JÁTÉKOK fórum
Knights Of The Old Republic 1,2 - Nyomtatható verzió

+- JÁTÉKOK fórum (https://forum.jatekok.hu)
+-- Fórum: Játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-J%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Fórum: Kalandjátékok, szerepjátékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-Kalandj%C3%A1t%C3%A9kok-szerepj%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Téma: Knights Of The Old Republic 1,2 (/Thread-Knights-Of-The-Old-Republic-1-2)Knights Of The Old Republic 1,2 - Erich - 2007.04.17.

Kotor 1 vs Kotor 2


Knights Of The Old Republic 1,2 - Adi0625 - 2007.04.18.

Hát, én a nagyon sokra szavaztam <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />A Kotor egyet még haveromnál láttam, valamint a GameStar-ban olvastam róla. Tetszett. Jó volt a csapatirányítás, és elég ötletes is. Jó a harcrendszer. A grafika is elég jó, de nem kellett hozzá erőmű. Azért is nem szavaztam komolyabban, mert ez nem az én kategóriám. Én inkább Stratégáikkal és kalandjátékokkal játszom, mint a Gothic. Jó, hogy írom! A K.O.T.O.R. szerepjáték, úgyhogy áthelyezem a szerepjátékok közé.


Knights Of The Old Republic 1,2 - Erich - 2007.04.19.

Uh, ez durva, akcióba tettem a KOTOR-t <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wacko.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wacko:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wacko.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wacko:' /> Lehet, hogy álmomban nyitottam a topicot, de 1 KOTOR fannak az is bűn <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='Big Grin' />A KOTORnak egyébként lesz 3. része? Mert én vmi olyasmit hallottam, de még nagyon régen..