A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vampire The Masquerade Bloodlines
#1
Hali!



Ha valaki játszik a játékkal vagy rendelkezik végigjátszással az kérem közlje, mert elakadtam egy részen és nem tudok tovább jutni <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' /> Pls kell a segítség, mert nagyon király a játék és szeretném végigvinni!!



Üdv:

Deal3R007
Válaszol
#2
Hol akadtál el?Talán tok' segíteni!



:ph34r:
Válaszol
#3
Hali!



Nem tudom, hogy hol keressem azt a hülyeséget ami LaCroix-nak kell. Már valami Plauge bearert is lenyomtam, de még most sem tom mit tegyek. Előre is kösza segítséget!



Üdv:

Dealer
Válaszol
#4
Figyeljetek!

Ha nem tudtok vmt akkor irjatok!

wolfi0@freemail.hu
Válaszol
#5
Indítsd el a játékot a -console parancsal. Ezek után single player módban a ~ lenyomására a konzol felbukkan, ebbe írhatod be az alábbi cheat kódokat:



god 1 God mode 1

god 0 God mode 2

freeammo Végtelen lõszer

xp [szám] Az adott karakter experience pontjainak növelése

cash [szám] Pénzt adunk az egész csapatnak

revive Teljes egészség, valamint a vértároló feltöltése

freecasting Idézés vér nélkül

addalldisciplines A kiválasztott karakter 2 rangot kap, vala-

mint az összes fenyütés a rendelkezésére áll

addthing [tárgy] Különleges tárgy megidézése

dropcash [szám] Pénzelvonás az egész csapattól

ai Az ellenség és a csapat AI-j nak kikapcsolása

vault Személyes kripta használata bárhol a játékban

totals Scene info kijelzése

advancement Az elõmenetelt ábrázoló ablak kijelzése

framerate 1 Kijelzés

framerate 0 Kijelzés letiltása

maxfps [framerate] Maximális frame-szám korlátozása

shapeshift [x] Átváltozás más kreaturává (x=lény száma)

shapeshift Visszaalakulás a rendes kinézetre

freeze Test megállítása, de utazni lehet

whereis Pozíció kijelzése

pause Játék megállítása

resume Vissza a játékba

emit [x] Támadás kibocsátása (x=támadás száma)

Jump [pálya neve] Ugrás a kijelzett pozócióra



Ismeretlen hatású parancsok:

----------------------------

aitrace, particles, heads, loadpath, savepath, say, statustest, *aura, scaleme, changescene, advance, changechronicle, getcls, combatmessages, embraceme, camtest, setsoak, getchronflag, setchronflag, clearchronflag, netstat, read, shell, roomtype, autoswitchtest, enemycount, throwgib, setdetect,, sethide, hands, stcmd, team, maxopenedlocs, endgame, noitemstatchecks, pack.



Az alábbi pályaneveket használhatjuk az ugrások során:

------------------------------------------------------

Convent, ConventDay, SmithyDay, OldTownDay, Inn4StagsDay, JudithBridgeDay, University, GoldenLaneDay, UnornaDay, EastGate, Smithy, EastGateNight, OldTown, Unorna, Inn4Stags, JudithBridge, Haven, PetrinHill, PetrinHillDay, AnezkaRoom, NQuarter, PragueCastle, PrinceBrandl, GoldenLane, DummyNorthGate, DummyNorthQuarter, DummyNorthQuarterGate, SilverMines, SilverMines2, SilverMines3, SilverMinesNight, Monastery, Monastery2, Monastery3, ArdanChantry, ArdanChantry2, ArdanChantry3, ArdanChantry4, JosefTunnels, JosefTunnels2, JosefTunnels3, VysMountain.



A tárgyak nevei:

----------------

Fegyverek:

Redemption, Ainkurnsword, Argentbaton, Assaultrifle, Assaultrifle_modified, Assaultrifle_sighted, Axe, Axeexq, Axefine, Axerusty, Axesilver, Baseballbat, Bastardsword, Bastardswordexq, Bastardswordfine, Bastion, Bastionexq, Bastionfine, Battleaxe, Battleaxebezerker, Battleaxeexq, Battleaxefine, Bezerkerfang, Brassknuckles, Broadsword, Broadsworddread, Broadswordexq, Broadswordfine, Broadswordflaming, Broadswordholy, Broadswordrusty, Broadswordsilver, Brokenbottle, Chaingun, Chaingun_modified, Chainsaw, Chemgrenade, Claymore, Claymoredread, Claymoreexq, Claymorefine, Club, Compoundbow, Compoundbowmag, Concgrenade, Crossbow, Crossbow_inc, Crossbow_mag, Crossbow_silver, Crossbowmd, Dagger, Daggerexq, Daggerfine, Daggerpoisoned, Daggerthorns, Dirk, Dirkexq, Dirkfine, Dirkpoisoned, Dirkrusty, Dirksilver, Dolorousnail, Evilaxe, Falchion, Falchiondread, Falchionexq, Falchionfine, Femur, Flamberge, Flambergedread, Flambergeexq, Flambergefine, Flamethrower, Fraggrenade, Garousclaw, Greatsword, Greatsworddread, Greatswordexq, Greatswordfine, Greatswordholy, Greekfire, Grenadelauncher, Halbred, Halbredexq, Halbredfine, Handofconrad, Holywater, Incinerator, Ivorybow, Lance, Lanceexq, Lancefine, Leadpipe, Longbow, Longbow_inc, Mace, Maceblessed, Maceexq, Macefine, Machete, Molotovcocktail, Morodagger, Morodaggerexq, Morodaggerfine, Napalmbomb, Oilstgeorge, Phosgrenade, Pistol, Pistol_dragonsbreath, Pistol_first, Pistol_modified, Pistol_sighted, Pitchfork, Poignard, Poignardexq, Poignardfine, Poignardpoisoned, Pointymace, Pointymaceexq, Pointymacefine, Pointymaceholy, Poleaxe, Poleaxeexq, Poleaxefine, Quarterstaff, Rapier, Rapierexq, Rapierfine, Revolver, Revolver_modified, Revolver_sighted, Rifle, Rifle_modified, Rifle_sighted, Rocketlauncher, Satchelcharge, Scimitar, Scimitarflame, Scythe, Shortbow, Shortbow_inc, Shotgun, Shotgun_modified, Shuriken, Spear, Spearexq, Spearfine, Stake, Stakegun, Submachinegun, Submachinegun_modified, Taser, Throwingknives, Warhammer, Warhammerbeserk, Warhammerexq, Warhammerfine, Waxenpoetica.



Pajzsok:

Armortshirt, Armyhelmet, Buckler, Cavalryshield, Chainmail, Chainmail_holy, Chainmail_unholy, Chestplate, Flakjacket, Footmanshield, Fullhelm, Fullhelm_cold, Fullhelm_elec, Fullhelm_fire, Fullhelm_holy, Fullhelm_sun, Fullhelm_unholy, Gauntlets, Gauntlets_elemental, Gauntlets_heavy, Gloves, Gloves_elemental, Greatshield, Greatshield_elemental, Greatshield_holy, Greatshield_unholy, Halfplate, Halfplate_holy, Halfplate_unholy, Heartshield, Largeshield, Leatherclothing, Leatherclothing_holy, Leatherclothing_unholy, Leathergloves, Leatherjacket, Leathervest, Lighthelm, Lighthelm_elemental, Lighthelm_holy, Lighthelm_unholy, Mediumballisticvest, Motorcyclehelmet, Neckguard, Nomexsuit, Paddedclothing, Platemail, Platemail_holy, Platemail_unholy, Rags, Reinforcedclothing, Riotshield, Scalemail, Scalemail_holy, Scalemail_unholy, Shield, Shield_elemental, Shield_holy, Shield_unholy, Skullcap, Studdedleather, Studdedleather_holy, Studdedleather_unholy, Swathelmet, Tacticaljacket, Tailoredarmor.



By:F.B. (Nekem csak az eggyes van meg.
Válaszol
#6
Vissza kell menned Santa Monicába, ott a tengerparton (Beach) vár egy csónak ami kivisz a hajóhoz. Ha minden igaz ott megtalálod (sajna még nem tartok ott, ezért nem tudom)



HELIOS
Válaszol
#7
hali!

játszok a bloodlines-al de az egyik pálya végén ahol ki kell nyírni a bach-ot-

a szarkofágos küldetésnél amikor meg kel találni a profot a bach felrobbant egy bombát aztán futi-futi de a -csónakba beugorva mikor elkezdi tölteni a pályát kidob a játék! azt hiszem egy pálya kód kell! légyszi aki tudja segítsen!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!

kösz
Válaszol
#8
Tudom hülye kérdés de azért meg kérdezem hogy Multiplayerben is megy a játék?

azaz hogy van multiplayer a játékban? és ugye nem egy olyan buzi deathmach rész mer coop ba akarom végig vinni a haverommal ha lehet mert ha nem akkor meg nem veszem <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' />
Válaszol
#9
Hello!

Valaki nem tud egy végigjátszást a játékhoz?

Ha igen akkor azt megköszönném ha elküldené nekem emailba.
Válaszol
#10
meg még arra lennék kiváncsi ,hogy az a -console parancsot ,hogy lehet beirni vagy mit tudom én.

Tehát ,hogy kell elinditani a játékok ,hogy beirhassak egy-két cheat-et.
Válaszol
#11
Valaki segítsen. Nekem működnek a kódok de mikor beírtam őket és játszani akarok nem történik semmi, csak az egérmutató van kint és újra meg újra megnyitni lehet csak a consolt. Most akkor mi van? Mit kell tenni?
Válaszol
#12
Hello!!!!!

Mit kell csinálni a képekkel a Galery Noir-ban a pénzt már elcsortam.
Válaszol
#13
president 01!

Úgy kéne megrongálnod a képeket ahogy időrendben következnek. (Káin útja) Nem emlékszem pontosan,de azt hiszem először a testvérgyilkosságos,aztán megismeri a csajt, aztán megöli a csajt meg van még egy,de elvileg logikus, szóval menni fog <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Aztán meg jön a vérgólem <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' />
Válaszol
#14
Hy!



Nekem is az a problémám, hogy a Society Of Leopold küldiben amikor beugrok a csónakba folyton kidob az asztalra a cucc.Kérlek titeket ha vki tudja, hogy mi a teendő vagy tud megoldást akkor írjon az emil címemre.antaldead@freemail.hu

Előre is köszi!
Válaszol
#15
Darksouledgirl! Töltsd le a patchet. [url="http://www.pcdome.hu/download.php?id=1895"]http://www.pcdome.hu/download.php?id=1895[/url] De amúgy azt mondják,hogy a Küldetés 1-es szintjéröl kell elökezesni valamelyik mentésedet és azzal újrakezdeni, mert amúgy nem fog müködni a patch sem.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting