A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rf A Jövő?
#1
Kicsit bővebb lére fogom most ereszteni a gondolataimat, néhol talán kicsit sértőn, de már nem bánom!

(főleg mivel nem csak én látom így)



Szóval őszintén szólva elég régóta motoszkál bennem ez a gondolat, és most egy személyes "sértés" kapcsán jutottam arra, hogy le is írom ezt az egészet!



Szóval, amit én most látok az RFből az őszintén szólva egy nagy büdös nulla!!!!



Gyakorlatilag a guild sodródik a semmiben, én BC óta 95%ban solozok és kvesztelek, és szerintem ezzel ugyanígy van a guild 75%-a! Adott tízegynéhány ember aki viszonylag rendszeresen jár Karazhanba és ennyi a pve kontent! Ez a pár ember gyakorlatilag soha nem hív senkit, a kiirt raidek korábban kezdődnek, és stikában mennek, mert azért valahol sztem ők is érzik, hogy ciki ami folyik! Nagyritkán pár emberke cserélődik, nagyritkán lejutnak más emberek is... de ennyi! (én pl: 1x kaptam invet amióta a guild jár Karazhanba de akkor is csak azért mert emberhiány volt a megszokott csapatból)

(tudom Slim, hogy egyszer ezt már megcáfoltad, de sajnos ez így van)



Azt látom, hogy azok akik tiszte volna semmit nem tesznek a guildért, mindenki csak azzal van elfoglalva, hogy ő lejusson Karazhanba! Most - itt jön a személyes sértés - felvettetek nagy okosan egy tankot, miért, mert éppen nincs tank! Ezzel mélységesen nem értek egyet, bár a felvételből egyetlen dolog látszott, hogy csak az a szempont, hogy rövidtávon annak az adott pár embernek jó legyen!

Hogy miért volt rossz döntés a felvétel? (amit még furcsa módon a leendő két másik tankunk sem látott?):



Egyrészt én felajánlottam, hogy amig Tacsi és Vihar nem lesz 70 addig szívesen áttalentelek, cuccokat kezdtem összeszedni stb. Soha egyetlen "kérés" nem jött felém, hogy akkor psl talentelni mert a guildnek szüksége van rá és mert need a tank Karazhanba! Pedig nem mondanám, hogy keveset vagyok online!

Rendben, tegyük fel én szar tank vagyok, így ez nem merült fel! Erre felvettétek Batot, de miért is? Ki gondolt vajon arra, hogy mi lesz amint Vihar és Tacsi eléri a 70et (mondjuk 1-2 hét)?

Melyikőtök lesz majd az aki majd akkor elmagyarázza Batnak, hogy mostmár bazira nincs rá szükség és mehet a levesbe solozni prottalenten, hisz már megvan a +két tank!



Illetve talán lenne rá szükség, ha a guild vezetése szánna rá - ismét tisztelet a kivételnek - némi energiát, hogy összekovácsoljon mégegy Karazhan csapatot... De őszintén, melyikőtök tesz valamit ennek érdekében?

Sajnos Slimeren kívül SENKIT sem tudok mondani! És érthető okokból ő is hamar feladta... talán a guildben sincs ennyi megbízható és használható ember, hogy két jjó csapat összejöjjön, de talán lenne...

Igen, ez azzal járna, hogy szinte előlről kellene kezdenie mindkét csapatnak a begyakorlást, hogy a két csapat felállitása is mindig változna, hisz nem mindig nem mindenki online, hogy igen, lennének jobb és rosszabb képességű emberek, de most megint azt kérdem: a guildérdek vagy a személyes érdek az előbbre való?



Őszintén az zavar a legjobban, hogy tele a guild ofiszerekkel, cleaderekkel de tenni egyetlen embert tudok aki tesz is valamit a guildért, mindenki más csak hordja a címet meg időnként ha szólnak neki, akkor ideír valamit a fórum felvételi részébe!

Ofiszernek lenni véleményem szerint nem annyi, hogy én megyek raidre és én viszem a lootot meg megmondom kell-e mégegy akármilyen kaszt! Az lenne a dolga, hogy utánanézzen kell-e valamilyen kaszt, ha a kasztból van elég, akkor átnézesse a talenteket, ha nincs akkor felvétel!

Egyébként meg feladata lenne, hogy a raideket összeszervezze, a felállításokat kitalálja, hogy időnként - amig csak egy csapat van - másvalakit küldjön maga helyett stbstb.



Így most egyenlőre arra jutottam, hogy nem érdekel Karazhan, még lemegyek Shadowmoonba, megcsinálom ott is a kveszteket, aztán vagy abbahagyon az egészet vagy mittudomén!

Én szeretem a pve kontentet, de most megint a pvp-n gondolkodom, mert megint nincs más... a különbség csak annyi, hogy most egy "pve guildben" vagyok és ez eléggé elszomorító!



Kurvára szomorú és csalódott vagyok emiatt és részben a guildből kilépést, részben pedig a wow abbahagyását fontolgatom, mert ennek így sajnos semmi értelme...



Tudom, hogy rengeteg egyedi esetet lehetne most felsorolni arra, hogy miért nincs igazam, meg lehetne példákat is felhozni arra, hogy nem így van.. hogy "hívtunk volna de nem voltál online" "már nagyon sokmindenkit "vittünk le"", hogy "megpróbáltuk a 2. csapatot" (????1napig???), meg mindenféle okosságok de összességében kétlem, hogy ezt bárki máshogy látná aki egy picit őszintén elgondolkodik ezen!



Kétlem, hogy aki engem egy picit is ismer az azt merné mondani, hogy nem veszem komolyan a dolgomat, vagy hogy link seggfej lennék akinek nincs mire jártatnia az arcát...



Csak azt az egyet nem tudom, hogy vajon miért alakult ilyen rosszul a dolog... Nem szándékom senkit sem nagyon megbántani, de remélem annyira megbántódtok, hogy legalább elgondolkodjatok azon ami most van!
Válaszol
#2
"...hogy "hívtunk volna de nem voltál online" "már nagyon sokmindenkit "vittünk le"", hogy "megpróbáltuk a 2. csapatot" (????1napig???), meg mindenféle okosságok de összességében kétlem, hogy ezt bárki máshogy látná aki egy picit őszintén elgondolkodik ezen!..."



igen megpróbáltuk a 2 csapatot volt jelentkezés és stb és mi lett belőle.... volt online 14 karazhanképes ember és rolloltattam, hogy ki jöhet le.... közben égett az arcom és azon dolgoztam kerezhan előtt kb 2-3 órát, hogy senkit ne sértsek meg, és hogy rohadtul le tudjunk menni....



Bocs Tojgli én bírlak, de ha asszed jobban meg tudod szervezni akkor hajrá..Tagoknak is ugyanolyan joguk van szervezni, és akkor meglátjátok milyen ha belépsz és 2percenként rádír valaki azt kérdezve hogy lesz e insta és hogy befér-e ... és közben rohadtul nem tudod, hogy lesz e karazhan mert amikor tank van akkor híler nincs elég ha híler van valahogy a tankok tűnnek el...és kb. indulás ugy megy hogy amint megvan a healer vagy a tank megy is az inv.



egyébként sokmindenben igazad van....sajnos
Höslámi alias : Hero Muhammed ben Oszmán





"Az idő a legjobb mesterlövész"







[url="http://armory.wow-europe.com/?#character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=H%C3%B6sl%C3%A1mi"]http://armory.wow-europe.com/?#character-s...C3%B6sl%C3%A1mi[/url]
Válaszol
#3
Tojás, körülbelül egy rakat ember írt, mondott, fontolgatott ilyen dolgokat.

1. Bat azért lett felvéve, mert 2 tank elhagyott minket és jelenleg nemhogy Karazhanba de még 5 fős instákba se nagyon tudtunk lemenni. Összeszámoltuk, hogy ha 2 csapatos Kazánt szeretnénk akkor 6 tank kell. Kérdésem az lenne, van 6 tankunk, vagy lesz?



2. Karazhan nem RAID számban megy, nem kötelező, nem előre kiírt(általában). Nem értem azokat az embereket akik ott vannak 70-en és ha nem jutnak Kazánba akkor inkább altoznak meg PVP-znek mert ugysem jutnak le. Nem látják be, hogy ezzel hátráltatják a klánt. Miért nem mennek el ezek az emberek Heroic Intákba hol Karazhan közeli vagy jobb cuccokat lehet szerezni? Elmondjam miért, mert lusták akármit is szervezni, és ha nem adják a kezükbe a sültgalambot akkor szarnak bele a dolgokba.



3. Karazhan megszervezése nem kicsi teher, ugyan is 10 ember kell összeválogatni megfelelő felállásban. Sajnos amig az ember nem szervez Karazhant nem tudja mire vállalkozik. Ezt már mondtam, de tartom is, hogy AKÁRKI szervezzen össze egy csapatot, utána én segítek a taktikokban és ott leszek.



Hajrá, hajrá...
Válaszol
#4
[quote name='Höslámi' post='10782' date='2007. 03. 17. / 20:33']"...hogy "hívtunk volna de nem voltál online" "már nagyon sokmindenkit "vittünk le"", hogy "megpróbáltuk a 2. csapatot" (????1napig???), meg mindenféle okosságok de összességében kétlem, hogy ezt bárki máshogy látná aki egy picit őszintén elgondolkodik ezen!..."



igen megpróbáltuk a 2 csapatot volt jelentkezés és stb és mi lett belőle.... volt online 14 karazhanképes ember és rolloltattam, hogy ki jöhet le.... közben égett az arcom és azon dolgoztam kerezhan előtt kb 2-3 órát, hogy senkit ne sértsek meg, és hogy rohadtul le tudjunk menni....



Bocs Tojgli én bírlak, de ha asszed jobban meg tudod szervezni akkor hajrá..Tagoknak is ugyanolyan joguk van szervezni, és akkor meglátjátok milyen ha belépsz és 2percenként rádír valaki azt kérdezve hogy lesz e insta és hogy befér-e ... és közben rohadtul nem tudod, hogy lesz e karazhan mert amikor tank van akkor híler nincs elég ha híler van valahogy a tankok tűnnek el...és kb. indulás ugy megy hogy amint megvan a healer vagy a tank megy is az inv.



egyébként sokmindenben igazad van....sajnos[/quote]



Van egy apró különbség köztünk, én nem vállaltam sem ofiszeri sem CL-i címet, és éppen ezért nem is vállalnék... Mindig csodáltam azokat az embereket akik ezt a fajta dolgukat jól tudták végezni!

Sajnos én sem hiszem, hogy okosabb tudnék lenni Nálatok, de tény és való, hogy Ti ketten vagytok azok akiket ez legalább érdekel és elgondolkodtat... Legalábbis Rajtatok látszik...



Félreértés ne essék emberként senkivel sincs bajom, különben már régesrégen nem lennék itt, sőt valószínűleg az RF sem lenne már sehol! Csak én mint "nyáj" várnám, hogy terelgessetek, ahogy várná azt sok más sima tag is!
Válaszol
#5
[quote name='Slim' post='10783' date='2007. 03. 17. / 20:49']Tojás, körülbelül egy rakat ember írt, mondott, fontolgatott ilyen dolgokat.

1.



2.



3.



Hajrá, hajrá...[/quote]

Akkor talán el kéne gondolkodnotok rajta ha sokan mondják nem? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/huh.gif' class='bbc_emoticon' alt='Huh' />



1: Ezért írtam, hogy momentán egy csapat sincs ki, és a jelenlegi "szervezést" nézve nem is lesz, ezért kérdeztem, hogy mi lesz Battal, ha majd Vihar+Tacsi felnőnek 70-re... Gondolod ő 5fősözni jött ide? Szerinted ha Vihar felnő akkor kit fogtok vinni majd az egyetlen Karazhan csapatba, továbbmegyek, ha Vihar is benne lesz a csapatban akkor ki fog erőlködni hogy legyen második csapat (amikor minden ofiszer benne van az elsőben és senki sem mutat hajlandóságot arra, hogy megszervezze?)

A személyes része: Ki kért meg engem - miután felajánlottam - hogy talentezzek, mert perpill egy csapatra sincs elég tank mielőtt felvettetek valakit? Számoltam vele, készültem rá... Erre amikor belépek a kiirt raid előtt akkor azt látom, hogy már megy és ott van valaki akit sosem láttam...

Nem, nem tőle sajnálom és tényleg remélem, hogy jó tank, jó választás és jó ember került a guildbe, az bánt, hogy eszetekbe sem jutott hogy guilden belül is van választás... (vagy ennyire szar tank lennék? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />)



2: Akkor mi megy raidszámban? Akkor mi most az RF egyáltalán? 15ember Karazhanozása amúgy meg egy név a fejünk felett? Továbbra is mondom, ezért ők a tagok, ezért nem ofiszerek, classleaderek, GM-ek, mert a guild úgy döntött, hogy vannak olyan emberek akiknek több felelősségtudatuk, érzékük stb van ahhoz, hogy megszervezzék a dolgokat!

Azt pedig Te is tudod, hogy a Heroic insták nem tartoznak a gyerekjátékok közé! RF sosem volt HC guild és sosem lesz az, ezért nem jutottunk sehova AQ40ben, ezért nem is próbáltuk meg csak poénból! De továbbmegyek, igen, jelenleg a guild nagyrészének a sima5fősek is eredmény lenne ha összejönne, nézd meg mi van amikor valaki megpróbál összeszervezni valamit, 10ből 9x választ sem kap a kérdésére (jó példa erre Kazánkulcs sorozat szenvedés)



3: pontosan tudom, hogy nem kicsi teher lenne, mégis mit vártok a "kisembertől" hogy készüljön akármilyen raidre ha sem időpont sem kiirás nincs és általában fel sem merül, hogy odakerüljön?

Hogy és egyáltalán minek készüljek raidre amikor ki van írva 7re de már 6kor elkezditek?



Tényleg tudom, hogy kurvára nem egyszerű a helyzet és tényleg nem tudom, hogy lehetne jobban csinálni, de alapjaiban kellene átgondolnotok ezt az egészet! Igen Nektek és nem nekem vagy a többi sima tagnak!



És igen, azért vagytok ti az ofiszerek, hogy megmondjátok mit csináljunk! Ha meg nem csináljuk akkor gkick! Igen, ez itt nem a 40fős raid ahol elfér a sok léhűtő aki késve logol, nem készül de várja a lootot!

De most azzal a pár emberrel is kitoltok, akik tényleg tennének valamit, készülnének, jönnének és szeretnék csinálni! Nem csak azokkal akik esetleg tényleg lusták, nemtörődömök és csak azt a szar epix galambot várják... Lehet egy durva szelektálás a megoldás, lehet egy újabb csapat... nemtudom...



Tudom, tényleg szar passzban vagyok, és nem személyeskedni és senkit sem megbántani akarok csak tényleg nagyon elszomorít ez a helyzet! És amig én vagyok a kisember és Ti az ofik, addig szerencsére könnyebben verem a tamtamot <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />
Válaszol
#6
Hidd el én is gondolkodtam már a szelektáláson:

- Van karazhan kulcsod?

- Nincs

- És hogy állsz benne??

- őőŐŐ még sehogy...

- Nem akarod elkezdeni??

- De...(hol is kell)

- Jól tudom hogy 2 hete vagy70es??



3 napra az előzőhőz



-Hali! Na hogy állsz a kulccsal??

-Hát próbáltam, de senki sem reagált a kérésemre, hogy segítsenek shadow labban... pedig már 3szor próbáltam



5 napra az elsőre:



-Kulcs?

-Már csak COT2 van, de senki nem hajlandó levinni a klánból, már nem is válaszolnak a kérésre, pedig 3x próbáltam már!







zajlott már le hasonló beszélgetésem... és komolyan elgondolkoztam, hogy meg kéne e tűrni ezt a klánban...

Persze miután 3x is noszogattam az emberkét a kulccsal, meglett neki nagy nehezen... és utána én lettem noszogatva hogy miért nem mehet le ő is karzhanra, mivel neki már megvan a kulcsa....





Ma beszéltem Viharral, hogy tényelg kéne valamit csinálni a problémával.... azt mondta, hogy karazhan egy elbaszás a Blizz részéről és rá kéne állni a 25 fős instákra... és igazat adok neki.... bár kétlem, hogy amig nem tudjuk végigvinni karazhant legalább 2 raid alkalmából random emberekkel addig gruul képesek lennénk... <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' /> de legalább próbát megér és az emberek is meg lennének mozgatva



Abban viszont egyre jobban hiszek, hogy ha felnő Vihar és Tacsi, akkor Batnak is meglesz a helye a klánban

SŐT meg merem kockáztatni, hogy tényleg képesek leszünk végre 2 karazhan csapatot levinni





Tanulva az hibákból arra jutottam, hogy pl az hogy 1xre indítsunk 2t az hülyeség külön külön amikor egyik csapat készen áll elindul amikor a másik akkor az is.... de 2 az kell különben tovább fajulnak az eféle párbeszédek <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' /> amit a Te részedről és a többiekéről is teljesen megértek!!



Rhanagol mondott egy egész jó dolgot, karazhannal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy fogni kell az álladnó überkocka emberkéket.... gyorsan végigtolni velük karazhant (de sajnos ez nálunk eddig nem sikerült) utána vihetjük a kevésbé felszerelt, később 70 re fejlődött eberkéket is vagy lehet osztódni.



Viszont néhány kaszt hiánya miatt vannak stabil emberkék akit ha akarnánk akkor sem tudnánk helyetesíteni senkivel: pl: Murvi aki tényelg imbán tankol és már az instát is egész jól ismeri, Atib aki az 1tlen high lvl healer droodunk és ez abszolút nélkülözhetetlen, mivel kell a buff..iner stb.

Slim: aki a healer shaman, de lassan el tudnak indulni nélküle is mivel Kismakez már kezd felcuccolódni.



A többiek abszolút cseráéjetőek és szerintem nem volt rajtuk kívül olyan ember aki mind1 karazhan on ott volt.... de Murvamon kívül ők sem voltak mind1iken...



blba bla bla beleveszek a saját okoskodásomba <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wacko.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wacko:' />





A lényeg, hogy én ugy érzem, remélem, szertném látni, hogy ha Vihar-Tacsi felnő már mehet a 2 és utána Gruul!!! jah és többször hangoztattam, hogy ha ettől függ, akkor kapásból megyek talentolni!!! de gondolom ebben senki nem kételkedik!

Nekem most ezek a rövidtávú céljaim!!

(na meg büdösgyorsan lecserélni azt a szőrnyú vállasom <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> )
Höslámi alias : Hero Muhammed ben Oszmán





"Az idő a legjobb mesterlövész"







[url="http://armory.wow-europe.com/?#character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=H%C3%B6sl%C3%A1mi"]http://armory.wow-europe.com/?#character-s...C3%B6sl%C3%A1mi[/url]
Válaszol
#7
Hmm srácok látom egy picit kiborúlt a bili és Tojglinak elég sok mindenben igazat adok, de..és most jön a de. Szóval Lámi, ahogy írtad tényleg sokan szarnak Kazán kulcs megszerzésére, (csak azon volt, hogy legyen meg a 70). Megkérdezném azt pl ki kezdte el már 68-as szinten a kulcsq-t megcsinálni? Én mire elértem a 70-et alkatraz a kövi lépésem (mivel repülő mountos insta). Én haladni akarok ezért kérdezgettem én, hogy mi merre hol?

A hátamon feláll a ször olyan kijelentésekre, hogy nem tudtam megcsinálni, mert nincs csapat, meg ami mostanában nagyon nagy divat "azért lépek ki a guildból, mert nem húztak és nem segítettek". Hát *****us én ezalatt a 10 szint alatt nem sok segítséget kértem, de amit kértem azt önzetlenül meg is kaptam. Sőt, végig lehet kérdezni Vihartól egészen most Caracon át Nepatáig, ha guild csatin szóltak hogy kellene segítség, akkor én az első között szóltam nekik ha beférek megyek. Miért nem tud így cselekedni mindenki? Azokat a kijelentéseket "én nem megyek többet ebbe az instába, mert nekem onnan nem kell semmi"..hát hát ezt mindenki véleményezze úgy ahogy szeretné.

Én azon az állásponton vagyok, hogy a tank hiány az tényleg megszűnt most. Nem csak kazánra gondolok, hanem 5 fős instákra, mert amig low level voltam, addig is csak ezt láttam a guild csatin "tank kéne ide meg oda" Azért tudom azt Bc előttről, hogy tankból annyi volt, hogy dunát lehetett volna rekeszteni, mert igen kevés instába jutottam le mondván tank már nem need. Most egy picit fordúlt a helyzet, mert szinte bárhova le tudok jutni. Számolatlanul kapom a whispereket vad idegen emberektől, hogy menjek tankolni ide-oda stb.



Szerény véleményem szerint a régi instákat is leporolhatnánk (mc, bwl, ony (szerintem a fejes még mindig über need) sőt naxramast is prószálhatnánk) hogy miért? Pontosan azért, hogy a guild egésze jusson le instákba és szokjon össze a csapat, mert sok az új ember és ezekből az instákból is tanulhatunk.



Tojgli azért azt nem szabd elfelejtened, hogy farmolni is kell kazánra is nem keveset. Azt pedig lehetetlen válalni, hogy minden kazánon ott vagyok, mert akkor kínai farmert kell bérelnem. Ugyebeár neked sem kell ecsetelnem, hogy a warri nem a legjobb farmoló kaszt. Szóval legyél türelmes igen én is láttam a kérdésed, hogy legyél -e addig defes warri és tényleg nem reagáltak rá.



Következő offiszereknek szól:



Üljetek már le (és ezt már annyiszor irtam de ténylleg semmi reakció rá csak Slimer helyeselt) nézzétek meg miből mennyien vagyunk kire lehet számítani és kire nem.



Üdv Tacsi (az rf 50. 70-se <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />
Válaszol
#8
én már lemondtam karazhanról nem kellek és nem fogok kelleni mert 1 nib hunter vagyok <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/naughty.gif' class='bbc_emoticon' alt=':naughty:' />
Válaszol
#9
[quote name='legolus' post='10823' date='2007. 03. 19. / 15:53']én már lemondtam karazhanról nem kellek és nem fogok kelleni mert 1 nib hunter vagyok <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/naughty.gif' class='bbc_emoticon' alt=':naughty:' />[/quote]



Lego, ne mondj ilyet, mert leitatlak erős papis pálesszel <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />
Válaszol
#10
[quote name='Slim' post='10827' date='2007. 03. 19. / 16:09']Lego, ne mondj ilyet, mert leitatlak erős papis pálesszel <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />[/quote]



Slim és kell az nekünk hogy tele okádja a guildcsatit?? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Bár állításod szerint jól tud takaritani <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />



Lego nem vagy niib sőt azt mondom, hogy jó veled instáznii, mert zajlik az élet legalább <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />
Válaszol
#11
[quote name='Tacholo' post='10796' date='2007. 03. 19. / 11:16']Üdv Tacsi (az rf 50. 70-se <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />[/quote]

Én is 68on kezdtem kazánkulcsot és a repcsimountig jutottam... <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />



De az is elszomorító néha amikor látom, hogy x ember farmol és nem instázik és hiába irogatok a csatin, senki sem reagál... Én meg próbálok mindenkinek segíteni ha kéri akár grpkveszt akár insta akár kulcs akármi... Jó, volt olyan - és idegesítő volt - amikor én mentem segiteni valakinek pont kazánkulcsban, és közölte, hogy van fél órája a full instára és úgy mentünk, hogy bazira nem figyelt oda...



Elhiszem, hogy nehéz, de lehet, hogy tényleg szelektálni kellene egy keményet (akár engem is ha úgy gondoljátok <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />) és csak olyan embereket hagyni akikre lehet számítani ha játszanak, mert - ha nem is kockák - de komolyan veszik... mert azért ilyen is jópár van és a legtöbbje most csak sodródik..



Ami bántott (és remélem változni fog) az tényleg az, hogy elhagyatottnak éreztem magamat (és még sokan mások), mert csak azt láttam, hogy adott egy kör (sajnos lényegében a guild vezetése) aki szó nélkül lemegy kazánba és nem szól senkinek nem foglalkozik senkivel... én meg tényleg nem fogok wiszpelgetni meg könyörögni hogy vigyetek már le... Elhiszem, hogy ők is haladni akarnak, és pl Yokai is azért lépett le mert nem tudott eléggé haladni (ha jól értettem) és őket meg a felkészületlen emberek hátráltatják...
Válaszol
#12
[quote name='Slim' post='10827' date='2007. 03. 19. / 16:09']Lego, ne mondj ilyet, mert leitatlak erős papis pálesszel <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />[/quote]

főleg h most nincs meg az összes 70es cuccom -500 ap meg ilyenek igy főleg no kazán <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt='Cry' />

muszály engem mindig pákinkás sztorival ba*tani? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/devil.gif' class='bbc_emoticon' alt=':devil:' /> én életembe 1x vagyok részeg ti meg minden guildtalin <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/listen.gif' class='bbc_emoticon' alt=':listen:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blink.gif' class='bbc_emoticon' alt=':blink:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/naughty.gif' class='bbc_emoticon' alt=':naughty:' />
Válaszol
#13
[quote name='legolus' post='10841' date='2007. 03. 20. / 07:28']főleg h most nincs meg az összes 70es cuccom -500 ap meg ilyenek igy főleg no kazán <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt='Cry' />

muszály engem mindig pákinkás sztorival ba*tani? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/devil.gif' class='bbc_emoticon' alt=':devil:' /> én életembe 1x vagyok részeg ti meg minden guildtalin <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/listen.gif' class='bbc_emoticon' alt=':listen:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/blink.gif' class='bbc_emoticon' alt=':blink:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/naughty.gif' class='bbc_emoticon' alt=':naughty:' />[/quote]

De mi nem hányunk <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/devil.gif' class='bbc_emoticon' alt=':devil:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/listen.gif' class='bbc_emoticon' alt=':listen:' />
Válaszol
#14
csak egy apró büfi volt <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/hehe.gif' class='bbc_emoticon' alt=':hehe:' />
Válaszol
#15
[quote name='Tojgli' post='10833' date='2007. 03. 19. / 18:05']Én is 68on kezdtem kazánkulcsot és a repcsimountig jutottam... <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />



De az is elszomorító néha amikor látom, hogy x ember farmol és nem instázik és hiába irogatok a csatin, senki sem reagál... Én meg próbálok mindenkinek segíteni ha kéri akár grpkveszt akár insta akár kulcs akármi... Jó, volt olyan - és idegesítő volt - amikor én mentem segiteni valakinek pont kazánkulcsban, és közölte, hogy van fél órája a full instára és úgy mentünk, hogy bazira nem figyelt oda...



Elhiszem, hogy nehéz, de lehet, hogy tényleg szelektálni kellene egy keményet (akár engem is ha úgy gondoljátok <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />) és csak olyan embereket hagyni akikre lehet számítani ha játszanak, mert - ha nem is kockák - de komolyan veszik... mert azért ilyen is jópár van és a legtöbbje most csak sodródik..



Ami bántott (és remélem változni fog) az tényleg az, hogy elhagyatottnak éreztem magamat (és még sokan mások), mert csak azt láttam, hogy adott egy kör (sajnos lényegében a guild vezetése) aki szó nélkül lemegy kazánba és nem szól senkinek nem foglalkozik senkivel... én meg tényleg nem fogok wiszpelgetni meg könyörögni hogy vigyetek már le... Elhiszem, hogy ők is haladni akarnak, és pl Yokai is azért lépett le mert nem tudott eléggé haladni (ha jól értettem) és őket meg a felkészületlen emberek hátráltatják...[/quote]



Yokai szerintem Sabee miatt lépett ki. Sabbe erre célozgatott, hogy hozott egy remek tankot, amikor idekerült. Csak egy picit kellett fűznie és máris lelépett.

Tegnap végre Alcatraz is meg volt igaz a főbosnál csak whipe volt <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' />

Kiváncsi leszek rá, hogy lesze második csapat.



Tényleg ment már két csapat le egyidőben?
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting