A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magyarítás!
#1
van a spiderman the move-hez magyarítás?ha igen akkor meg tudnátok mondani?előre is kössz!

<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/type.gif' class='bbc_emoticon' alt=':type:' />
Válaszol
#2
[quote name='YU-GO-OH YUGI THE...' post='3567' date='2006. 06. 29. / 06:53']van a spiderman the move-hez magyarítás?ha igen akkor meg tudnátok mondani?

előre is kössz!

<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/type.gif' class='bbc_emoticon' alt=':type:' />[/quote]

Helló!

Szerintem nézegess a Google nevű keresőn. Beírod, hogy "Spiderman The Movie magyarosítás" és a találatok között keresgélsz. Ha nincs majd akkor írj.
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol
#3
Találtam de nem az igazi!Mert csak annyit magyarított le hogy kerlek varj! és a commbok nevét!<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt='Cry' />tudsz más keresőprogramot?
Válaszol
#4
[quote name='YU-GO-OH YUGI THE...' post='3571' date='2006. 06. 30. / 12:38']Találtam de nem az igazi!Mert csak annyit magyarított le hogy kerlek varj! és a commbok nevét!<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt='Cry' />tudsz más keresőprogramot?[/quote]

Tehát azt kérded tudok-e más keresőt? Mondok:

-Tango

-Startlap

-Yahoo

-Vizsla

-Heuréka

-Góliát

-Altavista

-HotBot

-Excite

-AllTheWeb

Na. Ha kell még szólj. Amúgy a Startlapon van fent egy kis kocka, ami egy kereső. Onnan szedtem. Esetleg nézd meg Te is. Amúgy muszáj válaszolni egy olyan kérdésre (nem Én, Te) amit 2004-ben kérdeztek fel és azóta nem volt aktív a kérdés feltevője?
...Akár azonnalis...

---:::Game Maker Magyar Verzió:::---
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting