A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Age of Emipires
#1
[COLOR=red][SIZE=1][FONT=Arial]petii@minimail.hu :ph34r:
Válaszol
#2
Én csak PC-re láttam, de szerintem úgy is elég király hát még pl.TongueSX-en.

<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />
Válaszol
#3
Nekem megvan a 2-es!
Válaszol
#4
Üdv! Be szeretnék mutatni egy Age of Empires 3 klánt. Ez a klán a Hungarian Titans. Egy magyar klán ahol eredeti Age of Empires 3-ra sincs szükséged. A klánnak remélhetőleg hamarosan saját weboldala is lesz ahova stratégiákat írunk majd le. És ha ez nem elég hamarosan egy youtube csatornán is lesznek videók amibe a klán tagjai szerepelhetnek. A jelentkezéshez mit kell tenned? Egyszerű! Kell egy skype account (hamarosan lehet hogy átállunk TS-re de ha megtörténne időbe értesítünk titeket). Ott jelöljétek be Setarenno-t ismerősnek. Ő majd mindenről tájékoztat titeket. A klántagoknak nem muszály profinak lenniük és eredeti Age of Empires 3 se szükséges. (mint már említettem)
Remélem sok sok új tagot köszönthetünk majd akiknek a "kiképzésébe" a klán vezetősége fog segíteni. Később ha meglesz az elegendő tag lehet olyan alkalom hogy 1-2 klánt felkérünk hogy mérjük össze az erőnket. Tehát klánok közti bajnokságokat rendeznénk. (már ha találunk még klánt) Amíg nincs weboldalunk fogunk létesíteni egy facebook csoportot amihez a skypen jelentkezők csatlakozhatnak!
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting