Kb. 2 éves accountomat adnám el, jelenleg gold 4- ben van, 73 champion van meg, 6400 ip, 4 rúnaoldal (egy adc, agy armorpenetration-ös, egy ap, és egy tank).
Megvan az összes ingyenes skin (Garen,Alistar és Tristana skin), ezenkívűl van 1 legacy skin (Ajándék Amumu), és 5 skin: PROJEKT: Yasuo, Sötétláng Shyvana, Viking Tryndamere, Valkűr Leona, és Turulmadár Anivia.
Irányár: 30 000 Ft.
Érdeklődni a: ergonomyacc@hotmail.com e-mailcímen lehet.
Új vagyok még a LoL-ban, és nem tetszik az idézői nevem, le szeretném váltani, de azt mondta haverom, hogy csak rp-ért lehet leváltani, vagy úgy, hogy ha csinálok egy új accot. A kérdésem a következő: hol lehet kitörölni az accomat? Bocs, ha rossz helyre írtam a következőt, de mint mondtam új vagyok.
- 90es belf wari, le van csupaszítva, de a cuccait vissza lehet kérni, akár goldot is tradelek a visszavételre. SoO normalos-flexis itemek vegyesen. szép transmog itemek, heirloomok(azt hiszem jc vagy bs proffal de nem vagyok biztos..)
- 81es pandaren monk horda oldalon, szintén cuccok nélkül
- pár jó mount, pet
- az accounton nincs aktív gametime
azért ennyire üres mert töröltem a többi karit még jó régen...sajnos.
tudom hogy így nem olyan értékes, de akit érdekelne írjon: gardonyi.timi@gmail.com ( árat főleg!!! =))
Eladó EUNE plat 5 acc ( 1 hete jutottam fel platba, nem boostolt, jó mmr )
-Free Transfer EUW és Török szerverre
- 14 skin részletek a képen
- 68 hős részletek a képen
- 6 teljes rune page
- 22 ikon
- 2889 ip
- 78 rp
Csak személyes átvétel lehetséges, mindent átirunk a nevedre, Szeged, Szolnok, Budapest megoldható találkozási helynek, kérlek csak komoly érdeklődők irjanak, ár megegyezés szerint de Minimum 15 ezer, aki a legtöbbet ajánlja az viszi, csere és egyéb lehetőségek nem érdekelnek
Elderscrolls Online accountom eladó sorba került, sajnos nincs időm játszani mai naptól számítva még 49 nap játék idő van rajta! Az Explore pack dlc is megvan rá véve ( tehát bármely fajjal bármely frakcióba tudsz kezdeni ). Egy lvl 20as kari van rajta.... Akit érdekel írjon privátot! Az ára 8ezer magyar forint!