Eladóvá vált World of Tanks accountom email címmel együtt.
Az account nagyszerű statisztikai adatokkal rendelkezi: 6500 csata, 79 % -os találati arány, 105 kifejlesztett tank, 20 garázshely, 48 személyes barakk és rengeteg kitüntetés.
Azonnal kipróbálhatsz olyan nagy ágyukat, mint: T-95, M-103, M-46 Patton, VK -4502, Király Tigris- 2, T-69, T-44, KV-4, IS-3, Tigris P. (garázsban vannak)
Ezeknek a tankoknak a legénységei 100 % a-sak és általában két-három skill-el rendelkeznek.
A fent említett tankokon kívül a garázsban található még: Churcill I, M-41, T-34, KV-2 stb. (apróság)
Kifejlesztett tankok közül megemlíteném: T1104, Churcill GC, Churcill VII, Type 58. (nincsenek a garázsban)
A creditgyűjtésről természetesen egy T-34 es (8-as szintű) fúlósan felszerelt premium tank gondoskodik.
Jelenleg 5.6 millió credit érhető el, de a garázsban lévő tankok eladási érteke meghaladja a 12 millió creditet, plusz a felszerelt modulok eladási értéke 4.6 millióra tehető.
Az account kezdettől fogva prémiummal volt játszva. Eladási oka nem vagyok már aktív játékos.
Irányár: 20.000 Ft, ami szerintem 30%-ka sincs, annak a pénznek, ami bele volt költve a játékba. Komoly érdeklődök, elérhetnek a 06-70-2346518-as telefonszámon.
Eladóvá vált World of Tanks accountom email címmel együtt.
Az account nagyszerű statisztikai adatokkal rendelkezi: 6500 csata, 79 % -os találati arány, 105 kifejlesztett tank, 20 garázshely, 48 személyes barakk és rengeteg kitüntetés.
Azonnal kipróbálhatsz olyan nagy ágyukat, mint: T-95, M-103, M-46 Patton, VK -4502, Király Tigris- 2, T-69, T-44, KV-4, IS-3, Tigris P. (garázsban vannak)
Ezeknek a tankoknak a legénységei 100 % a-sak és általában két-három skill-el rendelkeznek.
A fent említett tankokon kívül a garázsban található még: Churcill I, M-41, T-34, KV-2 stb. (apróság)
Kifejlesztett tankok közül megemlíteném: T1104, Churcill GC, Churcill VII, Type 58. (nincsenek a garázsban)
A creditgyűjtésről természetesen egy T-34 es (8-as szintű) fúlósan felszerelt premium tank gondoskodik.
Jelenleg 5.6 millió credit érhető el, de a garázsban lévő tankok eladási érteke meghaladja a 12 millió creditet, plusz a felszerelt modulok eladási értéke 4.6 millióra tehető.
Az account kezdettől fogva prémiummal volt játszva. Eladási oka nem vagyok már aktív játékos.
Irányár: 20.000 Ft, ami szerintem 30%-ka sincs, annak a pénznek, ami bele volt költve a játékba. Komoly érdeklődök, elérhetnek a 06-70-2346518-as telefonszámon.
Eladnám wot eu accountomat. Premium 2 hét, 1.500.000 credit van rajta. 3100 arany. 23xxx csata
Minden X-es tank és minden VIII-as premium tank arannyal festve. A skill jelölésnél pl 3+ azt jelenti, hogy 3 skill 100%-os és a 4. valamennyi. A barakkban 83 hely van összesen, a garázsban pedig 38 amiből 32 hely a foglalt. Rengeteg ág van kihúzva 6-7 szintig. Vannak 8-as tanknál kisebbek is a garázsban, mint pl a Tiger 1. Érdeklődő esetén természetesen szívesen küldök a techtreeről és a tankállományról képeket. Az accounthoz tartozó email címet is adom hozzá. Személyes találkozóban is benne vagyok Tatán és környékén. Fizetés történhet kp-ben, netelleren vagy skrill(moneybookers)en, esetleg banki átutalással, de minden esetben előre. A kp és személyes talalkozo eseten ugye lenyegesen egyszerű a helyzet ezért is írtam ide. A statom ugyan nem unicum, de a ZWACK-on kívül elég bármelyik magyar klánba való felvételhez. Ára 250 EUR skype: takacspityu
Volna egy olyan problémám, hogy 20 perces várólistára kerültem inaktivitásért. Nem léptem ki, nem is szándékosan hagytam el a játékot, hanem az internet problémája miatt nem tudtam kapcsolódni a szerverhez, és ez miatt kaptam a 20 percet. Ez már nem az első eset volt, de azokat még végig tudtam ülni. Viszont a 20 perc már kicsit kellemetlen, főleg ha az ember kikapcsolódna, de ez miatt nincs semmi ideje. Van valami teendő, vagy kénytelen leszek végigülni a több mint 1 órát, + a meccsek?
Az accountot a hozzárendelt email címmel együtt adom. A pénz megérkezte után azonnal megadok minden információt, a cserét skypeon is lebonyolíthatjuk, hogy gyorsabban és gördülékenyebben menjen a dolog.
Érdeklődni lehet telefonon/emailen/skypeon: Tel: +36/308558650 e-mail: tyliia7@gmail.com, skype: krisztylia
cserelnem lol lvl 30 EAST-es unranked accom cs go skin-re vagy 2-3 kulcsra! irjatok itt vagy skype:marcika.93 vagy steam:https://steamcommunity.com/id/blakeimstillhere ha erdekel. utolhara decemberben jatszottam rajta azota csak porosodik.