Srácok! War Thunder accountomat cserélném másik accountra! Jet sajnos még nincs! Briteknél vagyok a legtovább! 3 prémium gép briteknél: Mustang MK IA, Hellcat MK I, Typhoon Mk 1b. Tier 3 és 4 ig fejlesztve, csak Silver kell pár géphez! Ruszkiknál: 2 prémium Tu-2 és Pe-2-205! Full tier3, egy tier 2 gép van bent, Silver kell az utolsóhoz. Németeknél 2 prémium: P-47D és Wellington MK Ic. Tier3 ig fejlesztve, Tier 2 és 3 gépek vannak berakva! Németeknél 5 gép slot, Briteknél 6 gép slot, Ruszkiknál 5 gép slot. Többi alap! A profil 17-es szintű, 700+k szabad tapasztalat!
Olyan profil érdekel amint Briteknél megvan a Vampire FB.5! Más kikötésem nincs, többi nemzet nem érdekel, prémium gépek nem érdekelnek!
Eladom wowos accountomat WOD-ig boostolva 5. 90 és 1 97 kari van rajta sok mount a 90 karik mind jó gearben vannak ha érdekel akkor írj, Battle.nettel eggyütt.
Egy Accountot adnék 1 mistery boxért cserébe! Ezt az accountot úgy kaptam de nincs szükségem rá, ezért a nagy accountomra várnám cserébe a mistery boxot.
Az Account amit adnék : Silver 5 -ben van jelenleg 63 pontal amit tudni kell róla lejátszottam a 10 meccset és ide dobott be utána pár meccset nyomtam vele és ennyi. Keret nélküli.
Van rajta 13 Skin :
Lord darius
Sötét láng shyvana
Jurassic Kog Maw
Sárkányölő Lee sin
Északi vihar Volibear
Hadúr Malhazar
Sötét elit Talon
Sarkvidéki harcos Caitlyn
Viscero Xin-Zhao
Királylepke Kog Maw
Elszabadult Alistar
Leopárd Nidalee
Borz Teemo
Szeretném eladni konzolra váltás miatt szerett több mint 1,5 éves LoL accountomat,mely EUNE szerveren található,minden részlet a skinekről stb itt található a vaterán:
Üdv eladó egy steam account elég sok király játékkal van megáldva e kis account
az árat megbeszéljük privát kb a játékok árát kell nézni illetve (Payday2,ehhez a játékhoz az összes dlc megvan)
(Counter Strike Global Offensive itt egy Legendary eagle Master=sas rank van)
A Csgos infot csak azért irtam le mert gondolom sok ember szeret csézni és ez a rank elég jó mondjuk aki foglalkozik vele az tudni fogja hogy miről is beszélek.
Na de ennyit a cs-ről nem akarom egyenként leirni a játékokat ezért inkább készitek egy képet.
Bármi info vagy a vásárlásról szeretnél beszélni velem megteheted ezt itt vagy ezen az emailen : farkas.marcell1998@gmail.com