon Hunter
************************ ************************************** ***************************
Ezenkívűl van egy második Battle.net accountom is, aminek szintén első tulajdonosa vagyok. Ez az account külön is eladó!
Ehhez is megvannak a CD kulcsok, titkos kérdés - titkos válasz.
1) World of Warcraft Wrath of the Lichking-re upgradelve 1500 achievement
(az account 2012 szeptember óta FROZEN)
Twisting Nether serveren (kisebb mennyiségű gold előfordulhat a kraktereknél 1-7.000 gold de erre nem emlékszem pontosan)
- 1db horde lvl 71 tauren female Druid 350-es Inscription és 403 Skinning
- 1db horde lvl 72 bloodelf female Hunter 355-ös Engineering és 379 Mining
- 1db alliance lvl 60 human female Deathknight
************************ ************************************** ***************************
Az összes felsorolt guildnek én vagyok a guildmastere és kifejezetten Tárolási célból hoztam létre mindet,
így nem is tartózkodik bennük olyan karakter, amely nem a felsorolt accok valameikéhez tartozik.
A Guildbankokban tömérdek transmogolható item, alapanyagok pl.: clothok, kaják, növények, fémek, bőrök, essencek, enchanting alapanyagok stb... található vanillától egészen MOP-ig mindegyik kiegből,
össz értékük jóval meghaladja a 100.000 goldot. De hozzáértőként a professionöket felhasználva több száz ezer gold kinyerhető belőlük.
Az accountot nem 10 000 forint körüli összegért gondoltam eladni, de minden jó ajánlatot megfontolok!
A gold mennyiség aktuális állapotot mutat, de az külön is eladó ~30.000 Forintért, ezért nem garantálom, hogy azt is adok hozzá, viszont akkor az account ára is aszerint mozdul el lefele.
Megegyezés szerint bármelyik accot feltöltéssel együtt adom.
UK címre vannak regisztrálva ezért RAF-fal is tölthető mindegyik account.
Az első Battle.net accounthoz tartozik 1db Blizzard Authenticator is (ezt kb 1 hónapja vettem).
Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, illetve komoly érdeklődőknek PÜ-ben vagy e-mailben armory linkeket is tudok küldeni.
gaborh85 kukac gmail pont hu
30/9563714
CD kulcsokkal, titkos kérdés - titkos válasszal Első tulajdonostól!
Hozzá tartózó accok:
1) World of Warcraft Mist of Pandaria-ra upgradelve 9615 achievementel
(az account 2013. január 11-ig Gamecarddal feltöltve)
Twisting Nether serveren Horda oldalon: ~225.000 gold, Alli oldalon ~3.000 gold
1db lvl 6 Guild 7db bank tab (Horda)
2db lvl 1 Guild 5db bank tab (Horda)
1db lvl 1 Guild 4db bank tab (Horda)
1db lvl 1 Guild 4db bank tab (Alliance)
- 1db horda lvl 90 troll female Rogue 462 ilvl 600 Tailor, 600 Engeneering (60db Imperial Silk cloth a táskában)
- 1db horda lvl 88 troll female Deathknight 600 Mining,
- 1db horda lvl 88 bloodelf female Priest 600 Tailor, 600 Enchanting (60db Imperial Silk cloth a táskában)
- 1db horda lvl 85 tauren male Druid 600 Leatherworking, 600 Enchanting (T3 Shoulder, Gloves, Belt, Leggings, Boots, és rengeteg régi fegyver és egyéb szetek)(oldschool Centurion pvp rang)
- 1db horda lvl 85 tauren male Hunter 561 Mining, 566 Skinning (Rhok'Delar epic Hunter quest bow) (oldschool Senior Seargent pvp rang)
- 1db horda lvl 85 bloodelf female Paladin 582 Blacksmithing, 538 Jewelcrafting
- 1db horda lvl 85 bloodelf female Mage 590 Skinning, 547 Mining
- 1db horda lvl 85 troll male Warrior alacsony szintű proffessionok (oldschool Seargent pvp rang)
- 1db horda lvl 76 orc male Shaman alacsony szintű proffessionok
- 1db horda lvl 64 undead female Rogue 375 alchemy 354 Herbalism (oldschool First Seargent pvp rang)
- 1db low lvl alliance kari
A legging Heirloomokat kivéve az összes heirloom megvan a Twisting Nether serveren. A második accra amivel össze van kapcsolva bármeik átadható.
A 85-ös karakterek Pandáriás kék szintező gearben (ilvl 415) vannak öltöztetve lvl 86 közeli xpvel és minegyik karakteren transmog itemek tömkelege.
A karik 280%-os flying skillel rendelkeznek 2db-nak van 310%-os.
Bloodscalp serveren Horda oldalon: ~5.000 gold, Alli oldalon: ~1.500 gold
1db lvl 1 Guild (Alliance)
- 1db horda lvl 45 tauren female Druid
Ragnaros serveren Alli oldalon: ~5.000 gold, Horda oldalon: ~1.500 gold
- 1db horda lvl 60 goblin male Deathknight
Az accounton ezen kívűl rengeteg mount: ~120db, battle pet: ~200db (jópár lvl 25 vagy ahhoz közeli) található, sok már meg nem szerzhető pl.: Swift zulian tiger és Swift Razzasi raptor.
2) World of Warcraft Mist of Pandaria-ra upgradelve (ezen az accon az összes fentebb említett Heirloom, Mount, Pet, Achievement és Title elérhető)
(az account 2012. szeptember óta FROZEN)
Twisting Nether serveren
- 1db horda lvl 80 goblin male Mage
3) Diablo III
- 1db lvl 52 male Demon Hunter
Ezenkívűl van egy második Battle.net accountom is, aminek szintén első tulajdonosa vagyok. Ez az account külön is eladó!
Ehhez is megvannak a CD kulcsok, titkos kérdés - titkos válasz.
1) World of Warcraft Wrath of the Lichking-re upgradelve 1500 achievement
(az account 2012 szeptember óta FROZEN)
Twisting Nether serveren (kisebb mennyiségű gold előfordulhat a kraktereknél 1-7.000 gold de erre nem emlékszem pontosan)
- 1db horde lvl 71 tauren female Druid 350-es Inscription és 403 Skinning
- 1db horde lvl 72 bloodelf female Hunter 355-ös Engineering és 379 Mining
- 1db alliance lvl 60 human female Deathknight
Az összes felsorolt guildnek én vagyok a guildmastere és kifejezetten Tárolási célból hoztam létre mindet,
így nem is tartózkodik bennük olyan karakter, amely nem a felsorolt accok valameikéhez tartozik.
A Guildbankokban tömérdek transmogolható item, alapanyagok pl.: clothok, kaják, növények, fémek, bőrök, essencek, enchanting alapanyagok stb... található vanillától egészen MOP-ig mindegyik kiegből,
össz értékük jóval meghaladja a 100.000 goldot. De hozzáértőként a professionöket felhasználva több száz ezer gold kinyerhető belőlük.
Az accountot nem 10 000 forint körüli összegért gondoltam eladni, de minden jó ajánlatot megfontolok!
A gold mennyiség aktuális állapotot mutat, de az külön is eladó ~30.000 Forintért, ezért nem garantálom, hogy azt is adok hozzá, viszont akkor az account ára is aszerint mozdul el lefele.
Megegyezés szerint bármelyik accot feltöltéssel együtt adom.
UK címre vannak regisztrálva ezért RAF-fal is tölthető mindegyik account.
Az első Battle.net accounthoz tartozik 1db Blizzard Authenticator is (ezt kb 1 hónapja vettem).
Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, illetve komoly érdeklődőknek PÜ-ben vagy e-mailben armory linkeket is tudok küldeni.
gaborh85 kukac gmail pont hu
30/9563714