A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goldenbattles - Magyar Fejlesztés
#1
Februárban indult a GoldenBattles nevű játék, mely egy masszív internetes szimuláció. A játék gazdasági és harci helyzeteket szimulál, ahol játékbéli pénzedet könnyen igazi pénzre tudod váltani.


Ezt úgy kell elképzelni, hogy a játékbeli pénz gyakorlatilag valós pénz, az ottani euróidat bármikor lekérheted saját bankszámládra. Aki ismeri a hasonló játékokat, tudja miről van szó, itt "csupán" annyi a különbség, hogy amit a játékban megkeresel cégezéssel, harcolással, kereskedelemmel, stb, abból valódi pénzt is látsz. Továbbá lehetséges úgynevezett "game sharek" vásárlása is, melyek által a játék bevételeiből is részesedhetünk.


A játék magyar fejlesztésű, az admin könnyen elérhető chaten élőben, a support kiváló. Most indult, de folyamatosan fejlesztik, személy szerint nekem eddig csak pozitív tapaszatalataim vannak, az elején adódnak mindig a legnagyobb lehetőségek.


Aki kipróbálná:

http://www.goldenbattles.com/Shaoko


Kérem használjátok a reflinkemet, bent pedig nyugodtan keressetek meg üzenetben, amiben tudok, segítek. Shaoko néven találtok meg.

Válaszol
#2
Figyelem!

 

Ez a játék egy nagy csalás. Az egyik legnagyobb csaló pont Ezen topik szerzője Shaoko. Őt támogatja a játék alkotója is. Azt hirdetik, hogy igazi pénzt kereshetsz a játékban. Közben a szabályzatuk szerint maximum annyit vehetsz ki,amit befizettél. Mert, ha nem így lenne szerencsejátéknak minősülne, így törvénytelen lenne.

Ha meg befizetsz és nem tetszik amit Shaoko mond, akkor hamar kitoltként láthatod viszont magad.

 

Tyrman
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting