Sziasztok nekem van 10farmeraman 60-81 szintig ha adsz egy hasznáált okostelefont cserébe adok 7farmot ami 70-80szintig vannak és sok dolog van bennük vagy darabonként 3000ft kérnék a nagy szintü farmokért és van még 580ezer pontosikariamom amit 4000ft ért adnék oda irj ide ha érdekel nagyon szertnék már egy okostelefont hessler5@freemail.hu
Van 5-4 farmom 60as szintől egészem 82ig amiket szeretnék pénzre cserélni. Érdeklődni az e-mailcímemen lehet.
Tapasztalt eladó vagyok átveréseknek nem dőlök be, Univerzális telefonfeltöltéssel lehet fizetni igy nincs utalási dijj és bármelyik autómatában lebonyolítható és az hogy tudod a számom az biztosíték neked.
Eladó 88 szintű szintű top 500-as farm,hódos pékséggel,jávortanodákkal,sas,és pocokólakkal,rengeteg fejlesztett óllal,rengeteg xxl,és xl(arany szintűek is),kb 30xxl fával,10 millió csp-vel ,200milliós árukészlettel,3 év majd összes kitehető ajándékával(1-2 hiányzik)!!Mellé bedolgozó farmok 2 50 és70.szintű FA fákkalÁr:150.000Ft!!
Eladó 88 szintű szintű top 500-as farm,hódos pékséggel,jávortanodákkal,sas,és pocokólakkal,rengeteg fejlesztett óllal,rengeteg xxl,és xl(arany szintűek is),kb 30xxl fával,10 millió csp-vel ,200milliós árukészlettel,3 év majd összes kitehető ajándékával(1-2 hiányzik)!!Mellé bedolgozó farmok 2 50 és70.szintű FA fákkalÁr:150.000Ft!!
Elérhetőség:dddddddddd@partymail.hu
[/quote]
Szia!
Bocsi, hogy megkérdezem, de nem írtál el egy nullát? 150000 Ft? Ez most komoly? Én max. pár ezer Ft-ot adnék érte, vagy pár feltöltést, de 150eFt? 3 havi gyesem sincs ennyi!!
Van pár színes ólfejlesztés is, de ezek ilyen alap fejlesztések. Sőt, az acchoz van felépítve 2db mesterség, a mesterségek völgyében. Az egyik a Pékség, a másik a Természetgyógyászat. De épül egy további 3. is, az Alkimista mesterség, ahhoz még összesen 5db Fűrészre van szükség. A farm pajtájában található még továbbá 2db Répás-almás csatni is és emellett még pár hasznos és értékes termék, pl cseresznyés túrótorta, Mézeskalács figura, Leveles süti, Tojáspuncs, Töklekvár. (+2 termény mindenre, 18 órán keresztül) Minden terület elérhető, a kerge kert is teljesen fel van oldva, a tisztással eggyütt.
Továbbá, a kerge kertben számos értékes és nagy TP-t adó kergés cucc található! Fákból van 3db őszibarackfa is! Ólakból hollóhajlék, Denevérbarlang, alap üzemek, pl kecsketejüzem, szarvasgomba malacfarm, tehéntejüzem, méhészet, Guanógyár, Pehelytollgyűjtő állomás és egy különlegesség is, a Rémséges kecskeól, ami nem állatot ad, hanem tejet. Legutóbbi új eventkeből is vannak kergés cuccok nem is egy!
Az ár amennyit kapni szeretnék érte, 4000Ft, de ha valaki ennél is többet kínál érte, az kapja! Megbeszélés alapján, ha a képeknek valaki nem hisz, próba belépést is adhatok, de tisztességes vagyok.
Érdeklődni a következő címen lehet: second8@outlook.com
Sziasztok 86 sinten lévö x21 piacos fő farmom és 8 segédfarmom szintén x21 piacosak (76,76,76,78,79,82,82,83) - szintüek ídő hiány miat eladok ár megegyezés szerint , csak komoly ajánlatokat várok .baráti bónuszkódok 300-as pár darad vagy 2 750-es érdekelne
rengeteg minden van rajtuk fák ,álatok , rengeteg termény , növények , szines olak föleg piros és pár rozsaszin ,