2005.07.05., 15:30
Üdv!
Tágra nyitott szemekkel nézem néha 1-1 játék, készülőben lévő játék előzetes értékelését, hozzászólását.
Nem értem néha enyhén negatív és abszolúte értéktelen hozzászólások mivoltát.
Egy példa a Starship Troopersre:
"Szerintem ha el akarnak adni belőle, akkor jobb ha hamarabb kiadják, mert ez a grafika..."
Ennél süketebb írást még nem nagyon volt szerencsém olvasni.
Akkor vélhetem úgy,hogy a GTA:San Andreast senki se vegye meg mert a grafikája igencsak mondhatni gyengécske...
Szerintem értéktelen hozzászólás az ha valamit csak egy oldalról közelítesz meg.
Ismét a GTA Sa-nál maradnék.
Annak ellenére,hogy a grafika nem egy nagy durranás és sokkal jobbak is vannak ennél ugyan, azért a játék hangulata és ötletessége igen-igen sokat tesz mellé...
Sőt!
Fantasztikus nagy terület van ott a szemünk előtt és ez egy lehetőség szerint jól odaprogramozott engin-t jelent.
Mivel nem nagyon szaggat ugye a dolog...
De nem mondok többet mert szerintem ebből sikerült rátapintanom a lényegre.
Üdv
robi. :25-cool2:
Tágra nyitott szemekkel nézem néha 1-1 játék, készülőben lévő játék előzetes értékelését, hozzászólását.
Nem értem néha enyhén negatív és abszolúte értéktelen hozzászólások mivoltát.
Egy példa a Starship Troopersre:
"Szerintem ha el akarnak adni belőle, akkor jobb ha hamarabb kiadják, mert ez a grafika..."
Ennél süketebb írást még nem nagyon volt szerencsém olvasni.
Akkor vélhetem úgy,hogy a GTA:San Andreast senki se vegye meg mert a grafikája igencsak mondhatni gyengécske...
Szerintem értéktelen hozzászólás az ha valamit csak egy oldalról közelítesz meg.
Ismét a GTA Sa-nál maradnék.
Annak ellenére,hogy a grafika nem egy nagy durranás és sokkal jobbak is vannak ennél ugyan, azért a játék hangulata és ötletessége igen-igen sokat tesz mellé...
Sőt!
Fantasztikus nagy terület van ott a szemünk előtt és ez egy lehetőség szerint jól odaprogramozott engin-t jelent.
Mivel nem nagyon szaggat ugye a dolog...
De nem mondok többet mert szerintem ebből sikerült rátapintanom a lényegre.
Üdv
robi. :25-cool2: