JÁTÉKOK fórum
Pc játékból online játék - Nyomtatható verzió

+- JÁTÉKOK fórum (https://forum.jatekok.hu)
+-- Fórum: Játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-J%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Fórum: MMO (interneten játszható) játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-MMO-interneten-j%C3%A1tszhat%C3%B3-j%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Téma: Pc játékból online játék (/Thread-Pc-j%C3%A1t%C3%A9kb%C3%B3l-online-j%C3%A1t%C3%A9k)Pc játékból online játék - Mia-ú - 2017.11.13.

Sziasztok!  Segítséget kérnék! Van néhány apróbb játékom, amikkel már nagyon sok éve játszom, pihentetésképp. Nekem csak ezek jöttek be és egyikből sincs hasonló. A problémám a szokásos, váltanom kellett Windows 8.1-re és ez alatt már nem futnak. Az egyik nemrégiben még fellelhető volt online oldalon is, de mára már onnét is eltűnt. A kérdésem: lehet ilyen kisebb, pc-s játékokból online játékot csinálni valahogyan, illetve hogy lehetne megtalálni egy megszüntetett, online játékot?
Kiegészítés: az egyik játékhoz val aki készített nekem törést, kb. 15 évvel ezelőtt. 1 hónap játékidő után el kellett indítani ezt a törést és valamit kitörölt, majd újra kezdődött így az 1 hónap. Ennél most ez a törés nem működik. Win 7 alatt még ment.