A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steam Account Eladó Olcsón
#1
Eladó egy steam account, mivel már nem használom, úgy gondolom nincs értelme tovább megtartani. Kizárólag az én tulajdonom, én vásároltam a játékokat rá, senki más nem használta!



Mit tartalmaz?



Call of Duty 6: Modern Warfare 2



Left 4 Dead 1



Left 4 Dead 2



Orange Box (Team Fortress 2, Half Life 2, Half Life 2: EP 1 & EP 2, Half Life 2: Lost Coast, Portal)



Ára a CD Galaxis szerint, újonnan 27960 Ft, mindent összeszámolva.



Miket kell tudni:



Mindegyik játék BAN-mentes.



Fizetést postai rózsaszín csekken fogadok el, két okból is. Egyrészt, így nem kell félned a csalástól, mivel tudod a pontos címemet, másrészt mert nem rendelkezek bankkártyával <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />



A DVD dobozok nem tudom hol vannak, így csak egy accountot fogsz kapni a pénz beérkezte után. Az e-mailedre fogom küldeni az adatokat.



Természetesen privátban megtudom mutatni az accountot egy steam linken keresztül.



Ha félreküldöd a pénzt (más címre) azért felelőséget nem vállalok <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Én 100% helyesen fogom leírni. Ezért csak olyan érdeklődőket várok, akik teljes tudatában vannak a postai rózsaszín csekk használtalával <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />



A használat utáni accountra vigyázás is a Te teljes felelőséged, ha elltulajdonítják, az nem az én bajom. Attól nem kell félned, hogy én visszaszerzem, mivel nekem már csak "porosodik", illetve senki kezében nem volt, csak Te tudod az adatokat.



Ára: 16 000 Ft



[color="#FF0000"]Megkérem az érdeklődőket, hogy MINDENKÉPP az erre a külön hirdetésre létrehozott e-mail címen érdeklődjenek, a hozzászólásokat és a privát üzeneteket ritkán fogom nézni... Köszönöm!

[/color]

E-mail: steamaccount@lajt.hu
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting