Volna egy olyan problémám, hogy 20 perces várólistára kerültem inaktivitásért. Nem léptem ki, nem is szándékosan hagytam el a játékot, hanem az internet problémája miatt nem tudtam kapcsolódni a szerverhez, és ez miatt kaptam a 20 percet. Ez már nem az első eset volt, de azokat még végig tudtam ülni. Viszont a 20 perc már kicsit kellemetlen, főleg ha az ember kikapcsolódna, de ez miatt nincs semmi ideje. Van valami teendő, vagy kénytelen leszek végigülni a több mint 1 órát, + a meccsek?
Az accountot a hozzárendelt email címmel együtt adom. A pénz megérkezte után azonnal megadok minden információt, a cserét skypeon is lebonyolíthatjuk, hogy gyorsabban és gördülékenyebben menjen a dolog.
Érdeklődni lehet telefonon/emailen/skypeon: Tel: +36/308558650 e-mail: tyliia7@gmail.com, skype: krisztylia
cserelnem lol lvl 30 EAST-es unranked accom cs go skin-re vagy 2-3 kulcsra! irjatok itt vagy skype:marcika.93 vagy steam:https://steamcommunity.com/id/blakeimstillhere ha erdekel. utolhara decemberben jatszottam rajta azota csak porosodik.
Multkor lattam vki azt kerdezte hogyan lehet free rp-t csinalni.
Egy megoldast talaltam ami nem atbaszas.
ez egy program amit a telefonodra toltesz le, nem kell belepni steammel, nem ekll semmi ilyet megadni!
A program neve whaff rewards fentt van google storeon
Letoltod feltelepited beirod a kodot:AZ39143 es utana mar csinalhatod magadnak.
Az a lenyeg h jatekokat toltesz le es kiprobalod kapsz erte virtualis penzt es abbol tudsz venni egy csomo mindent peldault STEAM gift cardot vagy eppen google gift cardot vagy eppen paypalra utalast! probaljatok ki sok sikert mindenkinek
Az account tartalmaz: + World of Warships Beta hozzáférés!
- WN8: 2,6xx (Unicum )
- 60,xx% Winrate
- ~ 30k csata
- 480k kredit
- 18k free xp
- 32 arany (A névváltoztatás 2500 aranyba kerül, annak az árát levonom az account értékéből!)
- A legtöbb leglénység 4 vagy több skilles!
- 54 tank a garázsban, megvéve
- Ebből 21 db Tier X, Top Tier harckocsik: E-50 Ausf. M, Obj. 907 (Nem megvehető, III. Kampány jutalom prémium tank!), <span style="font-family:Arial, sans-serif;margin:0px 5px 0px 0px;">Bat Chatillon 25 t,
<span style="font-family:Arial, sans-serif;margin:0px 5px 0px 0px;">Object 140, STB-1, 121, T62A,E-100, IS-7, FV215b, T57 Heavy, AMX 50B, 113, Maus,IS-4,Object 263, FV215b (183), Object 268, T110E4, Waffenträger auf E 100, GW E 100</span></span>
- Prémium tankok: WZ-111, T34, Jagdtiger 88, SU-122-44, T28 Concept, T23E3 (Nem megszerezhető, szintén jutalom tank!), SU-100Y. E25 (Már nem vásárolható, az eggyik legjobb prémium tank), Pz4 Schmalturm, Dicker Max, Tog II*, Churchill III, Type 3 Chu-Nu-Kai, Stug IV, Pz S35, T-15, Pz H38735 (f) ('mini maus', a játékban szintén már meg nem vásárolható tank), FCM 36 Pak 40
- Tier 8-as stronghold / erőd tankok a garázsban (A prémium tankokkal rövid kredit farmolással, nagyon sok T8-as és egyéb tank visszavehető!):