A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pirates of the Caribbean
#1
Hi all!



Aki már játszott ezzel a játékkal az biztos, hogy tudja milyen élvezetes(szerintem).

Nekem nagyon tetszik ez a játék, de megakadtam az első szigeten ahova elhajókáztam. Mindig viharba vagy csatába keveredek, de sose élem túl, mivel csak 1 hajóm van ami ráadásul elég béna is. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/dry.gif' class='bbc_emoticon' alt='<_<' />
Válaszol
#2
Sziasztok,

hűű de régi a kérdésed...<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.png' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' /> Én a PirateStorm [url="http://hu.bigpoint.com/jatekok/mmorpg/"]mmporg[/url] játékot kezdtem el és nem tudom, hogy hogyan szerezhetek pecsétet?

Valaki? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />))
Válaszol
#3
[quote name='Gamer124' timestamp='1349554291' post='21133']

Sziasztok,

hűű de régi a kérdésed... <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.png' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' /> Én a PirateStorm [url="http://hu.bigpoint.com/jatekok/mmorpg/"]mmporg[/url] játékot kezdtem el és nem tudom, hogy hogyan szerezhetek pecsétet?

Valaki? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />))

[/quote]



szia!



választ itt találsz:

http://hu.board.bigpoint.com/piratestorm...hp?t=51355



üdv,

Chilly
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting