A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sims 2
#1
Sziasztok!Eredeti (boltból, pénzért vett) CD-s verzióm van. Sajnos az 1. CD az egyik kivételnél szépen elrepedt. Tud-e valaki segíteni abban, hogy hogyan lehetne kicserélni (blokk az persze nincs) ezt az egy CD-t? Elvben hallottam valamit, hogy az angol nyelvű CD-s verziót ingyen magyar DVD-sre cserélik. Igaz a hír? Ha igen, hol? (Az Auchanban nem tudtak válaszolni). Sajnos a gyártó honlapja kicsit szűkös, elérhetőségük meg nics.Köszönöm, ha valaki segít.Gyuri
Válaszol
#2
[quote name='gyrgy888' post='6844' date='2006. 12. 23. / 12:17']Sziasztok!Eredeti (boltból, pénzért vett) CD-s verzióm van. Sajnos az 1. CD az egyik kivételnél szépen elrepedt. Tud-e valaki segíteni abban, hogy hogyan lehetne kicserélni (blokk az persze nincs) ezt az egy CD-t? Elvben hallottam valamit, hogy az angol nyelvű CD-s verziót ingyen magyar DVD-sre cserélik. Igaz a hír? Ha igen, hol? (Az Auchanban nem tudtak válaszolni). Sajnos a gyártó honlapja kicsit szűkös, elérhetőségük meg nics.Köszönöm, ha valaki segít.Gyuri[/quote]

a kiadó oldalát itt találod:

[url="http://www.electronicarts.hu/games/589/"]http://www.electronicarts.hu/games/589/[/url]elérhetőségük:

Electronic Arts Magyarország

Rákóczi út 42, EMKE Irodaház

1072 Budapestsajnos e-mailes elérhetőséget én sem tudok, mivel én csak a PR-ügynökségükön keresztül tartom velük a kapcsolatot.
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#3
Köszönöm, én is eddig jutottam, majd az ünnepek után megpróbálom személyesen náluk.Boldog, békés Ünnepeket!Gyurielérhetőségük:

Electronic Arts Magyarország

Rákóczi út 42, EMKE Irodaház

1072 Budapestsajnos e-mailes elérhetőséget én sem tudok, mivel én csak a PR-ügynökségükön keresztül tartom velük a kapcsolatot.

[/quote]
Válaszol
#4
Sziasztok!Tudnátok nekem abban segíteni, h hova menti a játék a saved games-eket? csak mert több helyen játszom s nincs kedvem mindíg előlről kezdeni...segítségeteket előre is köszönöm!!!
Válaszol
#5
[quote name='ecet2107' post='7948' date='2007. 01. 11. / 17:58']Sziasztok!Tudnátok nekem abban segíteni, h hova menti a játék a saved games-eket? csak mert több helyen játszom s nincs kedvem mindíg előlről kezdeni...segítségeteket előre is köszönöm!!![/quote]

szia!a játék az adatokat a következő könyvtárakban tárolja:Idézet:C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads\

C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\

C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Saved Sims\

C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Projects\
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#6
[quote name='chilly' post='7951' date='2007. 01. 11. / 18:07']szia!a játék az adatokat a következő könyvtárakban tárolja:[/quote]Nagyon szépen köszönöm4
Válaszol
#7
most akkor ezt mi a fenének raktad föl ha nem működik
Válaszol
#8
Sziasztok!A Sims 2 -höz fölraktam a kiegészitőt de nem tom elinditani.hogy kell?

elöre is köszi
Válaszol
#9
Nekem csak az alapjátéka van meg, de nemsokára itt van a 3-dik része.
Válaszol
#10
Sziasztok!Remélem alaki értelmes tanáccsal tud ellátni, mert ha így folytatom akkor nem lesz hajam
<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angry3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry3:' /> .

Olyan NAGY gondom van, hogy régen megvettem a sims 2 éjszakákat, akkor felraktam és ment, ennek volt kb. 1-2 éve. Most mikor megint felraktam nem engedi. Mindig azt írja ki, hogy hibát észlelt és ezért a sims 2 most leáll. Sajnos a blokk már nincsen meg, nagy bánatomra <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt='Cry' /> . Azt hozzá kell tenni, hogy eredeti és nem karcos (ha a sims-ről van szó akkor olyan mint a szemem fénye <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wub.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wub:' /> ). Nem tudom mit csináljak! A honlapot az eagames-től már néztem, semmi.
Válaszol
#11
[quote name='Yumemi' post='14328' date='2009. 07. 11. / 13:02']Sziasztok!Remélem alaki értelmes tanáccsal tud ellátni, mert ha így folytatom akkor nem lesz hajam
<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angry3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry3:' /> .

Olyan NAGY gondom van, hogy régen megvettem a sims 2 éjszakákat, akkor felraktam és ment, ennek volt kb. 1-2 éve. Most mikor megint felraktam nem engedi. Mindig azt írja ki, hogy hibát észlelt és ezért a sims 2 most leáll. Sajnos a blokk már nincsen meg, nagy bánatomra <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt='Cry' /> . Azt hozzá kell tenni, hogy eredeti és nem karcos (ha a sims-ről van szó akkor olyan mint a szemem fénye <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wub.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wub:' /> ). Nem tudom mit csináljak! A honlapot az eagames-től már néztem, semmi. [/quote]szia!csak ezzel a játékkal van problémád? a különböző illesztőprogramokat (pl. videokártya) frissítetted a legújabbra?
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#12
nemrég kaptam a gépet, és a többi kiegészítő rendesen megy rajta. mindent próbáltam már. volt hogy semmit nem szedtem le a netről, vagy hogy mindent felraktam és akkor indítottam el a játékot, de semmi.
Válaszol
#13
[quote name='Yumemi' post='14342' date='2009. 07. 13. / 19:10']nemrég kaptam a gépet, és a többi kiegészítő rendesen megy rajta. mindent próbáltam már. volt hogy semmit nem szedtem le a netről, vagy hogy mindent felraktam és akkor indítottam el a játékot, de semmi.[/quote]

szerintem hívd föl a magyarországi EA-t (+36 1 5059550)
-- JÁTÉKOK.HU --
Válaszol
#14
az lesz, és köszi <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blush.gif' class='bbc_emoticon' alt='Blush' /> nagyon remélem őt tudnak kezdeni valamit ezzel, mert hiányzik nekem ez a játék, nemcsak a ruhák miatt hanem az éjszakai bárok, autók miatt is.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting