A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naxxramas - T3 Farm
#1
Gondolom aki meglátta a címet kicsit meglepődött,pedig nem kell.

Jelenleg rengeteg ember nem jut le Kharazanba,amivel az a gond hogy 25 fős raidre nem lesz gearelt a klán.

Hogy mért "jó" a T3 kifarmolása?1. Jelenleg megközelítőleg olyan jó a T3 mint a T4 , hozzáteszem nem minden darabja.(kaszt függő is)

2. BC-s instákban sok múlik a gearen,főleg a tank-healer gearen. T3-ak még mindig bomba jók.Nem hiába hordják még nagyon sokat őket a top guild tagok közül is.

3. Szerintem nem árt a 25fős raidelés hogy összeszokjon a csapat,mert biztos van pár ember aki nem healelt vagy tankolt komolyabb instában.Naxx még igy sem sétagalopp 70-en

4. Ki ne akarná végig vágni ,majd levágni KT-t?Én mindenképpen.A WoW eddigi legjobb és leghangulatosabb instája Naxx.

5. Nem nehéz.Inf egy este alatt KT kivételével mindent megölt.Mi 2 este alatt beütjük.Jelenlegi Khara progress mellé simán beférne.Kis odafigyelés a boss-ok ismerete elég.->ez legyen a legkevesebb

6. Nem elhanyagolható hogy T3 eddig a legszebb set,aki akar villoghat vele OG-ban <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />Ha csak a T4-re várunk és emellett lusták vagyunk heroicozni ,sosem vágjuk le Gruult vagy sosem jutunk le SSC-be.Szerintem mindenképpen érdemes lenne lenézni ebbe az instába.Tudom hogy nem kocka klán de gondolom ti sem akartok örök életig Kharazanozni <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />
Válaszol
#2
[quote name='PoWa' post='11476' date='2007. 04. 06. / 07:59']4. Ki ne akarná végig vágni ,majd levágni KT-t?Én mindenképpen.A WoW eddigi legjobb és leghangulatosabb instája Naxx.5. Nem nehéz.Inf egy este alatt KT kivételével mindent megölt.Mi 2 este alatt beütjük.Jelenlegi Khara progress mellé simán beférne.Kis odafigyelés a boss-ok ismerete elég.->ez legyen a legkevesebb[/quote]Ezzel a két ponttal azért vitatkoznék, személy szerint én Naxx-ot utáltam, szerintem egy undorító trash moslék, maguk a bossok nem rosszak, de egy idő után uncsik.Inf bevágta majdnem az egészet 1 nap alatt, lehet, tudták a taktikot, már egyszer végigvágták, ugy nem nehéz, ez olyan mintha most mi visszamennénk BWL-be és villognánk, hogy 1 nap alatt lement amin anno 3-4 napot szoptunk. Nem tudom te mennyit voltál Naxx-ban de csak egy része az amikor felöltözöl full HP-ba és healeled a tankot játék. Naxx túlnyomó része(bossok szempontjából) a skill-ről szól. IR-hez pls kéne 2 olyan pap akiknek sok a hit spell-je.Én benne vagyok abba, hogy lemenjónk és megnézzük, de csak szigorúan Maulgar halála után.
Válaszol
#3
Azért írtam hogy 2 nap lenne nekünk és persze a taktikok átolvasás erősen ajánlott.De ahogy mesélték trash igy 70-esként már vicces.Majd meglátjuk hogy lesz ,mi lesz.
Válaszol
#4
[quote name='PoWa' post='11482' date='2007. 04. 06. / 09:13']Azért írtam hogy 2 nap lenne nekünk és persze a taktikok átolvasás erősen ajánlott.De ahogy mesélték trash igy 70-esként már vicces.Majd meglátjuk hogy lesz ,mi lesz.[/quote]Én már nagyon sok mindent át szeretnék beszélni, remélem este még azelött érkezek mielött Vihar bemákol és át tudunk egy pár dolgot beszélni...
Válaszol
#5
hát nekem is tetszene ez a naxxos móka, de egyszerüen nem fog beleférni az időmbe, igy is elég nagy gond, hogyaszongya:

heroic instát szeretnék farmolni nether, badgek, miatt, ezekböl jobb cucc jön mint naxxbol, emellett arénázunk, karazhanozni is szeretnék. naxx meg még igy sem lenne sétagalopp. mondjuk összejön 40 ember. szted hányan látták ezek közül naxxot ??? elárulom, max 2-3an. többiek, akik régebben ittvannak, látták bwlt. ujoncok többsége még azt sem. multkor volt egy aq40 próbálkozás, nem voltam ott csak hallottam róla. elmondjam milyennek mondták el? borzalmasnak. ennyi, naxx meg még nehezebb lehet, még igy 70en is. kb ennyi, én nem látok rá esélyt h közeljövőben naxx közelbe kerüljünkinkább a progressel kéne foglalkozni, kipucolni végre karazhant, beütni maulgart majd gruult is, naxx próbálkozások csak hátráltatnák mindezt, ha überkocka guild lennénk heti 8 raid nappal, akkor ok beleférne naxx is persze, de gyakorlatilag van 2-3 max 4 raid napunk. naxx egy régi szép álmodozás, de lépjünk túl rajta, majd ha egyszer lesz időnk le lehet nézni, de hogy t3at nekiálljunk farmolni, az sztem hülyeség. mondjuk sokan azt mondják h a legjobb hangulatú insta, és biztos így is van, bár nekem karahan is tetszik nagyon, de ez egyszerüen nem működőképes, ennyi.
Válaszol
#6
[quote name='Nevar' post='11491' date='2007. 04. 06. / 09:29']hát nekem is tetszene ez a naxxos móka, de egyszerüen nem fog beleférni az időmbe, igy is elég nagy gond, hogyaszongya:

heroic instát szeretnék farmolni nether, badgek, miatt, ezekböl jobb cucc jön mint naxxbol, emellett arénázunk, karazhanozni is szeretnék. naxx meg még igy sem lenne sétagalopp. mondjuk összejön 40 ember. szted hányan látták ezek közül naxxot ??? elárulom, max 2-3an. többiek, akik régebben ittvannak, látták bwlt. ujoncok többsége még azt sem. multkor volt egy aq40 próbálkozás, nem voltam ott csak hallottam róla. elmondjam milyennek mondták el? borzalmasnak. ennyi, naxx meg még nehezebb lehet, még igy 70en is. kb ennyi, én nem látok rá esélyt h közeljövőben naxx közelbe kerüljünk[/quote]Ez még egy dolog, AQ40-nek megvolt a maga oka amiért olyan lett amilyen, sokan lvl upozás közben ugrottak be kék-zöld cuccokban, potik nélkül és nem megfelelő tálentezéssel.

Még 1 dolog, a kulcs, tudok kb 3 embert akinek megvan a kulcsa, jó rendben, hogy már nem olyan drága, de sztem akik új karit húztak fel azoknak a max Friendly AD-al mennyi lenne kiváltani a kulcsot? 300-400g?
Válaszol
#7
Igen, a kulcs az gond.De kis erőfeszítéssel meg lehet oldani.Nevar:

Egyenlőre Ne is álmodjunk arról hogy gruul lemegy.Mért?

- Ahogy te is mondtad sok újonc van tapasztalatok nélkül.(Ezért lenne jó más nagy insta)

- Véleményem szerint még nem elég a gearje a klánnak.(Adja Isten hogy tévedjek)Egyébként szerintem ha progress előrehaladást akarunk akkor 2 khara kell.Slimnek mondtam és mondta is hogy volt róla szó.Az alap 10-12 kharazanos embert 2 csapatba kell osztani és többiekkel feltölteni.Lehet hogy az elején visszaesés lesz haladásban de legalább mindenki instázhat és gearelődhet.Véleményem szerint jók leszünk ha 2khara lesz,próbálkozunk mulgarnál és mindenki megpróbál heroicozni(or PvP or arena)
Válaszol
#8
Hát sajna AQ40 és Naxx nem az a hely amit mi szerintem be tudunk vágni... a trahsek oké, az aq40ben is vicces volt, de a speckó kőkemény odafigyelős bosstaktikok nem fognak menni... (ld bwl 2. boss)A stabil (idejáró) 10-20 ember egyszerre sosem online és elosztásban sem jó, a maradék pedig sajnos még mindig olyan amilyen... nem készül, nem olvas utána stbstb! Jó pld erre Gruul... egy este összejött, volt egy rakás wipe (mi a franc másra számítottak?) azóta ezek nem akarnak menni... így megint az marad hogy a stabil mag Karazhan és Heroicfarmot tol... (és asszem én is át fogok talentelni protra, hogy legalább heroic/sima 5fősekbe beférjek)[quote name='PoWa' post='11499' date='2007. 04. 06. / 09:51']Egyébként szerintem ha progress előrehaladást akarunk akkor 2 khara kell.Slimnek mondtam és mondta is hogy volt róla szó.Az alap 10-12 kharazanos embert 2 csapatba kell osztani és többiekkel feltölteni.Lehet hogy az elején visszaesés lesz haladásban de legalább mindenki instázhat és gearelődhet.Véleményem szerint jók leszünk ha 2khara lesz,próbálkozunk mulgarnál és mindenki megpróbál heroicozni(or PvP or arena)[/quote]Sajnos pro és kontra "mindkét" oldallal nehéz lesz ezt megbeszélni!

Az a mag aki már rutinosan halad Kazánban nem akar wipeolni a tökök miatt (tapasztalatlan és tök nem ugyanaz)

A tökök meg azt hiszik, hogy lemennek és lootolnak és ha egy este nem a fix/rutinos csapattal kerülnek be és szopás lesz akkor többet nem mennek majd! (ld gruul)Powa, majd rá fogsz jönni, hogy sajnos viszonylag sok olyan játékosunk van, aki lehet, hogy sokat online, de képtelen odafigyelve játszani, afkol, nem készül, nem olvas utána, nem figyel mint mond a raidleader stb! Nem vagyunk és ne mis akarunk HC guild lenni, így nehéz megtalálni az egyensúlyt...
Válaszol
#9
[quote name='Tojgli' post='11500' date='2007. 04. 06. / 09:58']Hát sajna AQ40 és Naxx nem az a hely amit mi szerintem be tudunk vágni... a trahsek oké, az aq40ben is vicces volt, de a speckó kőkemény odafigyelős bosstaktikok nem fognak menni... (ld bwl 2. boss)A stabil (idejáró) 10-20 ember egyszerre sosem online és elosztásban sem jó, a maradék pedig sajnos még mindig olyan amilyen... nem készül, nem olvas utána stbstb! Jó pld erre Gruul... egy este összejött, volt egy rakás wipe (mi a franc másra számítottak?) azóta ezek nem akarnak menni... így megint az marad hogy a stabil mag Karazhan és Heroicfarmot tol... (és asszem én is át fogok talentelni protra, hogy legalább heroic/sima 5fősekbe beférjek)[/quote]1. AQ40,Naxx semmi SSC-hez képest.

2.Aki nem készül raidre,nem olvass utána , nem tudja elvégezni a feladatát annak felesleges raidre járni és kezét nyújtani a loot-ért.Nem melesleg elbaszni más szórakozását.

3.WIpe-ból tanul az ember.

4.Szerintem még mindig rengeteg normál playert lehet invelni a "maradék" helyére akik teljesítenék az elvárható szintet.Szeretném ha ez a klán benne lenne azok között a klánok között akik normális progress-t feltudnak mutatni.Hogy azt mondják hogy a Restored jól halad,fasza guild.Ne értéstek félre.***** jó a hangulat és meglértem hogy nem HC guild.De gondolom mindenki szeretne haladni.Gruul levágása már nem számít HC guild progressnek.Véleményem szerint,kellene egy nagytakarítást csinálni,mert ez igy nem állapot.
Válaszol
#10
powa az a baj, hogy mire a régi instákból tapasztalatot szerzünk, addigra már az ujakat farm szintre hozhatnánk, mehetnénk tovább. egy cthun fight begyakorlása gondolom nem 1 meg nem 2 hét mire tökéletesen megy...nem láttam még csak hallottam róla szépeket. a boss még 70en is ??-es, max a trash könnyebb észrevehetően. sztem egyszerüen nem fog beleférni, én mondom, nagyon megnézném naxxot a lore miatt is, meg hát nagyon hangulatos is lehet, de ha arra nincs motivációjuk az embereknek h 2 karazhan csapatot összerakjunk (és ez még mindig csak !!!20!!! fő) akkor hogy akarunk egy naxx képes, balance-olt 40 fős raidet kiállítani?
Válaszol
#11
[quote name='PoWa' post='11503' date='2007. 04. 06. / 10:05']1. AQ40,Naxx semmi SSC-hez képest.

2.Aki nem készül raidre,nem olvass utána , nem tudja elvégezni a feladatát annak felesleges raidre járni és kezét nyújtani a loot-ért.Nem melesleg elbaszni más szórakozását.

3.WIpe-ból tanul az ember.

4.Szerintem még mindig rengeteg normál playert lehet invelni a "maradék" helyére akik teljesítenék az elvárható szintet.Szeretném ha ez a klán benne lenne azok között a klánok között akik normális progress-t feltudnak mutatni.Hogy azt mondják hogy a Restored jól halad,fasza guild.Ne értéstek félre.***** jó a hangulat és meglértem hogy nem HC guild.De gondolom mindenki szeretne haladni.Gruul levágása már nem számít HC guild progressnek.Véleményem szerint,kellene egy nagytakarítást csinálni,mert ez igy nem állapot.[/quote]Megint eljutottunk a "Csináljunk nagytakarítást a klánban" rovathoz.

Ez tudod nem olyan egyszerű dolog, hogy ez nem jött egyszer *****uk ki, ha nagytakarítást csinálnánk maradna kb 20-22 ember akik HC-k, és azzal alérnénk valamit?

Mind1, nem folyok bele megint ugyanabba a vitába amit már 20szor átrágtunk.
Válaszol
#12
[quote name='PoWa' post='11503' date='2007. 04. 06. / 10:05']1. AQ40,Naxx semmi SSC-hez képest.

2.Aki nem készül raidre,nem olvass utána , nem tudja elvégezni a feladatát annak felesleges raidre járni és kezét nyújtani a loot-ért.Nem melesleg elbaszni más szórakozását.

3.WIpe-ból tanul az ember.

4.Szerintem még mindig rengeteg normál playert lehet invelni a "maradék" helyére akik teljesítenék az elvárható szintet.Szeretném ha ez a klán benne lenne azok között a klánok között akik normális progress-t feltudnak mutatni.Hogy azt mondják hogy a Restored jól halad,fasza guild.Ne értéstek félre.***** jó a hangulat és meglértem hogy nem HC guild.De gondolom mindenki szeretne haladni.Gruul levágása már nem számít HC guild progressnek.Véleményem szerint,kellene egy nagytakarítást csinálni,mert ez igy nem állapot.[/quote]

ha nagytakarítást csinálsz, te sem fogsz tudni lejutni raidre, maradunk fele ennyien, még nehezebb lesz összehozni egy raidet. egyébként az afk királyok meg a "nem potizok, nem olvasok, csak lootolok" emberek már eltüntek innen, hál istennek. de nem szeretnék még 1x olyat látni hogy pl vkinek nincs pénze repairra, nincs pénze alapvető potikra, nem azt mondom h 4-5 flaskkal jöjjön mindenki, mert OK, másra is kell a gold, de mondom alapvető potik hogy ne legyenek, azért az már sok, szerencsére ilyet még nem láttam BCben, ne is legyen
Válaszol
#13
Számomra még új vita <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' /> Egyébként én mindig a minőség híve voltam,nem a mennyiség.Egyébként a franc akar csak HC-ket.Aki nem tudja válalni a heti 4 raidből 2-öt akkor azzal mit lehet tenni?HC-k heti 6-ot nyomnak és 5-ön kell ott lenni.Itt ha mindenki heti 2-ön résztvenne akkor mindig mindenhova meglennénk.Most néztem meg hogy 73 acc van a klánban.

A klán arról szól hogy jól érzzük magunkat és lightos progress-t nyomjunk ,de egyenlőre csak az egyik van meg.Mind1,akkor zárjuk le ezt a témát.
Válaszol
#14
[quote name='PoWa' post='11509' date='2007. 04. 06. / 10:18']Számomra még új vita <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt='Tongue' /> Egyébként én mindig a minőség híve voltam,nem a mennyiség.Egyébként a franc akar csak HC-ket.Aki nem tudja válalni a heti 4 raidből 2-öt akkor azzal mit lehet tenni?HC-k heti 6-ot nyomnak és 5-ön kell ott lenni.Itt ha mindenki heti 2-ön résztvenne akkor mindig mindenhova meglennénk.Most néztem meg hogy 73 acc van a klánban.

A klán arról szól hogy jól érzzük magunkat és lightos progress-t nyomjunk ,de egyenlőre csak az egyik van meg.Mind1,akkor zárjuk le ezt a témát.[/quote]Összeírtam egy másik topicba nagyjából kik szoktak mostanában online-ak lenni, nézegesd...
Válaszol
#15
Nevar ha belegondolsz.Lehetünk ezren is ha mindig ugyanaz a 15 ember aktív.Akkor nem tök mind1 hogy 1000 vagy 25 tag van?

HC-ket és a normal playerek maradhatnának a "tökök" helyére kellene normál playereket hozni.Hidd el egyből megindulna a progress.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting