A téma értékelése:
  • 1 szavazat - átlag 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farmerama
#1
Sziasztok!<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />

Eladó Farmerama accountom 73as szinten vagyok de csupán 2-3 nap és 74Smile Csengőpengő 400.000 felett vanSmile Töménytelen ól/műhelyfejlesztés/fák/Tp-t adó tárgyak.

Baharama szinetm 12.

Érdeklődni képet kérni e-mailben lehetségesSmile

A farmot átadni csak személy találkozás esetén vagyok hajlandó mert nem kis munkám van benne.

E-mail cím:n.attila_8_@hotmail.com
Válaszol
#2
Sziasztok farmokat keresek ha vann valakinek 25-ös szintöl szivesen átveszem vagy cserélek ikarim accra vagy más fajta accokra vagy bármi más megoldás is érdekel .

írjatok minél hamaráb , köszönöm

mondragon76@freemail.hu
Válaszol
#3
Eladó farmerama Accuntom!!

60lvl, 130454 csengőpengő,10 farm arany.

kép:http://farmerama-userdata.l3.cdn.bigpoint.net/garden/416/1897416_1293401675.jpg

Nem tudok már játszani vele sok a dolgom.Ezért biztos kezekbe szeretném adni.

Elérhetőségem:gyuri494@freemail.hu

4000Ft ért viheted
Válaszol
#4
74es farmerama farm eladó, 16-os Bahamaramával, rengeteg fával, óllal, terménnyel.Bár nagyon sokat dolgoztam vele, de szerintem az árban meg tudunk egyezni.Ha felkeltettem az érdeklődésed küldj egy mailt a zteam2009@gmail.com email címre és ott meg tudjuk beszélni a részleteket.
Válaszol
#5
65-ös szintû farmomat eladnám. Információk:

145 farmarany

33.000 csengõpengõ

bahamarama 1-es szint

szédült szántón csak fák vannak.

kb 7.000 eszköz az ólépítéshez.

kb 35.000 dolog a pajtában

képeket kérésre küldök.ár: 5.000Ftelérhetõség:

farmerama100@nincsmail.hu
Válaszol
#6
Sziasztok ! Elado Farmerama 73. szint,( akar 2 farm is ), majdnem 500.000 csengopengovel. Ha erdekel valakit a kovetkezo e-mailon erdeklodhet:

magyari_a@yahoo.com
Válaszol
#7
pénzt akarsz vagy nem?
Válaszol
#8
[size="4"]Sziasztok! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />

Van egy eladó farmerama 63-as szintû, Bahamarama 8-as, sok gyümifa van rajta, szédült szántó tele van ajándékokkal,

rengeteg ól, kecsketej, tojásos 4 db, palettakészítõ,struccászat, kengurukarám, jó szomszédokkal. Sajnos az idõm már nem engedi, hogy folytassam a játékot. Ha érdekel írj erre az email címre, megegyezünk!

pregin@freemail.hu

[/size]
Válaszol
#9
Sziasztok! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt='Wink' />Lenne egy eladó Farmom!Ha lehet, DarkOrbit accountra cserélném!Adatok:

Lvl:58

Van rajta Bahamarama ami 3-as szintű

26 farmarany

5 csillag, de már váltottam be a tölgynél

11ezer csengőpengő

A szédült szántón van pár fa

Közepes mennyiségű Ólfejlesztés.Van 1 XXL-es Tehénólam

Fullos,tisztított kergekert.Képek:

Fő Farm:http://kepfeltoltes.hu/110726/farmerama-rendesfarm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

KergeKert:http://kepfeltoltes.hu/110726/farmerama-kergekert_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

SzédültSzántó:http://kepfeltoltes.hu/110726/farmerama-szedultszanto_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bahamarama:http://kepfeltoltes.hu/110726/farmerama-bahamarama_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÉrdeklődni:gracsekkaresz@citromail.hu <--- erre az Email-címre írj!

Csak komoly emberekkel tárgyalok!
Válaszol
#10
Helló!Megválnék 37 -s szintü farmom tól Ár nincsen csak elcserélném egy SoccerStar -os karaktere Érdeklödni emailban sz.dani97@citromail.hu -n ALKUDÁS NINCSEN NEM ADOM INGYEN A FARMOT CSAK EGY SOCCER STAROS KARAKTERÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!
Válaszol
#11
Sziasztok!

Megválnék 60-as szinten lévõ farmomtól.

Adatai:

230639 csengõpengõ

6 farmarany

9 csillag

Az Erdei tisztás minden felülete használható;

2 kút, 1 juhászkutya, 2 kis uszkár, 1 nagy házõrzõ;

rengeteg fa,

ólfejlesztések: tehenészet, tojástojó terület,kecsketejüzem, angórasimogató, birkanyíró állomás, strucckarám.

A szédült szántón további értékes ajándékok.

Érdeklõdni e-mailben: sajtos99@gmail.com

Ha kell, küldök képeket is.
Válaszol
#12
Sziasztok!

Eladnám 70-es szintü farmomat. Csillag: 9, Farmarany: 1, Csengőpengő: 600.000 (ez kb napi 50.000el nő)

Bahamarama 11-es (5db banánfa a maradék területen kókuszpálma)Farm adatai:Rendes farm: 19db birsalmafa, 1db almafa XL, és 1db Aranylevelű fa, a többi vethető területSzédült szántó: 5db almafa, 7db szilvafa, 4db datolyapálma, 5db diófa, 5db körtefa

1db Kaptár, 1db Jávorszarvas- kifutó, 2db Szamáristálló, 1db Strucckarám, 1db Pávaröptető, 2db Juhakol, 2db Retró juhakol+, 1db Tenyésztő karám

2db Birkanyíró állomás, 2db Pilykalábas festőtelep, 1db Méhészet, 4db Angórasimogató, 5db Tojástojó terület.

A többi vethető terület!Kerge kert: Az összes terület felszabadítva. közel a 3/4én TP-t és Csengőpengőt adó tárgyak!(+6db víztartály és 1db kút)Erdei tisztás: Az összes terület felszabadítva! 57db szilvafa, 6db cseresznyefa, 2db diófa, 1db datolyapálma, 1db gesztenyefa, 1db őszibarackfa a többi vethető terület! A Bölcs Tölgyből kész: ami lényeges az a nagyobb víztartály és, hogy az eladási árat 25%al növelheted(és ugye amit már említettem, hogy mind a 4 terület felszabadítva)!Van még "raktárba" rengeteg fajta ól(kecske, ló, disznó stb és azoknak a fejlesztései), sok fa! A termények többsége(a fontosabbak) 1000 felett!

Választott mesterség: Lekvárfőző műhely

Sok küldetés kész, de van még mit csinálni, és ugye mindig vannak újabb és újabb eventek!Sajnos már nincs időm foglalkozni vele ezért kell megválnom tőle, de mivel rengeteg miunkám van benne így nem szeretném ingyen adni! 3000Ftért viheti bárki (pécsiek elönybe) <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.png' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />

Érdeklődni, képet kérni: shadowroom@gmail.comÜdv, Berci
Válaszol
#13
Sziasztok!Nekem is lenne egy eladósorba jutott (idõhiány miatt) Farmerama accountom. 75-ös szintû. De már csak kicsi hiányzik a 76.-ik szinthez (7.646.541 pontom van jelenleg). A Bahamarama sziget 17-es szintû. A három szántón fele-fele arányban van vetõ terület és állatok. A legtöbb ólból 3 van. És rengeteg gyümölcsfa. általában mindenbõl 4. De dió és alma jóval több. Minden állat fejlesztésébõl van. Van amibõl kettõ is (tojástojó, angóra simogató). Zsúfolásig van a pajta állatokkal, és terményekkel. 2.028.481.- csengõpengõ és 44 farmarany van jelenleg. És a pékség is megvan már az új szigeten. Ha kell részletesen megadom a darabszámokat és adatokat.

Ugyanitt Zoomumba account is eladó. Ez jelenleg 22-es szinten van de még ma este átlépek a 23-ba.Ha valakit érdekel valamelyik akkor ezen a mailcímen várom az ajánlatokat:kodi72@citromail.hu
Válaszol
#14
Sziasztok!

63-as szintű farmomat eladnám/odaadnám...

170000 csp, kb 220 db fa-ebből 1 aranylevelű, 2 birkanyíró áll., 2 tojástojó t., 2 angóra sim., 1 halásztanya, 1 méhészet.

különleges fák, kenguru stb.....

ha csak érdekel, akkor is írj nyugodtan..

konyaril@gmail.hu
Válaszol
#15
Sziasztok! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />

Az a helyzet, hogy van két farmom, amiket szívesen átadnék bárkinek, akit érdekel. Persze külön-külön is lehet!Az egyik: topi11 47-es szintû

Van rajta rengeteg fa, a 47-es szintig minden állat és tojástojó terület, angórasimogató, kecsketejüzem, pehelytollgyûjtõ állomás valamint rodeó ranch. Három különleges fám is van: barack, ginkó és aranylevelû fa, valamint egy meggyfán és egy szilvafán XXL fejlesztés van.

Jelenleg 80000 csengõpengõ van.A másik: Zsu1021 42-es szintû

Ezen szintén található rengeteg fa, az adott szintig minden állatfaj és persze az ólfejlesztések: tojástojó terület, angórasimogató, kecsketejüzem, pehelytollgyûjtõ állomás. Itt is van barackfa, meg rengeteg mütyûr, ami pénzt illetve tapasztalatpontokat ad valamennyi idõn belül.

Jelenleg 16000 csengõpengõ van.Ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését és további részletekért, kérem írjon az alábbi e-mail címre: reka1976@freemail.huUI: A farmokat teljesen ingyen, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül szeretném eladományozni. Jómagam idõhiány miatt nem tudom tovább mûvelni a földet, ezért egy (vagy két) gondos gazdát keresek, akik szívesen folytatnák az általam elkezdett munkát.

Elõre is köszönöm:

reka1976
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting