A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kimilyet szeret?
#1
én minden játékot szeretek ti hogy v <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blink.gif' class='bbc_emoticon' alt=':blink:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/rolleyes.gif' class='bbc_emoticon' alt='Rolleyes' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='B)' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/ohmy.gif' class='bbc_emoticon' alt=':o' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/huh.gif' class='bbc_emoticon' alt='Huh' /> agytok ezzel????
RRREEEEGGGIII!!!!!!!!
Válaszol
#2
én nem szeretem mindegyik játékot. például a taktikai shooterekhez, meg néhány stratégiához láma vagyok... <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/rolleyes.gif' class='bbc_emoticon' alt='Rolleyes' />ennek ellenére ha LAN-party van, és a többség ilyesmit választ, akkor a funplay keretein belül persze, én is csatlakozom. (legyen kit gyakni <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' /> )
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#3
Nem tud vki egy olyan játékot, ami kicsit, pár perces szórakozást nyújt (pl. lövöldözés egy űrhajóval, stb.) az internetről letölthető, majd az interneten akár multiban is lehet vele nyomulni?

Ez így elsőre igen kusza, szóval:

-kicsi

-gyorsan letölthető

-utána neten lehet vele írtani egymást

Thanx
Válaszol
#4
Need for Killhez mit szólsz? azt pont erre találták ki, ráadásul full ingyenes.Csekk disz áut: [url="http://www.3dpower.org"]NFK[/url]Ha meg inkább egyedül szeretnél nyomulni, akkor vannak ilyen jó kis free/shareware stuffok, amiket lehet napestig nyüstölni, de kb. olyan megunhatatlanok, mint a Tetris.Ilyen az [url="http://www.freelunchdesign.com/"]Icy Tower[/url], de az [url="http://moszat.jatekok.hu/"]Elasto Mania[/url] is.
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#5
Az FPS és a stratégia a király!! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />

Én jó vagyok mindkettőbe!!!!!!!!!! <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='B)' />
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting