Eladóvá vált az accountom, idő és érdekeltség hiánya miatt. Titkos kérdés/email cím és minden egyéb szükséges információ rendelkezésemre áll és ezeket természetesen átadom a majdani új tulajdonosnak. Az accounton még csak chat bann sem volt, továbbá én vagyok az eredeti tulajdonos, tehát ha felmerülne egyéb kérdés is természetesen készséggel segítek és vagy válaszolok. Elérhető vagyok a +36/20-513-3300 telefonszámon illetve mailen keresztül "hunandris@hotmail.com" -on.
Az Accounton 97 skin, néhány summoner ikon, 13000 Ip és rengeteg rúna van. Igyekeztem mindegyiket feltüntetni itt képpel vagy felsorolással.
Az irány ár: 20.000ft
Paypal/átutalás vagy lehetőség szerint akár személyes átvétel is lehetséges!
Ezen felül prémium tankok: IS6, WZ-111 a legénységet húzhatod az IS7-el és a 113-al
Minden legénység legalább 4 skilles
jelenleg 6M credit, 1000+ gold, kb 170 ezer free exp gyűjtögettem valami érdekesre. + fél hónap prémium asszem mondjuk állandó prémiumos voltam.
Meg még egyéb kisebb tankok is.
23K csata
Win8 1422
Win rate 51,6 %
Átlag sebzés 1300+ Utolsó 7000 csata 2000+
10es tankokkal átlag sebzés mindegyik 2000+
Ár: 40-50 ezer
Csak aki komolyan gondolja
Meghallgatok mindenféle ajánlatot
Ami legyen rajta! CS:GO !!! ( VAC BANN NE LEGYEN, ÚGYIS ELLENŐRZÖM !
Marketet tudjam már használni !
elérhetőség és ajánlatok ide jöhetnek ---- > paszerbovics@gmail.com
Ugyanitt cserélek esetleg WARFRAME accountot!!
jelenleg 975 plat van az accon, majdnem 1 millió kredit, rengeteg maxos fegyver nagyon sok bónusszal! LOKI PRIME , NYX PRIME, NOVA PRIME, kivételével az összes warframe megvan! !!!!
Mivel ez nem egy 5 perces acc és tényleg majdnem minden megvan, ezért így valami jó ajánlatot várnék érte! Vagy pénz, vagy valami nagyon jó steam acc!!
Steam:Arma 2 összes kieggel ! Batman Arkham Asy, Batman Arkham Origins,CS:GO,Euro Truck Simulator 2 összes kieggel ! Euro Truck Simulator 1 , Garry Mod, Men of War assault 2 , Faces of War ,Warhammer 40k Sapce marine , Warhammer 40k Dawn of War össze kieggel, Wargame Europan escalation,Red Orchestra 2, Day-Z Standelone, Need for Speed HP,Lord of the Rings War in the North ,Interstellar Marine,Insurgency,Infestation Survivor Stories,Endless Space, FEAR 2-3 , Deadlight ,Crysis 2,