Kedves felhasználóink!

Áttértünk egy új fórumverzióra, amelynek részeként át kellett költöztetnünk az összes adatot is. Elméletileg minden ugyanúgy elérhető maradt, ahogy eddig is, viszont a korábbi, a fórum egyes tartalmaira mutató hivatkozások már nem működnek. Ennek köszönhető, ha egy konkrét témára kattintottál, ám mégis a fórum kezdőlapján találod magadat. Igyekszünk a korábbi hivatkozásokat mielőbb frissíteni/eltávolítani.

Felhasználóink az eddig megszokott felhasználónevükkel vagy e-mail-címükkel és jelszavukkal jelentkezhetnek be ebbe a fórumba. Ha a fórum használatával kapcsolatban visszajelzést szeretnétek küldeni, vagy problémába ütköztetek, használjátok a kapcsolatfelvételi űrlapot (http://forum.jatekok.hu/contact.php), vagy ha nem tudtok bejelentkezni, akkor a magazin kapcsolatfelvételi űrlapját (http://www.jatekok.hu/kapcsolat.php).

Reméljük, örömötöket lelitek a megújult fórum használatában. Hamarosan további újdonságokkal jelentkezünk!

Üdv,
a JÁTÉKOK csapata

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LoL accountom cserélném Battle.net accountra.
#1
Sziasztok. Szeretnémc serélni LoL-es EUNE-s accountomat Battle.net accountra. Az account lvl.30-as, jelenleg Bronz1 divízióban van, kb. 10 kb. skinnel rajta. (Eternum Nocturne, Deadly Swamp Kennen, Amethiszt Ashe, stb), illetve kb. 65 db. megvásárolt hőssel.

A neve: HD Beavis

Fontos megjegyeznem, hogy egy olyan battle.net accountra lenne szükségem, amelyre a Legion kieg. meg van vásárolva, nem számít hanyas ilvl.-el rendelkeznek a karakterek, illetve az sem baj, ha nincs is rajta. Öcsémnek kellene, aki majd húz magának egyet.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting