<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;">Szeretném elcserélni ezt az EUNE-s accountot!
<p style="color:rgb(20,24,35);font-family:Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;">Kizárólag EU WEST-es hasonló kaliberű account érdekel cserébe!
Steam és egyéb baromságok szóba se jöhetnek.
A képeken minden szükséges információt megtalálsz,ha érdekel az account írj.
Sziasztok Lol acc érdekelne amit adnék érte cs 1.6 steamel+bf3 originel+ és még van egy sima metines aquliás warim 95ös full biosz(75ös sura ugyan azon a karin) 0 cuccal akit érdekel írjon csak is e-mailt nézek
Eladóvá vált steam accountom, csak a CS:GO található meg rajta. (inventoryjában 1 walletből vásárolt phoenix kulccsal ami 15-én lesz tradelhető) 200 óra játék, utoljára használva január 7-én volt, legutolsó lejátszott MM pedig Decemberben. Inaktív, ezért nincs látható rangja, két nyert meccs után lesz elérhető. Utolsó ismert rang: DMG/MGE. Market elérhető, OverWatch nincs, Ban, eltiltás etc nem volt soha.
Ha érdekel, küldj egy üzenetet ajánlattal!
Irányár: 3000Ft
Fizetési mód, paypallal előreutalással giftként. Már több accountot adtam el eddig itt is és más fórumokon is, nem volt probléma soha.
sziasztok wow accountom eladóvá vált jelenleg még aktív! arathor szerver! lvl 100 night elf restoration druid 649ilvl lvl95 protection warrior 560ilvl lvl85 human mage lvl85 orc shaman és még van hozzá egy ingyenes karakter boost ami annyit jelent hogy egy pillanat alatt csinálhatsz egy lvl 90-es karaktert amilyet csak szeretnél és azon a szerveren ahol csak szeretnél 40k gold van az accounton kb abbol 30k a druidon több mint 9k achivment néhány szép mount!