Kb. 2 éves accountomat adnám el, jelenleg gold 4- ben van, 73 champion van meg, 6400 ip, 4 rúnaoldal (egy adc, agy armorpenetration-ös, egy ap, és egy tank).
Megvan az összes ingyenes skin (Garen,Alistar és Tristana skin), ezenkívűl van 1 legacy skin (Ajándék Amumu), és 5 skin: PROJEKT: Yasuo, Sötétláng Shyvana, Viking Tryndamere, Valkűr Leona, és Turulmadár Anivia.
Irányár: 30 000 Ft.
Érdeklődni a: ergonomyacc@hotmail.com e-mailcímen lehet.
Új vagyok még a LoL-ban, és nem tetszik az idézői nevem, le szeretném váltani, de azt mondta haverom, hogy csak rp-ért lehet leváltani, vagy úgy, hogy ha csinálok egy új accot. A kérdésem a következő: hol lehet kitörölni az accomat? Bocs, ha rossz helyre írtam a következőt, de mint mondtam új vagyok.
- 90es belf wari, le van csupaszítva, de a cuccait vissza lehet kérni, akár goldot is tradelek a visszavételre. SoO normalos-flexis itemek vegyesen. szép transmog itemek, heirloomok(azt hiszem jc vagy bs proffal de nem vagyok biztos..)
- 81es pandaren monk horda oldalon, szintén cuccok nélkül
- pár jó mount, pet
- az accounton nincs aktív gametime
azért ennyire üres mert töröltem a többi karit még jó régen...sajnos.
tudom hogy így nem olyan értékes, de akit érdekelne írjon: gardonyi.timi@gmail.com ( árat főleg!!! =))
Eladó EUNE plat 5 acc ( 1 hete jutottam fel platba, nem boostolt, jó mmr )
-Free Transfer EUW és Török szerverre
- 14 skin részletek a képen
- 68 hős részletek a képen
- 6 teljes rune page
- 22 ikon
- 2889 ip
- 78 rp
Csak személyes átvétel lehetséges, mindent átirunk a nevedre, Szeged, Szolnok, Budapest megoldható találkozási helynek, kérlek csak komoly érdeklődők irjanak, ár megegyezés szerint de Minimum 15 ezer, aki a legtöbbet ajánlja az viszi, csere és egyéb lehetőségek nem érdekelnek