A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mondhatnánk, Kihagyhatatlan Ajánlat Barátom !
#1
Sziasztok !



Ebben a kis részben a lvl 80-as dwarf paladinomat hirdetném meg ,amely a Darkspear szerveren található jelen állapotában.

Íme kaptok hozzá egy kis linket remélem ,mint ízelítő megteszi http://eu.wowarmory.com/character-sheet....er+dragons



Viszont ha ennyi nem lenne elég akkor ,íme pár lényegesnek tartható infó még a karakterről:

-A karakter komolyabb fejlesztése a Wrath of the Lichking-ben kezdődött meg ,tehát a WoW ill BC repuk nem az igaziak

-A skilleket armoryn láthatjátok ,de ide is dedikálom nektek : Enchanting 419 Mining 450

-A raidelésben Ulduarig jutottam a gearem is ezekből az instákból szerzett cuccokból tevődik össze

-A duál talentfa természetesen megvan holy/retri ,bár ez már szinte természetes.

-Néhány szót ,akkor a legfontosabbról is felszerelés: mivel a HOLY a frist specc a karakternél ,ezért természetesen full epic finomságokból lett összeválogatva. Raidbufffok nélkül természetesen enchantokkal 2000 DMG upoal rendelkezik .A cuccok Naxx10/25 Obisian Heroic Uldua-ból vannak illetve t7/t7.5 és a többi. A retri gearrel ,amit nemsokkal azelőtt szereztem ,hogy elköszöntem volna a WoW-tól minőségi PvP ill PvE tartalmakkal vannak keverve ,tehát nyugodt szívvel mehetsz benne belépő raid instákba ill heroickokba is de nem kell szégyenkezned PvP-n ill Arenán sem. És a felszerelésről még annyit hogy a prot gear sem gynege bár azzal inkább csak a heroic ill kezdő raidekben lehetsz sikeres ,azok az elemek alkotják a geart ,amelyekt a raidekről vagy heroicocból eltudtam hozni ,bár ez is erősen epic.

-Serverről annyit ,hogy barátságos általában külföldiek lakta szerverről van szó. A magyar kolónia itt tényleg elhanyagolható számban van ,amely nem minden esetben jelent rosszat sőt.

-A Guild ,amelyben a karakter most pihen inkább egy pve orientált háromnegyed hc guild. Ezalatt azt kell érteni ,hogy nincs megszabott kötelező raid ,de mindennap van lehetőség Ulduarra a loot osztás nem sorban állós dkp alapján hanem korrekt kaszton belüli roll ill szükség elvén döntetik el.

-A kari bankja megvan töltve enchant cuccokkal ill a miningből maradt anyagokkal.

-A pénz egy kényesebb pont már sosem voltam farmolós gyűjtögetős és ez a kasszán meg is látszik kb 150-300g közötti összeg van a karinál de a bankban kb még dupla ennyi persze annak értéka a megbízható (?) ah forgalomtól függ .

-Az epic flying mount az tabu =) sajnos az nincs . Természetesen azért az északi repülési engedély megvan.



Kételkedem ,de ha ennyi nem lett volna elég ,akkor még az acc-on találsz még ugyancsak a Darkspearon egy 66 Drenei Death Knightot amelynél a bank megvan töltve de pénzben sem szűkölködik. Tovább is van még a The VEnture Co. serveren található egy lvl 60-as Warlord cuccokkal felvértezett Blood Elf Rugoe



Remélem kedves jövőbéli vásárló sikerült elnyernem a tetszésedet ,ha ÉRDEKEL és ,ha KOMOLYAN GONDOLOD ,akkor nem haboz itt a te időd írj levelet az o.zsolti8@freemail.hu e-mail címre vagy vegyél fel msn-re ahol is az f1mschumacher@msn.com címen találsz meg



Irányárat 30.000 FT-ban tudom meghatározni
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting