Szerző: Luch - 2014.08.08., 19:57 - Fórum: Eladás és csere
- Nincsenek válaszok
Semmilyen ban nincs az acc-on. Mivel régen nem léptem be, az LP-m folyamatosan csökken, ezért estem vissza Silver-be. A karakter ára 4000 Ft. Érdeklődni PM-ben!
Helló, eladóvá vált szeretett accountom. Jelenleg Gold 5-be van. Szezonváltáskor Silverbe volt így meg van a silver rewardok. Rengeteg nem elérhető summonericon, 3 runa page, valamint vettem Luxos wardot. A accountra ahogy kiszámoltam több mint 80.000 ezer forint értékben költöttem már. Össze gyüjtöttem 49 skinet és van egy jó pár amik nem elérhetőek, és csak több tízezer forintos kártyákból lehet hozzá jútni.
Én 5000 forintra gondoltam. Csere, kistesó, féldisznó, köszönöm de nem érdekell. Már nem játszom a játékkal. Minnél hamarabb megveszed annál jobban jársz mivel én nem játszom de a pontokat a RIOT elveszi, jelenleg 75 LP-n van.
Jelentkezni inkább csak telefonon, ja és hívószámnélküli hívásokat nemfogadok. vagy emailben de azt nem nagyon nézegettem. Ja és sok kételkedős miatt, személyes átvétel is lehetőséges, ha kell adás vételit is irhatunk.
Hali, augusztus 8-ai GoHU4LoL cupra (most péntek esti) <b>MID</b>-esként keresek csapatot, jelenleg azért csak ennyire, mert utána kb. két hétig nem leszek.
Sziasztok! Eladó egy Word of tanks account .
WN7 Rating: 1,233 (Good)
WN8 Rating : 1,405 (Good)
csata szám : 17,400
győzelmi arány 52%
Tankok :
X : OBJECT 261, is-7 , is-4, t62-a , object 140, bc 25 t , T57 heavy tank , t110e4 , t110e5,
IX : amx 50 foch Fullos még 200 ezer kell a nagy foch 155.
VIII : amx 50 100, fullos amx 50 120 is ki van fejlesztve . T34, WZ 132 ez is fullos
VII : T23e3 CW kampány tankja.
13 garázshely van rajta pluszba.
495 gold
25 nap prémium fiók.
24 ezer free xp
1293007 kredit .
Az összes tankon 100% legénység van mindegyik elérte a 3 skillt ,van 4 skilles tank is .
összes tankon van felszerelés : Álca háló, periszkop stb...... Nem én vagyok az acc gazdája csak közvetítő. Ára : 55 ezer forint . ALKU KÉPES !!!!!!!!!! tamas.bota87@gmail.com ott leher érdeklődni vagy facebook : https://www.facebook.com/bota.tamas2?fref=ts
Eladóvá vált pár napos Diablo 3 + RoS -al rendelkező Battle.net account. Korábban már végigvittem a játékot egy másik accounton, most megvettem a kettőt együtt is, de elment a kedvem tőle.
Origin account Bf4+prémium rajta. Első tulaj vagyok, meguntam ezért megválnék tőle. Érdekel érte CS:GO Kulcs gift!! ( játék kulcs) +tauri wow kredit. Telefonon+facebookon is lehet. Üdv