A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wow Account Elado, Lvl70 Undead Mage
#1
Sziasztok!Eladnám WoW accom!

"Megjegyzés!!!!(Akinek az a véleménye, hogy ha nem vagy full T6os akkor noob vagy és ha nem clear-ezted még BT-t akkor nem tudsz semmit a game-ről az inkább else olvassa eme sorokatTongue..Köszönöm!)"Adatok: JcTya // LvL70 // Undead // Mage.

Server: Zenedar (de szabadon transzferelhető)

Armory: [url="http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Zenedar&n=Jctya"]http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...dar&n=Jctya[/url]

Eladnám Full PvE//PvP Epic Mage-em, két maxos Profession Enchant/Tailor. Azon belül megvannak persze a hírhedt Enchantok Mongose vagy Tailor receptek pl Spellfire stb.

PvP ben 400 Resilience

PvE ben 1150+ Fire Dmg Up és 34 % crit.

Nem full T6os nooby karakter szal senki ne essen hiú ábrándokba de a craftolt és random epic-ekkel eddig megállta a helyét a T6os helyeken simán pl BT stb.

Megvan még a Chest kivételével a full T4(amúgy sok jót nem ér de a vitrinbe jó) meg egyéb random epic-ek pve/pvp hez.

Van még egy kis dugi 200+ Arena pontom meg 6000-7000 körüli honorom jelenleg.

Az accounton található még egy lassan 60as Undead Rogue(lvl54) csak sajnos rá már nem volt időm, hogy kihúzzam meg a Ragnaros serveren Ally oldalon egy lvl36os Resto Druid sajnos rá se volt időmSadEgyéb megjegyzés: Nagyon jó kis Mage-et sikerül összehoznom belőle így az évek alatt. Sajnos Illidan Kill-re már nem futotta szétmentek a guild-ek stb stb szal sajnos a nagy álmomat nem tudtam teljesíteniSad...de biztosíthatok mindenkit, hogy a kis Mage-em simán megállta és megállja a helyét most is BT-ben is az előtte lévő helyeken meg simán <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Miven nem 1x voltam ezeken a helyeken^^

Aki meg csak PvP-zni szeretne esetleg annak sem lesz gondja <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt='Wink' />

Amúgy a kariban kerekítve olyan 90nap played van de ezt nem egy huzamban csináltam meg játszottam más accokon is más karikkal szóval a kezdetek ótaSmile...És most jöjjön a dolgok anyagi része.

....Megnéztek bármilyen oldalt vagy külföldi oldalt egy ilyen kategoriás karakter kb 100k ft-nál kezdődik és a legetöbb csak full S1-es gladis és úgy van beállítva.

Egy külföldi oldal szerint ezt az accountot kb 150k ft-ért lehetne eladni de most ez nem így lesz.Kezdő ár 40-50k Ft. Érdeklődni a 06203233224-es számon vagy a ddk74@freemail.hu - email címen lehet <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />Ha egyéb kérdésetek lenne vagy ilyesmi azt is nyugodtan írjátok meg örömmel válaszolok.
Válaszol
#2
Változások: Azóta van 800g-je és 700+ Arena pontja és 10k Honor.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting