JÁTÉKOK fórum
Új Online Ûrstratégiai Játék - Nyomtatható verzió

+- JÁTÉKOK fórum (https://forum.jatekok.hu)
+-- Fórum: Játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-J%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Fórum: MMO (interneten játszható) játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-MMO-interneten-j%C3%A1tszhat%C3%B3-j%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Téma: Új Online Ûrstratégiai Játék (/Thread-%C3%9Aj-Online-%C3%9Brstrat%C3%A9giai-J%C3%A1t%C3%A9k)Új Online Ûrstratégiai Játék - vomisa - 2012.01.31.

Sziasztok!Volt szerencsém kipróbálni egy frissen készülõ új, Magyar fejlesztésû ûrstratégiai játékot a kezdeti fázisokban. Már ilyen állapotban is nagyon tetszett, hátha még kitesznek magukért a fejlesztõk és egyre több újítást beletesznek <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> Itt egy rövid ismertetõ a honlapról:"Az Ûrkalózok egy könnyen játszható körökre osztott stratégiai játék. Bármilyen böngészõbõl játszhatsz vele, nem kell semmit sem letöltened. A játék számtalan lehetõséget kínál, hogy kipróbáld magad uralkodóként - kutatások, fejlesztések, gazdaság, háborúzás, diplomácia és még sok más meglepetés...

Regisztrálj most és próbáld ki magad!"[url="http://www.urkalozok.hu"]http://www.urkalozok.hu[/url]Ha jól tudom holnap, azaz Február 1-én este 20:00kor indul az elsõ nyilvános forduló.

Addig is tudtok regisztrálni, és ismerkedni a játék alapjaival.

Nekem nagyon bejött! Remélem nektek is be fog <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.png' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />Üdv!

Vomisa