II. világháborús stratégiai böngészőben játszható játék. Ami engem megfogott, hogy remek társaságnak vagyok tagja és ez mellett lehet játszani is.
A játék a második világháború hangulatát idézi. Harcolj azért ami a tiéd, ne hagyd, hogy bármi is az utadban álljon és így jó eséllyel győztesként szerepelhetsz a játékban. Építs ütőképes hadsereget, küzdj játékosok ezreivel, valamint diplomáciai képességedet használva alakíts szövetséget, és szólj bele a világpolitika alakulásába, hogy beírhasd magad a történelemkönyvekbe.
212a (tier 9 orosz arty. 35k xp kell a 273kból a 10eshez)
e75 (tier 9)
amx 50foch (tier 9 td)
type 59 tier 8 prémium med (már nem kapható) a legjobb kredit termelő
M4A2E4 tier 5 premium med - a legritkább prémium tank-és nem lehet/lehetett meg venni !!!! (csak azoknak van ilyenjük akik már béta fázisban lejátszottak 1000 csatát)
(az összes tier 9es fullos csak a tier 10hez kell xp)
kifejlesztve:
IS 4 (tier 10)
t32 (tier 8)
+ pár ág kihúzva tier 6-7ig
mindegyik tankon a megfelelő felszerelés + 2-3 skilles legénység
+ 7 hely a garázsban
+30 hely a legénységnek
1.100.000 kredit
2
a garázsban:
maus (tier 10)
gw e-100 (tier 10 arty)
lőve (tier 8 prémium)
t28 (t8 td)
at-7
amx 13 75
t34-1
+ további ágak kihúzva csak a tankot kell vissza vásárolni.
mindegyik tankon a megfelelő felszerelés + 2-3 skilles legénység
barakk + garázs hely is bővitve van!
1.000.000 kredit.
+ 4000 gold az accon!!!!
képet természetesen tudok igény szerint küldeni!
bármilyen ajánlatot meg hallgatok!
bolla.balazs94@gmail.com-ra tudtok irni, vagy ide.
Prémium tanok: Type 59 legénységnél az ötödik képességek fejlődnek most.
<p style="color:rgb(90,90,90);font-family:tahoma, helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;background-color:rgb(253,253,253);"> T-25 Tier V szintű német közepes tank
LTP a kis orosz tank amit most kaptunk nemrég.
A Német vonalat fejlesztettem intenzíven. G.W.E. 100, Jagdpanzer E 100, E-75, E-100 kifejlődve de nincs megvásárolva. Panther II kifejlődve de nincs megvásárolva.
Francia ágon elindultam a B. C. 25t felé, amx 13-90 nél járok
Amerikai, Angol, Kínai ágon Tier VI- os szintnél járok
Orosz ágon KV-1
Garázs 14
Ezüst: 10 733 233
Arany: 1 240
Szabad Tapasztalat: 252 458
Depóban rengeteg pótellátmány, csoki, kóla,tea, kis javító készlet, elsősegély, tűzoltó készülék, nagymérető szerszámos láda stb...
Ha felkeltette az érdeklődésedet írj bátran. Fizetés előre utalással vagy személyesen. Nyíregyházán lakom.
Sziasztok elcserélném guild wars 2 accountomat lol euw accra (minimum silver 1,2,3 vagy gold5) Ami van a gw2-n 72es warrior rengeteg értékes fegyverrel és ruhával. Ajánlatokat várom! (bronze account nem érdekel meg olyan se amin rossz az mmr és pontot se lehet kapni már szinte 1 winért)