A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eladó Wow Account - Ragnaros
#1
Üdv, elszeretném adni accountomat , 3 éve játszok vele ergo első tulajtól , adok mindent titkos jelszót dobozt CD-ket mindent.



Karakterek :

[url="http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Pozor"]Pozor[/url] Main

Riding sima repülő feleslegesnek találtam megvenni, megvan a ZG -s raptor van nála egy fél Thunderfury lehet járni másik félért Garrhoz Bar-ok van már 9.Aki PvP-s nek szánná az neis érdeklődjön egy darab pvp-s cucca sincs ez a karakter TANK. Full t5 meg egy t6 , van pár t4 is már rezó gearbe enchantolva, sok cucc bankban. Kb jelenleg 1000g. Repuból jól áll szerintem, sok helyen exa. Foglalkozásai Mining Herb.



[url="http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Pozo"]Pozo[/url]

Sokáig ővolt a mainem BC után kicsivel váltottam wariorra. Sok cucca nincs bankosnak használtam ezért csak pár t2 ,full d1 pár t1 ilyenek karából még pár cucc, nemsokat foglalkoztam vele. Foglalkozásai LW skinning , viszont sok érdekes régi recept van nála, igaz BC ben sokat nemér vele az ember.



[url="http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Niance"]Niance[/url]

Hunter néni, sok epic,pár t4+gladik asszem 1 kék van rajta azis trinket. Inkább karazhan geares hunter kezdőnek tökéletes minimális pvp cuccokkal felszerelt bestia. Foglalkozásai Enchant Alchemi de ugyis ottvan armory.



BC-s karinak a huntert és a warriort nevezném, lassan 3 éve van meg az account, karakter nevével nincs probléma szerintem sok spanom van haragosokról nemtudok. Annak ajánlanám az accountot aki akar egy olyan tankot amivel nemlessz gear problémája egy jódarabig néha meg pvpzik eggyet a hunterrel. Vagy ha elvetemült akkor alkot valamit druiddal. Irányárat nemmodom írjatok e mailben de ilyen nevetséges 10-15 k kat felejtsétek el , 3 éves munkám van benne nem fogom annyiért odaadni, komoly érdeklődőket kérnék és mint mondtam adok hozzá midnent. Jah és még van hozzá 2 hét feltöltve.



Contanct : pozo@kabelnet.hu
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting