Eladó egy heroes of the storm account amin mellesleg van egy pandáig upgradelt WOW is. HS-el is játszottam nem keveset, szóval ott is van sok plusz kártya hozzá.
az accounton található 10 db hős, így akár egyből lehet hero leaguet is játszani (ranked).
starter packet megvettem hozzá, így két egyedi mount is van hozzá. (az egyik egy armored warhorse, a másik pedig egy csilivili szuper giccses póni. az azért járt mert aki bétában igazi pénzért vásárol az kap egy ilyen szuperpónit)
11000 gold található még az accounton ( hősök ára 2000-10000, szóval akár egyből megvásárolhat egyet a legdrágábbak közül az újdonsült tulajdonos)
A játék frissítése közben 33%-nál kiírt egy hibaüzenetet, onnantól kezdve pedig megállt a töltés és azt írja ki, hogy Különbségek kiszámítás, mellette pedig számolja a vizsgált fájlokat. Újraindítottam a gépet, maradt ugyanígy, és kb már 2 órája a fájlokat számolja.
<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;">Szeretném elcserélni ezt az EUNE-s accountot!
<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;">Kizárólag EU WEST-es hasonló kaliberű account érdekel cserébe!
Steam és egyéb baromságok szóba se jöhetnek.
A képeken minden szükséges információt megtalálsz,ha érdekel az account írj.