Lol gold3 acc eladó - Nyomtatható verzió +- JÁTÉKOK fórum (https://forum.jatekok.hu) +-- Fórum: League of Legends (https://forum.jatekok.hu/Forum-League-of-Legends) +--- Fórum: Eladás és csere (https://forum.jatekok.hu/Forum-Elad%C3%A1s-%C3%A9s-csere) +--- Téma: Lol gold3 acc eladó (/Thread-Lol-gold3-acc-elad%C3%B3) |
Lol gold3 acc eladó - MZperX12 - 2015.12.02. Sziasztok! Eladóvá vált a League of Legends Gold 3-as fiókom. Hogy miért is akarom eladni a fiókomat? A válasz egyszerű, a munka és a tanulás mellett már nincs elég szabadidőm arra, hogy játszak a League of Legends-el. És arra az elhatározásra jutottam, hogy eladom több évnyi játszás után a fiókomat amelybe nem kevés pénzt öltem bele. Úgy hogy gondolhatjátok nem volt ez egy egyszerű döntés, de úgy vagyok vele hogy minek legyen inaktív a fiókom, ha más meg szívesen játszana vele. Bízom benne, hogy méltó gazdára lel fiókom. Hiszen nagyon sok pozitív élményem fűződik hozzá. A fiókom adatai: - Besorolás: GOLD III. - 8 rúnaoldal - jelenleg 934 IP illetve 248 RP - 2 ward skin - ÖSSZES HŐS MEGVAN (ALL CHAMP) - ÉS A LEGFONTOSABB: 95 DB SKIN!!!! Skinek listája: Teremtő Viktor Vérhold,SSW Thresh Örző Nautilus Éjholló,Osztályfőnök,PROJEKT Fiora Tüzijáték Jinx Örző, Diadalmas Sivir Szívvadász Varus Galaktikus Azir PROJEKT Yasuo Sokkpenge, PROJEKT Zed Fejvadász Caitlyn Kapus Maokai Panda Annie Homokvihar Ekko Atlantiszi Syndra Jurassic Cho Gath Jurassic, Csatagép KogMaw Zsákolókirály Darius PROJEKT Master Yi Pengekirálynő Lissandra Kárhozott Jayce Sötét Láng Shyvana I Blitzcrank Örökkévaló,Medencés buli Reksai Bűbájtolvaj, Csillagőrző Lux Popsztár Ahri Szellemara Morgana Főszakács Tahm Kench Lélekszívó Vladimir Márvány Malphite Forradalmi Gangplank Sötét páncélos,Hódító IV. Jarvan Medencésbuli Renekton Alvilági Twisted Fate Dínó Gnar Gótikus, Téli csoda Orianna Nagykutya Nasus Kalóz Ryze Holdistennő Diana Csatagép Velkoz Halálvirág Elise Szuperszurkóló Gragas Bosszúálló Jax Ametiszt Ashe Curlingező,Előkelő Gazember,Főellenség Veigar Kerekerdő Bard Sárkányölő Pantheon Éji Vadász Rengar Hóllófajzat LeBlanc Játéktermi Miss Fortune Őrült kalapos, Joker Shaco Napistennő Karma Dzsungel Rumble Zsoldos,Piros lap, Hódító Katarina Isteni Soraka Mitikus Cassiopeia Fejvadász Nidalee Sárkánypenge Talon Atlantiszi,Tundra Fizz Alvilági Wukong Sárkányölő Braum Semmiképp Sem Udyr Dj Sona Sárkényidomár Lulu Zombi Brand Lélekmartalóc Draven Játéktermi Hecarim Élsportoló,Vérhold, Fejvadász Akali Felfedező Ezriel Rúnaszülött Xerath Megváltott,Sötét elit Riven Rendőrtiszt Vi Szuper,Elit Alakulat Teemo Sivatagi KhaZix Zsarnok Swain Medencés buli Ziggs Ezek tudatában, bennetek is felmerülhet az a kérdés hogy ez a fiók mennyi pénzembe és időmbe tellett még idáig eljutott. Higgyétek el, nekem is fáj hogy elkell adnom, de mint már említettem a célom az hogy a fiókom olyan kezekbe legyen, ahol jelentősen használva van! Még annyit hozzá fűznék, hogy amennyi pénzért kitettem a fiókomat, zsebpénznek minősül ahhoz képest mint amennyit belefektettem. Amennyiben érdekelne téged a League of Legends fiókom, akkor kérlek az alábbi e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot: magyar.zoli71@gmail.com |