Szavazás: Mafia vs Godfather
Nincs engedélyed szavazni ebben a témában.
Godfather
0%
0 0%
Mafia
0%
0 0%
Mindkettő el van rontva ?gy ahogy van!
0%
0 0%
Fogalmam sincs, egyiket sem ismerem
0%
0 0%
Összes 0 szavazat 0%
* Már szavaztál erre az elemre. [Eredmények]

A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mafia Vs Godfather
#1
Melyik a jobb játék? A régi Mafia vagy az új Godfather. (ami engem illet sztem a godfather jobb, de mielőtt játtszottam nem hittem, hogy túlszárnyalja a mafiát)
Válaszol
#2
Szavazzatok <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blink.gif' class='bbc_emoticon' alt=':blink:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angry3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry3:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' />
Válaszol
#3
Szrenitem mind a kettő jó. A Mafia régen volt nagy szám, most a Godfather. Remélem mind kettőből lesz 2. rész. Akkor lehetne összehasonlítani, ha egyszerre jelent volna meg.
Válaszol
#4
Én csak a Mafiát ismerem, mármint ezzel játszottam. De nekem mindig ez lesz a kedvencem! Megfogott a hangulatával és azzal, hogy nem csak az öldöklésről szól hanem emellett figyeltek a történetre, és másra is. És a városon való átvergődést is birtam itt nem mint a GTA San Andreasban hányingert kaptam a hullámzó képernyőről. És egyátalán nem egy reális játék a GTA de persze ez nem dönt el mindent és nem is túl fontos (, de valakinek ez is fontos). Ráadásul a nagy pályánkívül nem jobb a GTA a Mafiától, persze azárt nézzük meg mikori a két játék.
Válaszol
#5
Legyen elég annyi, hogy a Maffiát 5x végig nyomtam és ma elkezdem megint. (kormánnyal tripla játékélmény) <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt='Wink' />
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting