2014.04.09., 22:20
amid van írd le.. de inkább olyanok érdekelnének amiken vannak ADC-k
Normális EUNE accot vennék OLCSÓN!
|
2014.04.09., 22:20
amid van írd le.. de inkább olyanok érdekelnének amiken vannak ADC-k
2014.05.16., 17:45
Napot.Nekem van 1 Plat 5-ös Accom Quinn kivételével az összes ADC meg van rajta és skinek is vannak rajtuk viszont hajlandó vagyok olcsón megválni tőle a Rift nevű játékot játszom ahhoz kellene valamiféle Feltöltés vagy Játékon belüli pénz(Platina kb 1500-2000) és hajlandó vagyok e-mail-estől oda adni az accountot mert én már nem játszom vele. 1 rift előfizetés REX 2250 forint ha úgy jó akkor az is megoldható.
2014.05.20., 01:39
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2014.05.20., 01:39. Szerkesztette: csokika47.)
--PLATINUM IV - 87LP
-- 44 soloq winbol -- 8 runepage -- 7 hős hiányzik /+Braun -- 650+ normal win --Skinek: Pool party Lee Sin Pool party Graves Pool party Renekton Muay thai Lee Sin Acolyte Lee Sin Midnight Ahri Foxfire Ahri Archlight Varus Shockblade Zed Victorious Elise -----Zombie Brand---- Pharaoh Nidalee Pentakill Karthus Temple Jax Pumpkinhead Fiddle Frosted Ezreal Artic Ops Caitlyn Jurassic Cho'Gath Dark Valkyrie Diana Masquedre Evelyn DK Garen Harbinger Kassadin Bilgewater Katarina Mecha KhaZix Shadowprince Malzahar Djinn malzahar Haunted Nocturne Sewn Chaos Orianna Warlord Shen Surfer Singed Tango Twisted Fate Aristocrat Vayne ---Nosferatu Vladimir--- Firefang Wukong Pentakill yorick http://www.lolskill.net/summoner-EUNE-csokika47 Érd: ebedli.benjamin@gmail.com |