Egy Accountot adnék 1 mistery boxért cserébe! Ezt az accountot úgy kaptam de nincs szükségem rá, ezért a nagy accountomra várnám cserébe a mistery boxot.
Az Account amit adnék : Silver 5 -ben van jelenleg 63 pontal amit tudni kell róla lejátszottam a 10 meccset és ide dobott be utána pár meccset nyomtam vele és ennyi. Keret nélküli.
Van rajta 13 Skin :
Lord darius
Sötét láng shyvana
Jurassic Kog Maw
Sárkányölő Lee sin
Északi vihar Volibear
Hadúr Malhazar
Sötét elit Talon
Sarkvidéki harcos Caitlyn
Viscero Xin-Zhao
Királylepke Kog Maw
Elszabadult Alistar
Leopárd Nidalee
Borz Teemo
Szeretném eladni konzolra váltás miatt szerett több mint 1,5 éves LoL accountomat,mely EUNE szerveren található,minden részlet a skinekről stb itt található a vaterán:
Üdv eladó egy steam account elég sok király játékkal van megáldva e kis account
az árat megbeszéljük privát kb a játékok árát kell nézni illetve (Payday2,ehhez a játékhoz az összes dlc megvan)
(Counter Strike Global Offensive itt egy Legendary eagle Master=sas rank van)
A Csgos infot csak azért irtam le mert gondolom sok ember szeret csézni és ez a rank elég jó mondjuk aki foglalkozik vele az tudni fogja hogy miről is beszélek.
Na de ennyit a cs-ről nem akarom egyenként leirni a játékokat ezért inkább készitek egy képet.
Bármi info vagy a vásárlásról szeretnél beszélni velem megteheted ezt itt vagy ezen az emailen : farkas.marcell1998@gmail.com
<p style="color:rgb(90,90,90);font-family:tahoma, helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;background-color:rgb(253,253,253);">Sziasztok, eladóvá vált account, szinte minden ág kihúzva 8-as szintig, kivétel Arty.
<p style="color:rgb(90,90,90);font-family:tahoma, helvetica, arial, sans-serif;font-size:12px;background-color:rgb(253,253,253);">Képeket csak komoly érdeklődőnek küldök. 22 ezer csata. Sok garázshely, Sok tank. 1110 Gold. 38 DB tank a garázsban.
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyanis amikor elinditom a lol-t ezt a hibaüzenetet kapom: Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0x000001).
Én próbáltam több féle megoldást pl. rendszergazdaként indítani de így sem működött neten szintén semmit nem találtam ha valaki tudja ilyenkor mit kell tenni az kérem válaszoljon!
Az van hogy szeretnék átmenni eune-ra de nem enged a szerver azt írja hogy: There is an error in the transfer sevice. Please contact Riot support.
Woops! We just changed the price of this item. PLease review the update price below before contiuing. Le van frissítve a client és szerintem az ár se változott meg akkor miért nem tudok transfer-elni ? D Valaki segítsenD Tényleg írjak a LoL-nak vagy ez a hiba elmúlik ha valakivel volt már ilyen írjon D