A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Infernal
#1
<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wave2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wave2:' /> Sziasztok !!!!



Az Infernal címet viselő játékot a Metropolis Software fejlesztett, hazai megjelenésének dátumát 2007 márciusra tüzték. Nos meg is lehetett találni már egy két oldalon, le is szedtem, jáccok vele, imádom, fantasztikus látványvilágú játék, egy a baj, hogy leírás, végigjáccás, magyarosítás még nem igazán van, vagy csak nemtudok rólla és hát van benne egy két rész ahol elakad az ember. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angry3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry3:' /> Ezért is nyitottam ezt a fórumot, hogy bárki hasonó helyzetben van akkor segítsük egymást, hátha tud valaki segíteni a másikon (rajtam máris leht <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wacko.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wacko:' /> ).



sztori:

A Menny és Pokol haladtak a korral és szervezeteket hoztak létre (Menny:EtherLight, Pokol:Abyss), amelyekben mágikus képességekkel felruházott ügynökök vannak és ott keresztezik egymás útját ahol tudják. Ez az örök egyensúly. Most azonban bekövetkezik egy égi jelenség, ami 1000 évenként történik meg. Ilyenkor a bolygók egyedi konstellációja eltakarja a Földet a Legfelsőbb Hatalomtól, és ami ekkor történik, akár jó akár rossz következmények nélkül lesz. EtherLight új parancsnoka ezt kihasználja és elsöprő csapást mér az Abyss ügynökeire. Felborul az örök egyensúly, és az EtherLight elkövet egy végzetes hibát: az egyik ügynökét, Ryan Lennoxot (aki mellesleg hősünk) kirúgják a cégtől, és megfosztják mennyei erőitől, sőt hajtóvadászatot indítanak ellene. Az Abyss feje lecsap az alkalomra: mivel hogy nincs egy ügynöke sem, szövetséget ajánl Ryannek és mivel hősünknek egymagában semmi esélye sincs az egész EtherLight ellen, elfogadja az alkut...



röviden ennyi: Keressétek, szedjétek, vegyétek, egyétek, igyátok !!! nagyon zseer játék

na hát akkor go go go
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting