A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erepublik
#1
Üdvözlet!



Egy internetes stratégiai játékban (ingyenes) a valóságnak megfelelően országokra osztották fel a virtuális világot, ezen országok polgárai lehetnek a játékosok. Szerte a világból jelenleg több mint 170000 regisztrált játékost számlál az oldal. A polgárok különféle feladatot vállalhatnak a virtuális társadalomban: alapíthatnak céget, csatlakozhatnak, vagy alapíthatnak politikai pártot, saját újságot indíthatnak, és akár háborúzhatnak is a többi virtuális országgal.



Erre a játékra szeretném a figyelmeteket felhívni, hogy játssz velünk! A játékba minden nap egyszer kell, hogy belépj kb. 5percre, ezalatt az idő alatt elvégezheted a napi teendőket, és így kellően fejlődhetsz. Természetesen hosszabb időre is lekötheted magadat, pl. olvasgathatsz mások által megírt újságcikkeket, vagy majd a cégeidet is irányíthatod.



A játékra ezzel a linket tudsz regisztrálni:

http://www.erepublik.com/



Amennyiben regisztrálsz a játékra, kérlek ne hagyd abba már az elején, ha unalmasnak, vagy nehéznek találod, mert ez azért tűnhet így mivel még nem ismered az oldalt, és még nem látod, hogy milyen lehetőségek vannak benne. Ahogy fejlődsz, úgy bővülnek a tennivalóid az oldalon, az elején még azzal fogsz törődni, hogy megszokd a játékot, de ez csak néhány napig lesz így, ha eléred a 6-os szintet, ami kb. 8 nap alatt lehetséges, kapni fogsz 5aranyar ami megalapozza a jövőbeli anyagi helyzetedet a játékban.



Kapcsolódó weboldal (itt a játékhoz találsz segítséget is):

http://www.csakon88.tar.hu





Üdv, ejatek
Válaszol
#2
Most a magyarok hol tartanak?
Válaszol
#3
[quote name='Duke Nukem' timestamp='1299170871' post='17484']

Most a magyarok hol tartanak?

[/quote]



Egész jól állunk. Erdély egy része már magyar és Burgenland is. Persze az eRománok most próbálják visszaszerezni Máramaros megyét.



Új emberek azonban még mindig kellenek. Csatlakozzatok: [url="http://www.erepublik.com/hu/"]http://www.erepublik[/url]



(Ha ezen a linken át lépsz be én is jól járok, ezzel még jobban erősíted eMagyarországot.)
Válaszol
#4
Az jó, csak így tovább.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting