Eladnám Continent of the ninth seal accountom, az oka, hogy abba hagyom a gamet kevés az időm rá. Tartalmaz egy 43-as Bladedancert, 45-ös Demonishert, 51-es Taoistot, 53-as Assassint, 63-as Blademastert és egy 65-ös Gunslingert, Minden kari jól felszerelt, de legjobban a 65-ös, de a többi sem panaszkodhat.. Az ár 30-35k között lenne, természetesen minimálisan alkuképes!! Akit érdekel irjon, s megbeszélünk mindent. 1-2 kép a használtabb karim közül!! Account kérésre megtekinthető!! Elérhetőség: +36203138185 reggel 6-tól délután 3-óráig. Vagy privát üzenetet is küldhetsz: akosszagy@gmail.com
Játszok PBE lolon ment is jó sokáig és egyszer amikor pickeltük a karaktereket kezdődött volna a játék, kilépett és kidobott egy ablakot hogy uninstalálni kell le okoztam bedobott egy oldalra és ott leírta hogy uninstaláljam de elkellett mennem és ezért nem tudtam megnézni hogy hogyan kell teljesen letörölni.Előzményeknél nem találtam az oldalt :/
Kitöröltem a PBE mappáját, letöltöttem újra amikor rá megyek az EXE-re nem csinál semmit hiába várok bármennyit semmi. Tudnátok segíteni mit tegyek, hogyan működne megint?
Már egy hónapja folyamatosan banolnak, és nem tudom hogy miért. Nagyon szeretem a játékot, de nem tudok így játszani. Nincs valamilyen ban törlő program erre? Vagy miért nem oldják fel a bant?
Eladó 3db Accountom mivel eladom a gépemet.Külön külön is és természetesen egyben is elvihető amire az esetben óriási kedvezményt adok.
1.Origin account:
Battlefield 4+Battlefield 4 Premium teli extrával,Fifa 12-13-14 az összes magyar nyelven és magyar kommentár-al plusz Ultimate Team fullos kerettel,Need for Speed: Rivals.
Ára: 15.000 Ft
2.World of Warcraft Account
Ragnaros Horda oldalon egy HC gearben és guildben lévő Warrior
A karakternél továbbá van 43.000 gold,nagyon sok ritka már alig megszerezhető vagy egyáltalán nem kivehető mount,fullos pvp gear,sok achievment,2014 május 6.ig töltve
Az account mellé jár még egy Diablo 3 account amin egy 60as Barbár és egy 60as Monk található.
Ára: 30.000 Ft
3.Steam Account
Rajta Batman Arkham Origins és Counter Strike Global Offensive ,az account 2009es,sosem volt banolva.