JÁTÉKOK fórum
Ggmt2 - Hungarian Metin2 Private Server - Nyomtatható verzió

+- JÁTÉKOK fórum (https://forum.jatekok.hu)
+-- Fórum: Játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-J%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Fórum: MMO (interneten játszható) játékok (https://forum.jatekok.hu/Forum-MMO-interneten-j%C3%A1tszhat%C3%B3-j%C3%A1t%C3%A9kok)
+--- Téma: Ggmt2 - Hungarian Metin2 Private Server (/Thread-Ggmt2-Hungarian-Metin2-Private-Server)Ggmt2 - Hungarian Metin2 Private Server - mendelssohndavid - 2012.05.11.

A már ismert privát szerver nem is olyan támadhatatlan mint ahogy azt mondják. Itt egy videó amely rálátást ad az ottani helyzetre és végre kinyitja azok szemét, akik eddig vakon jártak a szerverre! Még annyit hozzátéve, ez a videó eddig az első nem kívánatos videó a GGMT2 történetében amelyet nem más mint Magicis, egy volt GM rakott fel. Ő volt az a GM aki videókkal árasztotta el a youtube-t GGMT2 témakörben és ezek tetejére most egy lezáró, egy mondhatni "fekete péntek" nevezetű videót hozott létre amely egyszerre elszomorító és vicces.Jó szórakozást hozzá!

[url="http://www.youtube.com/watch?v=M9bsvqnF2yg&feature=youtu.be"]http://www.youtube.com/watch?v=M9bsvqnF2yg&feature=youtu.be[/url]Hozzászólásokat ide és a videó alá is várjuk, köszönjük a figyelmet.