Eladó WoW Cataclysm Account Ragnaros Alliance oldalon
Az accounton található egy LVL 85ös Death Knight (full epic PVP és 25 HC geares full EPIC PVE),egy LVL 85ös Warrior (Fullos PVP gear,és kezdetleges PVE),egy 84es Paladin,egy 55ös Hunter!A kis karaktereknek természetesen van heirloom gearje!A nagy karaktereknek epic mount és más egyéb mount!Ezen kívűl az accounton található 5ezer gold,és sok nyersanyag!Fullos mining,jc,herba skill!Csere nem érdekel!msn: Qdance87@hotmail.com tel: +36/30-629-13-72 Május végéig van feltöltve!
hY eladó battle.net acc-om |ragnaros ally eu| + [starcraft 2]
lvl 85 sham(enha) + hc instára resto gear
lvl 85 pala(leginkább retri) + resto gear
lvl 85 warri(ebből is abból is egy kis gear)
lvl 84 hunter
és 40-50 közötti pap+lock, természetesen mindnek dual talent a nagyoknak epic fly.. hunter kivételével.A kicsiknek földi epic alap.
heirloom cuccok és 10k+ gold található még az accounton.
- sham-nak(draenei csaj): PVE full 359es, 1db 372es HC kezes(enha).Kezdetleges pvp gear(fegyverek,2-3 set db+trinket)
- pala(human csaj):frissen dingelt..kezdetleges pvp gear(2 set db,1 cipő)
- warrior(human pasi):régen dingelt de nem játszottam vele..tehát frissen dingelt gear.
- hunter(night elf pasi): lvl84.
-->AZ ACCOUNT FELVAN TÖLVE AUGUSZTUS 6.-ig!! több mint 2 hónap!!
irányár: 50E. huf.
(ne felejtsd el, hogy starcraft 2őt is találsz a battle-net acc-on és több mint 2 hónapnyi befizetést amit hozzáadtam az árhoz, részletekért(gondolok itt pl.: armory linkre,fizetési módra,kódokra,dobozokra,stb.) keress MSN-en: elitee@citromail.hu / e-mail cím:enziim@citromail.hu v. elitee@citromail.hu
- LVL85 Blood Elf DK : Pve:361ilvl. // Pvp:359ilvl. // DualTalent,310%fly-2epicmount:Reins of the Drake of the West Wind & Fossilized Raptor // Bõvebben itt --> Armory Link: http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...a/advanced
-Level 85 human male paladin,full epic holy PvP gear,372es vicious fegyver-shield. Retri gearje is full epic, 372-es vicious 2h mace és str-es shield.PvE gearje mindhárom talenthez van,full kék heroic instás gear.Van pár ritkább mount/achi a karakteren (majdnem az összes fishing achi,ZA mount etc.) Maxos JC,maxos fishing,maxos archeology.
-Level 85 worgen male warlock. Full epic PvP gear,sima vicious fegyver, és full epic PvE gear.Maxos herbalism,maxos mining.Pár ritkább achi,mount (ulduar hc achik,for the alliance mount etc.)
-Level 85 törp male shaman (6 éves karakter,régi main),sok ritka achivel,pár ritka mounttal, full bloodthirsty enhance gear,sima vicious fegyverekkel.
-Level 72 human female priest.
-Level 71 human male DK.
Az accounthoz tartozik még egy SC2 account is.
Én vagyok az eredeti tulaj,CD key,személyi,secret Q-A tartozik az accounthoz.
Ár megbeszélés kérdése.
Az accounton továbbá van 60k gold,ami külön is megvásárolható 0,1 Ft / gold áron.
Ezen kívül havi feltöltést is árulok 1500 forint / hónap áron.
Eladnám a World of Warcraft Account - omat. 3 karakter van az accon, ami a Bloodscalp szerveren van alliance oldalon. Az eladást csak személyesen vállalom (Miskolc - Budapest között), hozok laptopot és átírunk minden adatot. Emailt, titkos kérdést, személyi fényképet, CD - ket hozzá adom.