A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eladó: Undead - Mage - Twisting Nether
#1
Sziasztok!

Időhiány miatt szeretnék megválni régóta formálgatott accountomtól, amelyhez természetesen mindent adok: titkos jelszó, személyi fénymásolat stb



[size="4"][color="#0000FF"]Twisting Nether - Horde - Eu[/color][/size]



[size="1"][size="2"]Undead - Mage - lvl80[/size][/size]

professions: JC / Tailor 450

A karakter főleg PvE beállítottságú, jelenleg egy magyar semi-hardcore guild tagja, így az egyik legjobb geart tudhatja magáénak a szerveren. Gearje maxosan enchantolt, gemelt stb.

Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet....&cn=Injure

PvE téren a Gearscore 5819, a karakterhez tartozik pár kiemelt achivement, mint pl. Tribute to Insenity, ICC 25 10/12 stb..

Epic flying skill természetesen, Travaler's Tundra Mount (16.000gold), Red Proto Drake, Argent Hipogrypph stb..

PvP téren a Grearscore 5608, amely egy nagyon ütőképes és nehezen megölhető frostmage-ként jelenik meg a játékban. Rendelkezik minden wrathfull kiegészítővel, Reign of the Dead! stb.

Jelenleg van körülbelül 50-60 emblem of frost-ja, amelyet mivel már 4 t10-el rendelkezik a karakter bátran lehet pvp cuccokra is költeni, ezen felül kb 150 emblem of triumph, 1000 arena pont, 40.000 honor pont stb..



A karakter bankjában minden slot feltöltve 20-as táskákkal, amelyek tartalmaznak rengeteg enchant alapanyagot: 300 infinite dust, 60 greater cosmic ess., 60 dreamshard, körülbelül 30db !! epic vágatlan gemet, ami a JC-vel kiegészítve nagy haszon <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> stb ..

Mindezek mellett karakternél található 21850gold, amelyet az account kedvezményes ára már tartalmaz, nem kell külön megfizetni.



Csak felsorolás szintjén említeném a további alt karaktereket, nem foglalkoztam velük mostanság túl sokat, de mindegyik jól felszerelt, golddal, táskákkal, boa gearrel ellátott:

Ragnaros: 74-es Orc Shaman

Shattered Halls:

71 - orc - Warrior

70 - tauren - Druid

67 - blood elf - Rogue

58 - blood elf - Death Knight

52 - troll - Hunter



Természetesen az összes karakter transferelhető, sosem volt bannolva az account. Az account jelenleg is fel van töltve, játszom vele, hogy amíg el nem adom "naprakész" legyen, gyűjtögetem még az emblemeket, honort, arena pontot neki stb.

Átvétel budapesten nálam, ahol a játék kipróbálható, illetve komoly érdeklődés esetén vidékre is leutazhatom megbeszélés szerint.

Irányár 30.000Ft megbeszélés szerint (alkuképes), de kérmék mindenkit hogy komoly érdeklődés esetén keressen csak meg, mert már maga a gold is kb 20.000 ft-t ér az accounton bár azt rettentő olcsón számítom be.



Elég sűrgős a dolog szóval nem fogok sokat variálni az eladással kapcsolatban.



Érdeklődni:

msn - riddick86@citromail.hu

mail - riddick1986@gmail.com
Válaszol
#2
[size="5"]Elkelt[/size]
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting