Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - Nyomtatható verzió +- JÁTÉKOK fórum (https://forum.jatekok.hu) +-- Fórum: Közösség (https://forum.jatekok.hu/Forum-K%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9g) +--- Fórum: Eladás és csere-bere (https://forum.jatekok.hu/Forum-Elad%C3%A1s-%C3%A9s-csere-bere) +--- Téma: Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) (/Thread-Lila-World-of-Tanks-Account-elad%C3%B3sorba-ker%C3%BClt-j%C3%B3-%C3%A1ron) |
Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - _NMI_ - 2015.11.14. Szia! A helyzet az, hogy kénytelen vagyok megválni a WoT-os fiókomtól, mert magánéletem több, új fordulatot vett (megszületett a kislányom és új munkahelyem is van), így sajnos már nincs időm leülni a gép elé és tankozni egy jót. Azt meg nem szeretném, hogy amit elértem a játékban, az kárba vesszen. A cím alapján már biztosan érdekel, hogy mit tartalmaz a fiók, úgyhogy lássuk: Tier X E100 - megfelelő felszereléssel ellátva, 3 skilles legényéggel Batchat - megfelelő felszereléssel ellátva, 4 skilles legénységgel (ötödik épphogy fejlődik ), örök nyári festés Fv 4202 (* ) - megfelelő felszereléssel ellátva, 4 skilles legényekkel Tier IX SU 122-54 - megfelelő felszereléssel ellátva, 4 skilles legénységgel - az Obj 263-hoz szükséges xp kétharmada megvan, így nem kell szenvedni a hetes és nyolcas td-kel és ki ne akarná a garázsában tudni a Mighty Obj. 263-at Tier VIII T26E4 Superpershing - megfelelő felszereléssel ellátva, 4 skilles legénységgel WZ-111 - megfelelő felszereléssel ellátva, 4 skilles legénységgel Tier VII E25 - megfelelő felszereléssel ellátva, 3 skilles legénységgel, amik jelenleg a Dicker Maxban ülnek Type 62 - megfelelő felszereléssel ellátva, jelenleg új legénységgel T28 HTC - most csak egy álcaháló borítja be, 1 skilles legénységgel Tier VI Dicker Max - megfelelő felszereléssel ellátva, az E25-tel közös legénység TOG II - két felszereléssel ellátva, 2 skilles legénység SU100Y - egy felszereléssel ellátva, a SU 122-54-ben ülnek az emberek Chi-To - két felszereléssel ellátva, 1 skilles legénység Ezeken kívül egy Tier hármas BT-7 Art. és egy Tier 1-es Cunnigham van a vicceskedni vágyóknak Egyéb adatok: Credit: 500.000 Arany: 188 Free Experience: 10840 Garázshely: 15 + 17 szabad hely Barakk férőhely: 16 + 9 szabad hely Mint azt látod, nem nagyon tartottam meg a korábbi tankjaimat, persze ez ne akadályozzon meg abban, hogy bepattanva bármelyik prémiumtankba, rövid időn belül összeszedd az árát. Ha farmolni akarsz vagy csak egy jót játszani a fun prémium gépekkel, akkor itt megteheted, van választék Azt se felejtsük el, hogy ezek közt három olyan gép is van, ami már nem megszerezhető, köztük a sokak által vágyott csótány E25 illetve a Type62 és WZ-111 páros. A T28 HTC a most menő kampányból lett meg és a következő T55A-hoz sem kell már sokat küzdeni, a Td és a Med vonal egy küldetés híján teljesen készen van, a Heavyből még öt, a Lightból meg az elején tartok, de a meglévő tankokkal teljesíthető az összes hátramaradt küldetés. Ha visszanézed, tettem egy csillagot az FV4202 mellé. Ezt azért, mert a Wargaming szeretné kivenni és átalakítani egy nyolcas prémiumtankká jövő év elején, és akinek megvan, az ingyen megkapja az új tízes közepes tankot és mellé egy küldetést, amivel ingyen megszerezheti a nyolcas FV4202 prémium tankot. Tehát két legyet ütsz egy csapásra, egy új tízes medium és még egy nyolcas prémium tank ingyen! Amit nem írtam még le, az a statisztika, biztosan érdekel már. Nos, a WN8-am 2576. Ez nem kezdő szint és nem is prémium gépekkel értem el, majd az összes tankkal sikerült a szükséges szintet hoznom, így nem érhet a vád, hogy "aranytankokkal" húztam fel magam. Kis munka árán a legjobb klánokba nyerhetsz felvételt! Mennyi az ára a fióknak? Ha kiszámolom, hogy technikailag mennyit ér az account, akkor kijön egy egész szép összeg: 45200 forint. Ebbe csak a prémium tankokat számoltam bele, természetesen a T28 HTC-t nem, mert az ugye megszerezhető, de kihagytam a majd jövő év elején beszerezhető FV nyolcas prémium gépet is! Ha ezekhez hozzáveszem a lila statisztikát, akkor jó összeget elkérhetnék a fiókért, de mivel szeretném eladni, hogy valaki (mondjuk éppen Te) vidd tovább az accountot, legyen az ára 25000 forint. Igen, lehet venni másik accountot is ebből a pénzből, amin kevesebb prémium gép van, de több normál tank, de ne felejtsd el, hogy bármilyen tank kihúzható, de a prém tankokért fizetned kell majd. Akkor melyikkel is járnál jobban? ^_^ 25000-ért most nem kevés prémium gépet szerezhetsz magadnak, plusz majd még egyet, jó statisztikát is kapsz mellé és természetesen jár az email-cím is, a küldetésekből pedig szerezhetsz prémium napokat, creditet és még fogyóeszközöket is! Ehhez tartozik ugye egy World of Warships account is, amin nincs sok minden, leszámítva egy csak béta tesztereknek járó Tier 4-es Arkansas Beta és egy Tier 2-es Albany prémium hajót! Bármi kérdésed van, nyugodtan keress meg. Most komolyan. Nem éri meg? Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - _NMI_ - 2015.11.27. Még mindig eladó. Néha van még egy kis időm leülni, így történtek kisebb-nagyobb változások, íme: A SU-122-54 helyett begurult az Obj 263 A Chi-to helyet cserélt egy AMX 12-t-vel (sh-ra) és visszajött a T67 is a garázsba. Komolyan nem viszi el senki? Ne csináljátok már Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - _NMI_ - 2015.11.30. Na? Valaki? Bakker egy unicum accot ajánlgatok itt egy rahedli prémium tankkal, négy darab CW képes tízessel és nem kell senkinek? Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - _NMI_ - 2015.12.01. 22-ért sem vinné el senki? Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - _NMI_ - 2015.12.03. A közelgő Karácsonyra való tekintettel, két héten keresztül bárkinek odaadom húszezer jó magyar forintért az accountot. Most kell lecsapni rá Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - dudEE - 2015.12.14. Érdekelne ez a kis garázs Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - keresõ - 2015.12.14. Szervusz! Lehet, hogy engem is érdekelne, még egy picit gondolkodom és a 20 000 Ft nekem tetszene is. Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - _NMI_ - 2015.12.15. Sziasztok! Nem akarom kiírni licitre a fiókot, de mivel ketten is potenciális vevők vagytok evidens, hogy megvan engedve az egymásra licitálás Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - keresõ - 2015.12.16. Azt szeretném kérdezni, hogy a csere hogy lenne megejtve személyes átvétellel vagy utalással? Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - _NMI_ - 2015.12.17. Pesten belül megoldható a személyes átvétel, de az előreutalástól sem kell tartani. Telefonon egyeztetjük az adatokat, utalsz, majd a pénz beérkezte után (amennyiben OTP-ről jön, még aznap megérkezik), felhívlak, megadok minden adatot (fiók, email, jelszavak), jelszót/telefonszámot cserélsz a fiókon, én kapom a sms-t, az abban lévő kódot megadom és ha minden igaz, ezzel végzünk is Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - keresõ - 2015.12.17. Rendben köszönöm azt hiszem még meg gondolom. Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - keresõ - 2015.12.18. Szervusz! Azt hiszem, hogy nekem személyes átvétellel lenne kényelmesebb úgy, hogy szerintem Káposztás Megyeren lenne a legkönnyebb megejteni a cserét és talán, (hogy minél gyorsabban túl legyünk rajta) már Hétfőn is elintézhetnénk. Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - keresõ - 2015.12.27. Kérlek írj vissza minél előbb mert tettem más account-ra is ajánlatot Lila World of Tanks Account eladósorba került jó áron :) - keresõ - 2016.01.11. bocsi időközben vettem egy másikat úgy hogy nem kell |