A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Érdekes Szövegelés
#1
Üdv!Tágra nyitott szemekkel nézem néha 1-1 játék, készülőben lévő játék előzetes értékelését, hozzászólását.Nem értem néha enyhén negatív és abszolúte értéktelen hozzászólások mivoltát.Egy példa a Starship Troopersre:"Szerintem ha el akarnak adni belőle, akkor jobb ha hamarabb kiadják, mert ez a grafika..."Ennél süketebb írást még nem nagyon volt szerencsém olvasni.Akkor vélhetem úgy,hogy a GTA:San Andreast senki se vegye meg mert a grafikája igencsak mondhatni gyengécske...Szerintem értéktelen hozzászólás az ha valamit csak egy oldalról közelítesz meg.Ismét a GTA Sa-nál maradnék.Annak ellenére,hogy a grafika nem egy nagy durranás és sokkal jobbak is vannak ennél ugyan, azért a játék hangulata és ötletessége igen-igen sokat tesz mellé...Sőt!Fantasztikus nagy terület van ott a szemünk előtt és ez egy lehetőség szerint jól odaprogramozott engin-t jelent.

Mivel nem nagyon szaggat ugye a dolog...De nem mondok többet mert szerintem ebből sikerült rátapintanom a lényegre.Üdv

robi. :25-cool2:
Válaszol
#2
[quote name='nrobert25' date='2005. 07. 05. / 15:30']Nem értem néha enyhén negatív és abszolúte értéktelen hozzászólások mivoltát.[/quote]Ha engem kérdezel, néha a bugyuta sajtóanyagok miatt van (ne tudd meg, hogy tömjénezik a sokszor negyedannyit sem érő játékokat), néha meg személyes preferencia miatt. Még mindig jobb, ha valamire a személyes benyomást írjuk, mint ha a száraz sablonszövegeket nyomatnánk (vagy azt, hogy mindegyik játék mennyire überállat).Idézet:Egy példa a Starship Troopersre:"Szerintem ha el akarnak adni belőle, akkor jobb ha hamarabb kiadják, mert ez a grafika..."Hát, most erre nem tudok mit mondani. Nekem a World of Warcraft grafikája után a Dark Age of Camelot például marha gyengének tűnt. Viszont az volt előbb. Meg tuti, hogy nagyon sokan meg jobban szeretik a DAoC-t, főleg talán mert már régóta játszanak vele, és nekik ez tetszik.Viszont én mostanában próbáltam ki, és nem tetszett, sőt, a kezelőfelülete a WoW után nagyon fapadosnak tűnt. Ha innen közelítjük meg a kérdést, szerintem a DAoC grafikája kicsit idejétmúlt. Na, ugyanerre akart szerintem Wajk is utalni, habár erről őt kéne megkérdezni.Idézet:Annak ellenére,hogy a grafika nem egy nagy durranás és sokkal jobbak is vannak ennél ugyan, azért a játék hangulata és ötletessége igen-igen sokat tesz mellé...Ez így van. Csak nem mindegy, hogy akciójátékról, stratégiáról, vagy valami másról van szó. Az akcióknál, FPS-eknél azért a grafika elég nagy szerephez jut sztem.Idézet:Fantasztikus nagy terület van ott a szemünk előtt és ez egy lehetőség szerint jól odaprogramozott engin-t jelent.

Mivel nem nagyon szaggat ugye a dolog...

[right][post="2438"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right]Láttunk már szép, és gyors játékot is. Szerintem nem zárható ki a kettő egyszerre. Abba meg ne menjünk bele, hogy az új játékok főként arra mennek ki, hogy új vasat is vegyél hozzájuk - nem véletlen, hogy az NVIDIA például annyi játékot támogat mostanában...
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#3
Ha engem kérdezel, néha a bugyuta sajtóanyagok miatt van (ne tudd meg, hogy tömjénezik a sokszor negyedannyit sem érő játékokat), néha meg személyes preferencia miatt. Még mindig jobb, ha valamire a személyes benyomást írjuk, mint ha a száraz sablonszövegeket nyomatnánk (vagy azt, hogy mindegyik játék mennyire überállat).

Ebben igazat adok neked .

Mármint a negyedannyit sem érő játékokról, s annak magasztalásáról.

Számos ilyet lehet látni.

Viszont néhány kép alapján nem lehet szerintem leszűrni egy játékról, hogy az jó lesz-e vagy sem...
...nem mindegy, hogy akciójátékról, stratégiáról, vagy valami másról van szó. Az akcióknál, FPS-eknél azért a grafika elég nagy szerephez jut sztem.

Láttunk már szép, és gyors játékot is. Szerintem nem zárható ki a kettő egyszerre. Abba meg ne menjünk bele, hogy az új játékok főként arra mennek ki, hogy új vasat is vegyél hozzájuk - nem véletlen, hogy az NVIDIA például annyi játékot támogat mostanában...

Van valami a mondanivalódban természetesen.

Viszont nem egy FPS volt igen-igen szép és semmi játszhatóság.

Fél óra után egyszerűen uninstall és ennyi.

...ismerős?
Az, hogy költsd a pénzt és vedd az új vasat mert akkor igazán szép dolgokat láthatsz és nem szaggat a gépen a téma és nem lesz széndarab a procidból ez millió éve így van.S idővel megveszed a nagyobb vasat meg az űber ATI\NVIDIA csodakártyád viszont lehet, hogy csak egy új generáció debütálása után tudod megvenni a "régit" mert nem mindenki teheti meg, hogy 100K-t kidobjon csak azért mert

húú de jó az a shader3.0 meg 100frame/sec.

Összességében én az első levelemmel egyetlen apróságra akartam kitérni, amit valahogy meg is akartam magyarázni kisebb-nagyobb sikerrel.Igen fontos lett mostanság a grafika.

Az a szép látvány ami elénk tárul az nyűgözzön le.

Ez rendben is van.

De ha nincs mellette más érv akkor könnyen feledésbe tud merülni egy adott game.

Viszont ez fordítva is igaz lehet.

Hmm a grafika nem egy ultrabrutál viszont húú de jól megoldották benne eztmegazt meg egyszerűen de jó a hangulat.
Üdv
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting